Labas rytas, nestuliukai,
Nesusalot??? Greiciau pavasaris.... Laukiam.... laukiam.....!!!!
Vilte-kns, kaip tu? Jau ant tasikiu?
angeliukkkeee, kaip saunu, kad su leliuku viskas gerai. Bet ir stipruolis jis pas Tave. Juk tiek daug nervu per visa ta laika iseikvojai, atsimenu ir Tavo nuotaikas po isodinimo. Dabar namuciuose tik geros mintys, poilsis ir maloni veikla.
pasislepusi, man taip pat raiscius labai tempia. Jauciu beveik kiekviena diena. Kartais tai keiciasi su maudimu. Vakar labai blogai buvo su maudimu. Is darbo kai vaziavau tai tik apie lova svajojau. O pagulejau ir viskas praejo. Siandien geriau, tik tempima kirksnyse jauciu. Bet tai jau pasidare iprastas jausmas, netgi ramiau. Zinau, kad leliukas sau vietos darosi.
Meiles vaisiau[/B], su gera TA, labai dziaugiuosi, kad viskas gerai. Mano skaiciukai HCG buvo mazesni, tai itaria, kad berniukas. Dar nezinau tiksliai, bet ziuresim, ar pasiteisins. As kazkaip stipriai nesidomiu ir neklausiu, kai ziuri echo.
Man atrodo vakar musu leliukas jau pirmus bumptelejimus parode, man i ranka 2 kartus, o MB teko tik vienas. Nezinau, ar tai tikrai jie buvo, bet jausmas nerealus. Juk taip laukiu