Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

vasareuk mano nestumas irgi labai lengvas,einu i manksteles, einam su MB i kursus dar egzaminai man buvo,tai taip greit prabego dieneles,kad pagalvojus pasiilgsiu savo pilvelio. pas mane buvo du maziukai ,bet vienas nustojo vystytis 8 sav. ir liko vienas stipruolis,kuri jau greit supuosiu wub.gif
butinai kai pagimdysi ir laisvo laiko turesi parasyk savo gimdymo istorija ,kaip jums sekesi,labai lauksiu wub.gif sekmytes jums ir linkiu iki sekmadienio pabyret,kad nereiketu skatinti.pabandyk dar i karsta vonia ir sampano,pamenu kai nestukes taip darydavo,kurioms veluodavo kleckiukai. jetau kaip greitai susitiksi su savo maziuku,pas tave bernuzelis gal irgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 01 vasario 2012 - 13:44
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 01, 12:38)
Tikrai smagu tie pazystami veidai,o dar smagiau zinoti,kad viskas neblogai einasi  4u.gif Kada tu gimdysi?
P.s blogybe,kad gimdymas ant nosies o sekmad susirgom abu su vyru kazkokia zaraza,man kaip ir gerai jau,o jis dabar paskambino is darbo,kad jam tik blogiau darosi.Is vienos puses laukiu nesulaukiu,kad cia viskas kuo greiciau prasidetu,bet kartu ir bijau,kad vyras dar labiau neisisirgtu,oi kaip nelaiku cia tas piktasis gripas  verysad.gif

Na oficiali data kaip ir kovo 9d,bet turiu toki jausma,kad bus planinis cezaris.Tada jau neaisku kada,vasario 10d einu siulus is kaklelio trauktis,tada daugiau suzinosiu.
Vakar buvau pas seimos gydytoja receptuko,tai ir jis labiau patare C,jei yra galimybe rinktis-saugiau leliukui.

Vakar tyrimus streptokokui issiunciau.
O siandien atejo visa kruva siuntinuku,maitinimo pagalve,knyga medziagine leliui,soskei raistelis,kad nenusimestu,miegmaisis fainas labai,playmat'as ir karusele.Vos spejau duris varstyt smile.gif
Pirkau termometra i ausi,nu toks sudas,kad tyliu.Aisku,brangaus nepirkau,matyt ir gavau ka mokejau smile.gif Vienoj ausy rodo 36.8,kitoj 37.5 biggrin.gif
Kokius termometrus jus zadat vartot?Man tiek i uzpakaliuka kazkaip visai nevilioja.MB savaitgali bus LT,reiks paprasyt kad ten pasidairytu ko nors ax.gif
O man sestadieni i paskaiteles,kazin dasliausiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 11:14)
[color=yellow]o as ateinu pasiguosti... Vakar grizo MB is darbo ir visiskai netiketai pareiske, kad pas juos darbe atleidineja zmones ir jis papuole tarp ju  verysad.gif  labai bijojo mane nuliudinti, o as aisku puoliau i asaras... Nu taip netiketai smoge ta zinia... cray.gif

Laikykis, mergyte. Tikrai nėra to bloga, kas neišeitų į gera. beje, o TB darbdavys žino, kad laukiate šeimos pagausėjimo? Gal nebūtų priėmęs tokio sprendimo? Kitą vertus gerai mergytės sako, kartais tos permainos, kurios iš pradžių išmuša iš vėžių, vėliau pasirodo ne tokios ir blogos. Linkiu, kad taip ir nutiktų jūsų šeimynėlei. Susiremkite pečiais ir pirmyn į priekį, juk ne tokius sunkumus įveikėte, įveiksite ir šį. Spaudžiu už jus kumštukus.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 02 01, 12:39)
vasareuk mano nestumas irgi labai lengvas,einu i manksteles, einam su MB i kursus dar egzaminai man buvo,tai taip greit prabego dieneles,kad pagalvojus  pasiilgsiu savo pilvelio. pas mane buvo du maziukai ,bet vienas nustojo vystytis  8 sav. ir liko vienas stipruolis,kuri jau greit supuosiu wub.gif
butinai kai pagimdysi ir laisvo laiko turesi parasyk savo gimdymo istorija ,kaip jums sekesi,labai lauksiu wub.gif sekmytes jums ir linkiu iki sekmadienio pabyret,kad nereiketu skatinti.pabandyk dar i karsta vonia ir sampano,pamenu kai nestukes taip darydavo,kurioms veluodavo kleckiukai. jetau kaip greitai susitiksi su savo maziuku,pas tave bernuzelis gal irgi?

