Mergaites gavau prisca atsakymus gal pakamentuosit
Sveikos nestukes as ka tik grizau is TA, viskas mums gerai atitinkam 12 sav. ir 5d. leliukas labai judrus ir grazus
DS tikimyba 1:3400 cia pagal krauja, Edvardso sindromas tikimybe 1:10000 kaip manot ar verta daryti antra prisca?Daktare pasake, kad tyrimai geri, dar karta matavo raukslele tai buvo 1.3 mm, o kai matavo 10 sav. ir 3d. buvo 1.4mm
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 20, 16:56)
Sveikos nestukes as ka tik grizau is TA, viskas mums gerai atitinkam 12 sav. ir 5d. leliukas labai judrus ir grazus
DS tikimyba 1:3400 cia pagal krauja, Edvardso sindromas tikimybe 1:10000 kaip manot ar verta daryti antra prisca?Daktare pasake, kad tyrimai geri, dar karta matavo raukslele tai buvo 1.3 mm, o kai matavo 10 sav. ir 3d. buvo 1.4mm 
Su gera TA
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 01 20, 18:28)
Su gera TA
. O tu taip stresavai
. Skaičiukai tavo geri, taip, kad pilnai atsipalaiduok ir pasitikėk gydytoja. Ji tikrai geriau žino, nei visos mes kartu sudėjus
.
ka matytum mane kai sedejau ir laukiau savo eiles prie duru maniau sirdis sustos nuo tokios dauzimosi
ačiū visome už patarimus dėl kaklelio
Taip ir darysiu, kol kas extra nelėksiu, bet kai ketvirtadienį nueisiu pas ginę, pasiprašysiu apžiūrima. Jei ji nenorės apžiūrėti, nueisiu į privačią. Aš, matot, dviem frontais varau
Einu į kliniką, kur prisirašius, ir ten priklausančius tyrimus daro nemokamai. Kol kas tik tyrimus ir darė, nei echo, nei apžiūros neturėjau. Bei papildomai einu į VK echoskopuotis. Ten gydytojai pasisakius, kad man taip patogiau ir ji mielai sutiko. Tad tikrai apžiūrės ir dėl kaklelio
Ir dar -mane jau galima spalvinti mėlynai
Genetikė sakė, kad 100% jog turėsim berniuką. Tad nuojauta manęs neapgavo... Lelius mūsų atitinka laiką pagal pilvuko ir galvytės matavimus ir smarkiai lenkia laiką pagal galūnių matavimus. Tai sakė, kad panašu jog bus aukštaūgis
Nieko nuostabaus, kai MB 1,94, o aš 1,78.
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 20, 19:37)
ka matytum mane kai sedejau ir laukiau savo eiles prie duru maniau sirdis sustos nuo tokios dauzimosi
dabar jau liepe gerti vitaminus nestukems
Aj pamirsau dar pasakyti, kad lyg tais matesi pimpaliukas, sake dar ne 100 proc., bet panasu i berniuka
Dabar vasario 6d. irasis i iskaita 
Jautruoliukė tu
O dėl vitaminų nėštukėms nurodymą gerti buvau gavusi dar prieš pastojant
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 20, 19:41)
Sveika įsirašiusi į mėlynukų būrį. Kol kas tikrai nemažai mėlynos spalvos
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 20, 16:56)
Mano DS skaičiukas iš kraujo ne toks didelis kaip tavo (1:1000), bet kombinuotas rodmuo gal 1:5000. Tai genetikė sakė, jog nereikia papildomų tyrimų. Kai dabar buvo dar vienam echo, papildomai perklausiau -ar tikrai nereikia. Sakė, skaičiukai gražūs ir ji nesiūlo nieko daugiau tirtis.
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 20, 18:46)
Mano DS skaičiukas iš kraujo ne toks didelis kaip tavo (1:1000), bet kombinuotas rodmuo gal 1:5000. Tai genetikė sakė, jog nereikia papildomų tyrimų. Kai dabar buvo dar vienam echo, papildomai perklausiau -ar tikrai nereikia. Sakė, skaičiukai gražūs ir ji nesiūlo nieko daugiau tirtis.
aciu labai, man dar ramiau pasidare, jei net genetike taip sake
QUOTE(kristinuke @ 2012 01 20, 17:44)
Man irgi panašu, kad pas mus skyrelyje daugiau berniukų nusimato nei mergaičių. Bet kai buvau pas genetikę, ji sakė, kad pirmas berniukas pas ją iš tą dieną besitiriančių. Kad visos kitos mergaitės buvo
Prisigyvenau dar vieną bėdą - nei iš šio, nei iš to pradėjo skaudėti kažkur ties kryžkauliu. Pasėdėjus neįmanoma paeiti, vos koją keliu ar krypteliu šonan, baisus kausmas diegia. Verčiantis taip pat nekas. Kad taip nėščioms nutinka, jau pasiguglinau, bet kaip padėti...
Gal kas nors žinot būdą?
Sveikutes
O tu nenori pirmiau pasikviesti sesutes ir pranesti jai, pvz parodyti nuotraukyte, ir paprasyti jums padetu pranesti, kad jinai bus teta
jinai manau pasijaus labai ypatingai
Bet cia tik pasiulymas
Mes dickiui dar nepasakem, kad sese arba broli tures.
Kazkaip labai laukiu 12 sav. nors jam jau 13, bet jisai pas mane jautruolis, tai net nezinau kaip reikes pranesti. Kazkada neperseniausiai klausiau ar noretu, tai pasake, kad ne, nes jeigu man kas nors gimdant atsitiks, kas bus tada
O po to liepe mums patiems spresti
Bet noriu sulaukti 12 sav ir pranesiu, kad bus vyresnysis brolis
Nu jau nebedaug liko
QUOTE(egluzeeele @ 2012 01 20, 16:23)
Ačiū, merginos, už patarimus
Manau sakysiu visiems kartu, bet sesei šiek tiek daugiau dėmesio skirsiu (gal pradėsiu nuo jos būsimų tetos "pareigų", gal nuotrauką mažiaus pirmai parodysiu). Ji su vyresniais daugiau laiko praleidžia, tai manau ir sureaguos kaip jie 
Gražaus likusio penktadienio
Gražaus likusio penktadienio
O tu nenori pirmiau pasikviesti sesutes ir pranesti jai, pvz parodyti nuotraukyte, ir paprasyti jums padetu pranesti, kad jinai bus teta
Mes dickiui dar nepasakem, kad sese arba broli tures.
Bet noriu sulaukti 12 sav ir pranesiu, kad bus vyresnysis brolis
labas rytas pleputes.
mergaites ar streptokoko tyrimu atsakymas buna po dvieju dienu?nes man pasake po dvieju dienu,nuo meginio paemimo,as galvojau ,kad ji augina ilgiau
grazaus savaitgalio jums
mergaites ar streptokoko tyrimu atsakymas buna po dvieju dienu?nes man pasake po dvieju dienu,nuo meginio paemimo,as galvojau ,kad ji augina ilgiau
grazaus savaitgalio jums