Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 19, 12:53)
Tokie lūpų kampučiai gali rodyti jog tau trūksta geležies

aciu, taip ir yra, hemoglobinas pakrites unsure.gif

Valerie, as naudoju Taukmedzio alieju (konsistencija kaip balto sviesto), raso, kad tinka nuo striju, kudikiu odelei ir dar daug kam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 19 sausio 2012 - 15:45
QUOTE(valerie @ 2012 01 19, 16:58)
* O kur tu ta 2D dareis?
** O kas cia per specialus sviestas nuo striju?  blush2.gif

-Bonus Eventus, ten isimtinai echoskopijos kabinetas-mini klinika, atlieka visas tas 3D, 4D ir net kitu organu echo 4u.gif
-Specialus ne specialus, bet man labai patinka biggrin.gif drauge padovanojo, jis tinka plaukams, odai drekinti, sausai kudikiu odelei priziureti, taip pat ir striju profilaktikai 4u.gif kiek veiksmingas nzn, bet kvapnus ir maloniai drekina 4u.gif ant pakuotes uzrasyta, kad tai aliejus, nors jo konsistencija kaip sviesto, bet patrynus tarp delnu, virsta aliejuku 4u.gif vadinasi Aliejus Monoi AOC, ant pakuotes radau adresiuka www.bio-kosmetika.lt, paziurek ten, gal mano drauge ten ir pirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 01 19, 11:58)
labas rytas, visoms sirgalems po  4u.gif
Kitoms  - geros dienos, nepervarkit!

P.S. Koks vaistas nuo suplysusiu lupu kampuciu?  g.gif  vitamino kazkokio truksta, ane? g.gif

Mes keliaujam i nauja savaite su Vilmosa  4u.gif

jo merginuke ikopem i nauja savaitele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2012 01 19, 15:13)
Aiskiau ir buti negali  thumbup.gif  aciukas  mirksiukas.gif

O, dabar miela malonu ziureti i tamstos liniuote bigsmile.gif As vis pasiziuredama i savo liniuote SB primenu kiek dienu liko, tai zmogus galvoja, kad as visai pakvaisus hihihi.gif bet man dzin irnesakyk.gif Labai laukiau to vaikucio, taigi einu dabar is proto kaip tik sugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 19, 19:29)
O, dabar miela malonu ziureti i tamstos liniuote  bigsmile.gif As vis pasiziuredama i savo liniuote SB primenu kiek dienu liko, tai zmogus galvoja, kad as visai pakvaisus  hihihi.gif bet man dzin  irnesakyk.gif Labai laukiau to vaikucio, taigi einu dabar is proto kaip tik sugalvoju  biggrin.gif

As taip pat darau. pranesu iskilmigai kaip apie kokia atejusia svenete. pvz tada ir tada mum sueina 7 menesiukai. jau nzn kiek kartu sakiau lotuliukas.gif gal reiks kokios vakariens nuetiti ta proga. kazkaip lb jau as laukiu tu menesiuku sueinanciu. turbut mes visos beprotiskai laukiam tu mazuliuku savo. skirtumas su natur ir paprastai pastojusiom tikrai tikrai yra wub.gif
tik as sekdavau visas dieneles telefone. yra toks geras APP'sas. todel cia nebuvo tokio poreikio. nu bet grozis ta liniuote anyway thumbup.gif
o ziurek del ciuzinuko, tai online as tik sita randu:
http://www.dormeo.lt...ai-vaikams.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 19 sausio 2012 - 21:03
QUOTE(Alda1 @ 2012 01 19, 22:03)
o ziurek del ciuzinuko, tai online as tik sita randu:
http://www.dormeo.lt...ai-vaikams.html

Matai, ten dvipusis kazkoks, tai gal del to ir ta kaina kitokia g.gif Nu vien zo eisiu i Dormeo parde ir uzklausiu kame reples su tais ciuzinais.
Atsakyti
mačiau anksčiau rašėte apie kaklelio sutrumpėjimą ir jo apsiuvimą. Sakykit, o kokius nors požymius jautėt, kai kaklelis trumpėjo? Čia tie vadinami indėnai aplankydavo? Ir kaip gydytojas nustato (echo ar paprasta apžiūra), kokio ilgio tas kaklelis? Čia specialiai prašyti reikia, kad apžiūrėtų kaklelį?
Man nei karto nieko nesakė. Tiesą sakant, kėdėje nei karto ir neapžiūrinėjo. Tik echo esu turėjus g.gif Vakar turėjau paskutinį echo (pas genetikę), bet ir apie kaklelį nė žodžio. O aš užmiršau pasiklausti doh.gif O jau kelios dienos kaip karts nuo karto suduria apačioje. Ne ištisai ir ne dažnai. Bet visviena per dieną keletą kartų, ypač vakare pajaučiu. Tai galvoju, ar čia ekstra prašytis, kad apžiūrėtų. Ar čia nieko baisaus ir ramiai sau laukti kito ketvirtadienio, kai turėsiu sekantį vizitą pas prižiūrinčią ginę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 19, 22:34)
mačiau anksčiau rašėte apie kaklelio sutrumpėjimą ir jo apsiuvimą. Sakykit, o kokius nors požymius jautėt, kai kaklelis trumpėjo?