Smagu,kad ir tau viskas gerai,as dar sito nepagimdziau,o vis galvoju,kad dar ir antro noriu,patiko man buti nestuke,tikiuosi,kad po gimdymo napasikeis mano nuomone biggrin.gif Vis delto atmintis manes neapgavo,tikrai atsimenu,kad pas tave du leliukai buvo,na svarbiausia,kad stipriausias liko,o antram galesim kartu startuoti,dviese bus smagiau ir drasiau biggrin.gif
Aciu tau uz gerus palinkejimus,tik va beda,kad vyras labai isisirgo tai ir noriu kuo greiciau ir kartu bijau,kad jeigu jis ten labai snargliosis tai gali neleisti i gimdykla,oi ,net nezinau,visai dabar susipainiojau unsure.gif
P.s vakar bandziau karsta vonia(bet be sampano) ir nieko,turbut patiko maziukui maudytis smile.gif
Pas mane berniukas gyvena,pas tave kaip supratau irgi.Siaip dauguma mano pazystamu besilaukianciuju laukiasi berniuku,pvz.is mano darbo trys nestukes visos su berniukais.
Atsakyti
Myciute, pasikonsultuok Su juristu. Pazistamui panasi situacija buvo -zmona nescia, o ji atleidzia. Tai pagal LT istatymus, negalima atleist kol vaikui sueis 3 metai. O nors vaikutis dat negimes, nuo kazkurios savaites skaitosi juridiskai, kad jis jau yra. Tad manau, kad ir jusu atveju taip.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 01, 12:49)
Na oficiali data kaip ir kovo 9d,bet turiu toki jausma,kad bus planinis cezaris.Tada jau neaisku kada,vasario 10d einu siulus is kaklelio trauktis,tada daugiau suzinosiu.
Vakar buvau pas seimos gydytoja receptuko,tai ir jis labiau patare C,jei yra galimybe rinktis-saugiau leliukui.

Vakar tyrimus streptokokui issiunciau.
O siandien atejo visa kruva siuntinuku,maitinimo pagalve,knyga medziagine leliui,soskei raistelis,kad nenusimestu,miegmaisis fainas labai,playmat'as ir karusele.Vos spejau duris varstyt smile.gif
Pirkau termometra i ausi,nu toks sudas,kad tyliu.Aisku,brangaus nepirkau,matyt ir gavau ka mokejau smile.gif Vienoj ausy rodo 36.8,kitoj 37.5 biggrin.gif
Kokius termometrus jus zadat vartot?Man tiek i uzpakaliuka kazkaip visai nevilioja.MB savaitgali bus LT,reiks paprasyt kad ten pasidairytu ko nors ax.gif
O man sestadieni i paskaiteles,kazin dasliausiu? ax.gif

