QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 01, 08:53)
sveikute
pagalvodavau kur tu pradingus,kaip pati besilaikai?ar viskas gerai?
as tai jau laukiu nesulaukiu susitikimo su maziuku, snd .net sapnavau,kad isvaziavau gimdyt,o gimdymo namuose mane suriso su lipnia juosta
pasakok apie save kaip tu?
labas rytas mergaites
Kaip smagu vel susitikti su bendrakeleivemis
Mano nestumas buvo labai lengvas,isdirbau iki 35 sav,is tikruju buciau galejusi ir dar ilgiau dirbti,bet jau vyras ikalbinejo,kad pailseciau tai nuo sausio 2 jau tupiu namie ir esu 100% namu seimininke,kai vyras dirba tai biski liudna man,nes niekad nesu taip ilgai namie tupejusi,bet stengiuosi save kazkuom uzimti-skaitau knygas,labai megstu gaminti tai eksperimentuoju virtuvej,tvarkausi ir pan,stengiuosi judeti kuo daugiau.Vis dar vairuoju pati tai nulekiu iki parduotuviu arba pas drauges karts nuo karto...Gimdymo data jau si sekmadieni taigi beliko kelios dienos,bet kolkas dar jokiu pozymiu,kad maziukas kur nors ruostusi.Jeigu saremiai neprasides iki sekmad. tai sekmad.guldys i ligonine skatinimui,labai nenoriu,bet nezinau kaip to isvengti

Bandziau visokias liaudiskas priemones-ir seksa,ir ananasa,ir astru maistu,ir grindis plaunu keturiom,bet nieks nepadeda,mazius ne krust

Jam ten silta ir smagu ir nepanasu,kad jam rupi isorinis pasaulis

Rytoj eisiu pas akusere,darys sweep'a (membranu atidalijima) tai gal kazkiek paskubins reikalus,nors pati akusere uzsimine,kad sis metodas nera labai efektyvus.Uz ta lengva nestuma dabar i gala atsiimsiu
O siaip tai labai jau laukiu susitikimo,ypac to momento kai pades maziuka man ant pilvo,turetu buti nuostabus jausmas
O kaip tu praejo nestumas? Ar tu laukiesi vieno ar dvieju,lyg atsimenu,kad turejo buti du?atsiprasau jei kazka pripainiojau
P.s. Tikiuosi tavo sapnas neissipildys realybej