kerzaka, man retkarčiais maudė nugaros apačią prieš nustatant trumpėjimą, bet ar tikrai su tuo susiję - nežinau. O nustato geriausiai per echo, ten specialiai žiūri kaklelį tuomet, gal tau ir nežiūrėjo, jei nieko neužsiminė. Manau, kad bet kokiu atveju būtų paminėję: gerai ar blogai. Nebūtinai tie indėnai reiškia kažką bloga, nes daug nestuke.gif aplanko, bet toli gražu ne visoms tas kaklas trumpėja. Manau, ramiai lauk kito ketvirtadienio. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, nestuliukai 4u.gif

QUOTE(Myciute @ 2012 01 19, 16:41)
Valerie, as naudoju Taukmedzio alieju (konsistencija kaip balto sviesto), raso, kad tinka nuo striju, kudikiu odelei ir dar daug kam smile.gif

Aciu 4u.gif Pasirodo, cia tas pats, kas ir sviestmedzio aliejus ax.gif

QUOTE(Pelenuroze @ 2012 01 19, 16:46)
-Bonus Eventus, ten isimtinai echoskopijos kabinetas-mini klinika, atlieka visas tas 3D, 4D ir net kitu organu echo  4u.gif
-Specialus ne specialus, bet man labai patinka  biggrin.gif drauge padovanojo, jis tinka plaukams, odai drekinti, sausai kudikiu odelei priziureti, taip pat ir striju profilaktikai  4u.gif kiek veiksmingas nzn, bet kvapnus ir maloniai drekina  4u.gif ant pakuotes uzrasyta, kad tai aliejus, nors jo konsistencija kaip sviesto, bet patrynus tarp delnu, virsta aliejuku  4u.gif vadinasi Aliejus Monoi AOC, ant pakuotes radau adresiuka www.bio-kosmetika.lt, paziurek ten, gal mano drauge ten ir pirko  4u.gif

Aciu labai uz info 4u.gif

Kerzaka, gal genetikei ir nepriklauso ziuret kaklelio. Bet va priziurinti tave gydytoja turejo ta padaryt. Gal, jei nieko nesake, viskas yra gerai? rolleyes.gif Nes kakleli gali ziuret ir echoskopiskai, ir tiesiog ant kedes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 20 sausio 2012 - 08:49
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 20, 00:34)
mačiau anksčiau rašėte apie kaklelio sutrumpėjimą ir jo apsiuvimą. Sakykit, o kokius nors požymius jautėt, kai kaklelis trumpėjo? Čia tie vadinami indėnai aplankydavo? Ir kaip gydytojas nustato (echo ar paprasta apžiūra), kokio ilgio tas kaklelis? Čia specialiai prašyti reikia, kad apžiūrėtų kaklelį?

Ikisiu ir as savo trigrasi, nes pati buvau klausus gydytojo del to kaklo 4u.gif ziuri per echo, mano atveju, sake visiskai uzdaras, netrumpeja, sake nera reikalo matuoti 4u.gif jei nebuciau uzklausus, tai net nebutu pasakes 4u.gif taip, kad jei tau neramu, pasiklausk 4u.gif o pojuciu sake gali ir nelabai buti g.gif o indenai tikrai dar nereiskia, kad kaklas trumpeja 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 19, 22:34)
mačiau anksčiau rašėte apie kaklelio sutrumpėjimą ir jo apsiuvimą. Sakykit, o kokius nors požymius jautėt, kai kaklelis trumpėjo?

Labas.
Matuoja per echo, tiesa vidini, kuri daro iki 12 savaites. Veliau sodino ant kedes, man nemaloni buvo ta procedura doh.gif , gerai kad ziurejo tik 2k. thumbup.gif. Gal ziurejo del to, kad skundziausi maudenimais (dilkciojimais) pasikartojanciais, bet nieko blogo nemate, o veliau ir maudenimai pasibaige thumbup.gif
Atsakyti
Kerzaka,as nieko nejauciau.Laiminga nuplasnojau i echo,o sekanti ryta plasnojau i operacine.
Siaip patarciau paziureti,per galva niekas neduos.Vien del tavo neaiskiu persileidimu.
Ginius,pas kuri as lankiausi,cia tas imuninis,sake,kad netiki,kad tokie dalykai buna vien del mechaniniu priezasciu,imunitetas irgi labai prisideda.Na ir tikrai,perskaicius n istoriju-su kaklais,vat taip staiga sutrumpejusiais ar atsidariusiais,problemu dazniausiai turi tokios moterys,kurioms ilga laika neisejo pastoti net ir ivf pagalba,arba pastojo pritaikius net ir minimalu imunini gydyma.Ir tos pacios moterys priziurint imunineta,kazkodel su kaklais dideliu problemu nebeturi.Na gal cia sutapimas,bet geriau gal apsidrausti.

Labas rytas,Keberiokst siandien pikta ir neissimiegojus,geriau kokia knyga paskaityti ax.gif
Atsakyti