Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

betut prisisapnuosim mes biggrin.gif
sekmingos TA, lauksim labai is taves ziniu,gal mazius bus apsisukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 11:14)
sveikos burbuliukes  4u.gif
sveikinu visas su pirmais bumsiais ir pirmais pasimatymais, is tiesu nerealus jausmas  wub.gif

o as ateinu pasiguosti... Vakar grizo MB is darbo ir visiskai netiketai pareiske, kad pas juos darbe atleidineja zmones ir jis papuole tarp ju  verysad.gif  labai bijojo mane nuliudinti, o as aisku puoliau i asaras... Nu taip netiketai smoge ta zinia... cray.gif
nu butu bent palauke tuos likusius 2 menesius, butu dar tevystes atostogomis pasinaudojes... abu prasivartem visa nakti, kol as 6 ryto patyliukais issliukinau is miegamojo.. tai nors MB siek tiek nusnudo, o tai pradusavom abu... Man gaila MB, jis tikrai labai atsakingas darbuotojas, tiesiog tokia situacija darbe, kad reikejo kazka atleisti... o pasirinkimas buvo arba moteris, turinti stipru klientu portfeli, arba vyras, turintis 2 vaikus... tai pasirinko maniski... Maziau iseitiniu moket... O MB pergyvena del manes ir maziuko... Viskas atrodo apsiverte aukstyn kojom, visi planai, pirkiniai... Planavom dar kol dviese esam po renginius pavaikscioti, as i baseina dar norejau ir siaip pasilepinti kokiom veido procedurom, rudeni planavau kelione i siltus krastus su klecku... O dabar atrodo nebeturiu tam teises... Nes vis tiek kazkoks neuztikrintumas del ateities atsirado. Aisku, tfu tfu tfu, turim santaupu, neturim jokiu paskolu/kreditu, tevukai mano tikrai gali padeti... Nors maziausiai noretusi prasyti... Ir tikrai tikiu, kad MB gaus darba paieskojes... Bet dabar arba ras darba ir nepabus su mazyliu ka tik gimusiu, arba bus su mumis, bet mazes sansu isidarbinti ir aisku, lesu...  Tai tokie mano rytiniai pamastymai... Liudna, kad tokios neigiamos emocijos lydes iki vaikucio atejimo i si pasauli... Norisi tik geriausias emocijas jam skirti...  unsure.gif

Labas rytas,

Myciute, tikiu, kad viskas issipres, nes gyvenime kas vyksta, tai tik i gera. Susiras Tavo MB darba ir dar geresni, ziurekit optimistiskai. Juk svarbiausia turesite leliuka, tiek islaukta. Visa kita, pamatysi, susitvarkys ir dar geriau nei buvo. Gal kazka pakoreguosite dabartiniuose savo planuose, bet po to bus geriau nei yra.
Atsakyti
Aciu merginos visoms uz gera zodi - tarsi saules spinduleli smile.gif einu i dusa, kad spetu plaukai isdziuti, o tai TA 14 val... wink.gif

nenoriu nosies i lauka kisti, salta, bet teks wink.gif
Atsakyti
Beta, puikaus susitikimo su gydytoju 4u.gif

Vilmosa, Myciute, geros TA 4u.gif 4u.gif

O as prisigyriau apie pirmus bumpsiukus, o vakar buvo ramu- nieko nejauciau. Ar gali taip buti? Jau svarstau, gal prisivaideno per ta didziuli laukima
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 01, 12:02)
Beta, puikaus susitikimo su gydytoju  4u.gif

Vilmosa, Myciute, geros TA  4u.gif  4u.gif

O as prisigyriau apie pirmus bumpsiukus, o vakar buvo ramu- nieko nejauciau. Ar gali taip buti? Jau svarstau, gal prisivaideno per ta didziuli laukima

taip mazut gali, normalu cia.pamenu ir man panasiu laiku taip buvo,kelias dienas iseiles buvo ramus tai taip isigandus ir prisigalvojus buvau doh.gif cia visos patvirtinti gali ,kad buna nevienodai aktyvus ,buna ir ramesniu dieneloiu,tad neimk i galva viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 02 01, 13:02)

Sveikutes 4u.gif Ir man taip pat. blush2.gif Viena diena paspardo kaip reikalas, o kita diena visiska ramybe g.gif
As rytoj eisiu pas daktariuka. Reikes viska isklausineti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sontelis: 01 vasario 2012 - 12:12
Dangutex, buna, kad leliukai nusisuka i kita puse ir toliau juda, bet tu pati tu bumsiuku nejauti.Ir man budavo labai daznai, kad po kelias dienas nieko nejausdavau apie kokia 18 sav. paskui kai prasideda maratonas, tai galo nebuna biggrin.gif

Aciu mergaites uz padrasinima pries vizita, laukit vakare ziniu rolleyes.gif

Ledididi, as taip irgi galvoju, kad maza cia tragedija su tuo svoriu leliuko.Puikiai pamenu tavo situacija, o ir siaip ne viena cia jau gasdino tokiais ir panasiais dalykais, galiausiai viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 01, 08:53)
sveikute 4u.gif
pagalvodavau  kur tu pradingus,kaip pati besilaikai?ar viskas gerai?
as tai jau laukiu nesulaukiu susitikimo su maziuku, snd .net sapnavau,kad isvaziavau gimdyt,o gimdymo namuose mane suriso su lipnia juosta doh.gif
pasakok apie save kaip tu?
labas rytas mergaites 4u.gif

