QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 01, 12:49)
Na oficiali data kaip ir kovo 9d,bet turiu toki jausma,kad bus planinis cezaris.Tada jau neaisku kada,vasario 10d einu siulus is kaklelio trauktis,tada daugiau suzinosiu.
Vakar buvau pas seimos gydytoja receptuko,tai ir jis labiau patare C,jei yra galimybe rinktis-saugiau leliukui.
Vakar tyrimus streptokokui issiunciau.
O siandien atejo visa kruva siuntinuku,maitinimo pagalve,knyga medziagine leliui,soskei raistelis,kad nenusimestu,miegmaisis fainas labai,playmat'as ir karusele.Vos spejau duris varstyt

Pirkau termometra i ausi,nu toks sudas,kad tyliu.Aisku,brangaus nepirkau,matyt ir gavau ka mokejau

Vienoj ausy rodo 36.8,kitoj 37.5

Kokius termometrus jus zadat vartot?Man tiek i uzpakaliuka kazkaip visai nevilioja.MB savaitgali bus LT,reiks paprasyt kad ten pasidairytu ko nors

O man sestadieni i paskaiteles,kazin dasliausiu?
Ar turejai kokia operacija,kad siulus trauks? Soriukas,as visos temos neskaiciau tai delto ir klausiu.As kartais pagalvoju,kad is visu gimdymo budu planinis Cezaris atrodo geraiusias,visu pirma zinai kada ir kaip,nereikia kankintis laukiant kada cia viskas prasides,plius nereikia kesti visu saremiu.Mano bendradarbei dare cezari lapkriti,nes vaikiukas sedejo tai jinai visai patenkinta,aisku skaudejo pilva kelias sav po operacijos,bet po naturalaus gimdymo irgi viska skauda,tai manau,kad jei yra galimybe ir tai saugiau leliukui tikrai rinkis Cezari.
O tie siuntinukai tai cia pirkot ar visokie freebies?
Termometrai i ausi nera labai patikimi,mes tokius darbe naudojam tai tikrai vienoj ausy rodo 37,o kitoj 35

as tai pirkau Tomee tippee rinkinuka su digital termometru,galima matuoti temp.pazastyje arba burnyteje,aisku jie irgi nera labai geri.Is tikruju tai i uzpakaliuka gal patikimiausia,bet manes irgi jie nevilioja,kazkaip gaila leliuko
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 01, 12:57)
Myciute, pasikonsultuok Su juristu. Pazistamui panasi situacija buvo -zmona nescia, o ji atleidzia. Tai pagal LT istatymus, negalima atleist kol vaikui sueis 3 metai. O nors vaikutis dat negimes, nuo kazkurios savaites skaitosi juridiskai, kad jis jau yra. Tad manau, kad ir jusu atveju taip.
Darbo kodekso
132 straipsnis. numato Garantijos nėščioms moterims ir darbuotojams, auginantiems vaikus
1. Darbo sutartis negali būti nutraukta su nėščia moterimi nuo tos dienos, kai darbdaviui buvo pateikta medicinos pažyma apie nėštumą, ir dar vieną mėnesį pasibaigus nėštumo ir gimdymo atostogoms, išskyrus šio Kodekso 136 straipsnio 1 ir 2 dalyse nustatytus atvejus, taip pat laikinąją darbo sutartį pasibaigus jos terminui.
2. Su darbuotojais, auginančiais vaiką (vaikus) iki trejų metų, darbo sutartis negali būti nutraukta, jei nėra darbuotojo kaltės (Kodekso 129 straipsnis).
Pagal si straipsni suprantu,kad vaikiukas jau turi buti gimes.