Ar turejai kokia operacija,kad siulus trauks? Soriukas,as visos temos neskaiciau tai delto ir klausiu.As kartais pagalvoju,kad is visu gimdymo budu planinis Cezaris atrodo geraiusias,visu pirma zinai kada ir kaip,nereikia kankintis laukiant kada cia viskas prasides,plius nereikia kesti visu saremiu.Mano bendradarbei dare cezari lapkriti,nes vaikiukas sedejo tai jinai visai patenkinta,aisku skaudejo pilva kelias sav po operacijos,bet po naturalaus gimdymo irgi viska skauda,tai manau,kad jei yra galimybe ir tai saugiau leliukui tikrai rinkis Cezari.
O tie siuntinukai tai cia pirkot ar visokie freebies?
Termometrai i ausi nera labai patikimi,mes tokius darbe naudojam tai tikrai vienoj ausy rodo 37,o kitoj 35 biggrin.gif as tai pirkau Tomee tippee rinkinuka su digital termometru,galima matuoti temp.pazastyje arba burnyteje,aisku jie irgi nera labai geri.Is tikruju tai i uzpakaliuka gal patikimiausia,bet manes irgi jie nevilioja,kazkaip gaila leliuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 01, 12:57)
Myciute, pasikonsultuok Su juristu. Pazistamui panasi situacija buvo -zmona nescia, o ji atleidzia. Tai pagal LT istatymus, negalima atleist kol vaikui sueis 3 metai. O nors vaikutis dat negimes, nuo kazkurios savaites skaitosi juridiskai, kad jis jau yra. Tad manau, kad ir jusu atveju taip.

Darbo kodekso
132 straipsnis. numato Garantijos nėščioms moterims ir darbuotojams, auginantiems vaikus
1. Darbo sutartis negali būti nutraukta su nėščia moterimi nuo tos dienos, kai darbdaviui buvo pateikta medicinos pažyma apie nėštumą, ir dar vieną mėnesį pasibaigus nėštumo ir gimdymo atostogoms, išskyrus šio Kodekso 136 straipsnio 1 ir 2 dalyse nustatytus atvejus, taip pat laikinąją darbo sutartį pasibaigus jos terminui.
2. Su darbuotojais, auginančiais vaiką (vaikus) iki trejų metų, darbo sutartis negali būti nutraukta, jei nėra darbuotojo kaltės (Kodekso 129 straipsnis).

Pagal si straipsni suprantu,kad vaikiukas jau turi buti gimes.
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 11:14)
sveikos burbuliukes  4u.gif
sveikinu visas su pirmais bumsiais ir pirmais pasimatymais, is tiesu nerealus jausmas  wub.gif

o as ateinu pasiguosti... Vakar grizo MB is darbo ir visiskai netiketai pareiske, kad pas juos darbe atleidineja zmones ir jis papuole tarp ju  verysad.gif  labai bijojo mane nuliudinti, o as aisku puoliau i asaras... Nu taip netiketai smoge ta zinia... cray.gif
nu butu bent palauke tuos likusius 2 menesius, butu dar tevystes atostogomis pasinaudojes... abu prasivartem visa nakti, kol as 6 ryto patyliukais issliukinau is miegamojo.. tai nors MB siek tiek nusnudo, o tai pradusavom abu... Man gaila MB, jis tikrai labai atsakingas darbuotojas, tiesiog tokia situacija darbe, kad reikejo kazka atleisti... o pasirinkimas buvo arba moteris, turinti stipru klientu portfeli, arba vyras, turintis 2 vaikus... tai pasirinko maniski... Maziau iseitiniu moket... O MB pergyvena del manes ir maziuko... Viskas atrodo apsiverte aukstyn kojom, visi planai, pirkiniai... Planavom dar kol dviese esam po renginius pavaikscioti, as i baseina dar norejau ir siaip pasilepinti kokiom veido procedurom, rudeni planavau kelione i siltus krastus su klecku... O dabar atrodo nebeturiu tam teises... Nes vis tiek kazkoks neuztikrintumas del ateities atsirado. Aisku, tfu tfu tfu, turim santaupu, neturim jokiu paskolu/kreditu, tevukai mano tikrai gali padeti... Nors maziausiai noretusi prasyti... Ir tikrai tikiu, kad MB gaus darba paieskojes... Bet dabar arba ras darba ir nepabus su mazyliu ka tik gimusiu, arba bus su mumis, bet mazes sansu isidarbinti ir aisku, lesu...  Tai tokie mano rytiniai pamastymai... Liudna, kad tokios neigiamos emocijos lydes iki vaikucio atejimo i si pasauli... Norisi tik geriausias emocijas jam skirti...  unsure.gif