Kaip smagu vel susitikti su bendrakeleivemis 4u.gif smile.gif
Mano nestumas buvo labai lengvas,isdirbau iki 35 sav,is tikruju buciau galejusi ir dar ilgiau dirbti,bet jau vyras ikalbinejo,kad pailseciau tai nuo sausio 2 jau tupiu namie ir esu 100% namu seimininke,kai vyras dirba tai biski liudna man,nes niekad nesu taip ilgai namie tupejusi,bet stengiuosi save kazkuom uzimti-skaitau knygas,labai megstu gaminti tai eksperimentuoju virtuvej,tvarkausi ir pan,stengiuosi judeti kuo daugiau.Vis dar vairuoju pati tai nulekiu iki parduotuviu arba pas drauges karts nuo karto...Gimdymo data jau si sekmadieni taigi beliko kelios dienos,bet kolkas dar jokiu pozymiu,kad maziukas kur nors ruostusi.Jeigu saremiai neprasides iki sekmad. tai sekmad.guldys i ligonine skatinimui,labai nenoriu,bet nezinau kaip to isvengti verysad.gif Bandziau visokias liaudiskas priemones-ir seksa,ir ananasa,ir astru maistu,ir grindis plaunu keturiom,bet nieks nepadeda,mazius ne krust biggrin.gif Jam ten silta ir smagu ir nepanasu,kad jam rupi isorinis pasaulis smile.gif Rytoj eisiu pas akusere,darys sweep'a (membranu atidalijima) tai gal kazkiek paskubins reikalus,nors pati akusere uzsimine,kad sis metodas nera labai efektyvus.Uz ta lengva nestuma dabar i gala atsiimsiu biggrin.gif
O siaip tai labai jau laukiu susitikimo,ypac to momento kai pades maziuka man ant pilvo,turetu buti nuostabus jausmas wub.gif
O kaip tu praejo nestumas? Ar tu laukiesi vieno ar dvieju,lyg atsimenu,kad turejo buti du?atsiprasau jei kazka pripainiojau
unsure.gif
P.s. Tikiuosi tavo sapnas neissipildys realybej biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites nuraminote,

Lauksiu kitu bumpsiuku. Galima sakyti tuo ir gyvenu paskutinem dienom.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 01, 10:37)

Vasareuk - labas bendrazyge  bigsmile.gif  Prapuolus tamsta esate  cool.gif  Na o mes tai kaip matai cia, ridinejam tuos savo pilvus ir skaiciuojam jau paskutines savaites, dieneles........taip keista atrodo.......nes visai nesenai ziurejau as i tas nestukes ir galvojau, kad man iki ju dar sviesmeciai  biggrin.gif  Kaip pati laikaisi ? kiek jau savaiteliu turi ? 

Labukas,tikrai labai smagu vel bendrazyges sutikti 4u.gif As tai kol dirbau tai velai is darbo grizdavau,Lt laiku apie 22.30 tai kai prisesdavau prie intiko jus visos jau sapnus sapnuodavot tai ir neisejo man prisideti prie nestukiu pasnekesiu smile.gif Bet uztat dabar laiko i valias,bet jau neilgai,nes gimdymo data jau si sekmad.Daugiau apie save parasiau zinutej-atsakyme Viltei-paziurek virsuj tai nesikartosiu,kad neuzgrust forumo smile.gif
O kada tu gimdysi? Tikrai sunku patiket,kad jau 9 men praejo,dar atrodo taip neseniai kitokias problemas gvildenom ir kumscius laikem viena uz kita smile.gif As vis uzeinu i ta skyreli paskaitineti ir vis mintyse palinkiu,kad visas norincias ir laukiancias aplankytu gandras.
Atsakyti
VasareUK,smagu matyti pazistamus veidus smile.gif As tave kitoj temutej buvau radus,tai zinojau,kad dar neturi leliaus,o smalsu buvo ax.gif

Kad tik greicau ir lengviau viskas tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 01, 12:14)
VasareUK,smagu matyti pazistamus veidus smile.gif As tave kitoj temutej buvau radus,tai zinojau,kad dar neturi leliaus,o smalsu buvo  ax.gif

Kad tik greicau ir lengviau viskas tau  4u.gif

Tikrai smagu tie pazystami veidai,o dar smagiau zinoti,kad viskas neblogai einasi 4u.gif Kada tu gimdysi?
P.s blogybe,kad gimdymas ant nosies o sekmad susirgom abu su vyru kazkokia zaraza,man kaip ir gerai jau,o jis dabar paskambino is darbo,kad jam tik blogiau darosi.Is vienos puses laukiu nesulaukiu,kad cia viskas kuo greiciau prasidetu,bet kartu ir bijau,kad vyras dar labiau neisisirgtu,oi kaip nelaiku cia tas piktasis gripas verysad.gif
Atsakyti