laikykites ir stenkis taip nestresuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif isivaizduoju kaip dabar viskas baugina bet pamatysi kaip viskas susitvarkis... nes nera iseities be padeties,tik auksciau nosyte, ir pradekit ieskot darbelio kad ir prastesnio ir pamatysit kad viskas su laiku susitvarkis svarbiausia kad esat sveiki ir kad su mazyliu viskas gerai,svarbiausia turit vienas kita... o kelione i siltus krastus gali ir palaukt kokius metelius

o mum TA praejo gerai aisku uztruko kokias 10 min,greitas skanas tik maciau kad galvyte apacioj o daugiau nieko nesupratau sake uzpakalis kairej pusej kojos 10 bet sita pati jauciu nes labai desinej pusej jau sonkauliai kencia nuo spyriu,32 savaite daraiusi kraujo tyrimus tai dar tik atsakymus pasiemiau hemoglobinas 126 thumbup.gif, mano neigiama kraujo grupe tai tuo paciu tikrino ar kileriu nera tai viskas puikiai ir dar pakart reiks 36 savaite,slapumas geras tai labai dziaugiames
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 01 vasario 2012 - 14:23
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 01, 13:11)
Ar turejai kokia operacija,kad siulus trauks? Soriukas,as visos temos neskaiciau tai delto ir klausiu.As kartais pagalvoju,kad is visu gimdymo budu planinis Cezaris atrodo geraiusias,visu pirma zinai kada ir kaip,nereikia kankintis laukiant kada cia viskas prasides,plius nereikia kesti visu saremiu.Mano bendradarbei dare cezari lapkriti,nes vaikiukas sedejo tai jinai visai patenkinta,aisku skaudejo pilva kelias sav po operacijos,bet po naturalaus gimdymo irgi viska skauda,tai manau,kad jei yra galimybe ir tai saugiau leliukui tikrai rinkis Cezari.
O tie siuntinukai tai cia pirkot ar visokie freebies?
Termometrai i ausi nera labai patikimi,mes tokius darbe naudojam tai tikrai vienoj ausy rodo 37,o kitoj 35  biggrin.gif as tai pirkau Tomee tippee rinkinuka su digital termometru,galima matuoti temp.pazastyje arba burnyteje,aisku jie irgi nera labai geri.Is tikruju tai i uzpakaliuka gal patikimiausia,bet manes irgi jie nevilioja,kazkaip gaila leliuko  smile.gif

As kai 20 sav nuejau skanui ir nebeisleido,kaklelis buvo sutrumpejes.Jau sekanti ryta gulejau operacinej,uzsiuvo.Tai nuo to laiko nedirbu,ir siaip daugiau maziau poilsiauju.Liepe progesterona iki galo vartot,nuo to dar sanariai ir raisciai pasilaisvino,tai daugiau pajudejus ir klyna baisiai skauda.
As tik vezima ir kedute LT pirkau,viska cia.Kai ka ebay,daug mothercare kai buvo nuolaidos ir dar turejau kuponu internetu perkant,dabar truputi is toys r us,truputi is bambinodirect,truputi is kiddicare,nu ziuriu kur kas pigiau.Ta pati maitinimo pagalve gali dvigubai kaina skirtis.
Reiks paziuret tu termometru ax.gif
Atsakyti
Labukas nestuke.gif
vilmosa, Myciute geros TA 4u.gif

Beta sekmingo pasimatymo su gyd 4u.gif

O as siandien gavau atsakymus is genetiko del antro kraujo tyrimo. Visi trys puikus, jokios rizikos nera biggrin.gif Dabar belieka sulaukt 02.20, kai vaziuosim i KMUK maziuko/es paziuret ax.gif Taip norisi, kad tos savaites iki pasimatymo greiciau prabegtu...

Vakar 16 sav proga nufotkinom pilveli, kad liktu atminimui koks buvo smile.gif

Grazios dienos visoms 4u.gif Nesusalkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 01, 14:57)

Aš irgi apie tą patį pagalvojau. Kad kažkas panašaus turėtų būti. Tikrai verta pasidomėti ir pasisakyti darbdaviui. Bent jau, kad leistų dirbti, kol kitą darbą vyras susiras.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 01, 13:18)
As kai 20 sav nuejau skanui ir nebeisleido,kaklelis buvo sutrumpejes.Jau sekanti ryta gulejau operacinej,uzsiuvo.Tai nuo to laiko nedirbu,ir siaip daugiau maziau poilsiauju.Liepe progesterona iki galo vartot,nuo to dar sanariai ir raisciai pasilaisvino,tai daugiau pajudejus ir klyna baisiai skauda.
As tik vezima ir kedute LT pirkau,viska cia.Kai ka ebay,daug mothercare kai buvo nuolaidos ir dar turejau kuponu internetu perkant,dabar truputi is toys r us,truputi is bambinodirect,truputi is kiddicare,nu ziuriu kur kas pigiau.Ta pati maitinimo pagalve gali dvigubai kaina skirtis.
Reiks paziuret tu termometru ax.gif

Na svarbu,kad laiku pastebejo ir uzsiuvo,jau nebedaug beliko pakenteti ir galesit pamirsti visus nestumo vargus,nes prasides malonesni rupesteliai,kovas tikrai netruks ateiti smile.gif
O mes Lt prisipirkom patalyniu ir rubeliu pradziai,nes man Lt didenis pasirinkimas ir splavos grazesnes,o cia viskas arba melyna arba ruzava.Nors is tikruju darbe per baby shower gavau tiek drabuzeliu,kad dabar pagalvojus tikrai nevertejo paciai pirkti,nes visu nespesiu aprengti (musu kolektyvas labai didelis tai uztat ir dovanu daug gavau) Ai,dar pirkom kokosini ciuzinuka Lt,o visa kita pirkom Uk,irgi ziurejom kur kokie pasiulymai ar nuolaidos,taip ir susipirkom viska.
Atsakyti
Sveikos, nestuliukai,
oi, retas svecias as cia patapau blush2.gif

Tik uzmaciau idomia diskusija apie termomentrus, tai nusprendziau "atsisakyt tylos izadu" biggrin.gif

Keberiokst, gera tave matyt cia, kaip laikas greit bega, jauciu vos bepavelki pilvuziuka bigsmile.gif wub.gif
Skaitau apie pirkinius tavo, tai net saldu burnoj darosi, pati jau neatsilaikius lopsiuka nupirkau, vis ziurineju pataliukus, del vezimuko meginu tartis doh.gif lotuliukas.gif
nors ir ziauriai anksti, ale ka padarysi tongue.gif
Turim ir mes T i ausyte, brangokas jis braun firmos, bet tikrai nepasiteisino mums visiskai, kaip sakai, vienoj ausy viena rodo, kitoj kita, tik svyravimas mazesnis.
Duktereciai dovanojom avent T-ciulptuka, irgi jis apie 25svarus kainavo, brangokas, blogu atsiliepimu neisgirdau rolleyes.gif
O mes naudojam paprasta,visus kartus matavau pazastukej, tiesiog idedavau ir glausdavau mazyle prie saves, panasiai kaip matinant (.), veliau jau metinukei buvo sunkiau, nes muistydavosi, bet skaitant knygele, ar siaip kita mintis nukreipiancia veikla siulant visad sekmingai pamatuodavau 4u.gif

Parejo visi tyrimai is genetiku, jokiu riziku DS, ES ar stuburo patalogijoms nera thumbup.gif
Atsakyti