QUOTE(kristinuke @ 2012 01 20, 22:28)
Prisigyvenau dar vieną bėdą - nei iš šio, nei iš to pradėjo skaudėti kažkur ties kryžkauliu. Pasėdėjus neįmanoma paeiti, vos koją keliu ar krypteliu šonan, baisus kausmas diegia. Verčiantis taip pat nekas. Kad taip nėščioms nutinka, jau pasiguglinau, bet kaip padėti...

Gal kas nors žinot būdą?
Mane jau antrą mėnesį kankina skausmas ties uodegikauliu. Skauda, kai pasilenkusi bandau atsitiesti, verčiuosi ant kito šono, kartais vaikščiojant. Ruošiuosi pas osteopatę keliauti, ji kartu ir ginekologė. Osteopatija tinka nėščiosioms, nes bėda diagnozuojama apčiuopos būdu, gydoma spaudant tam tikrus taškus, masažuojant. Eilės pas ją didelės, bet reikės bandyti užsiregistruoti.
Papildyta:
QUOTE(dizzy___ @ 2012 01 21, 17:18)
Sveikos

Kurios mane prisimena - sausio 16d mums gimė nuostabi princesė Viltė - 53 cm ir 3320g, daug miegam, valgom ir šypsomės

Atsisveikinu su visomis, buvo smagu pabūti šiame skyrelyje net 3 k, tikrai pirmą kartą prisijungus prieš, kokius 5 metelius nebučiau pagalvojus, kad visos bėdos tikrai baigsis ir turėsim net tris nuostabius mažylius
Sėkmės jūsų gausiai šeimynėlei
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2012 01 20, 15:18)
Sveikos,
Ačiū už patarimus. Šiandien daugiau kokosų aliejum pasitepliojau ir jau geriau
O kur jūs tą taukmedžio sviestą perkat?
Aš naudoju Weledos aliejuką:
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=11
Brangokas, bet skalsus ir gardžiai kvepia, tačiau tinka daugelis natūralių aliejų: avokadų, simondsijų, kokosų, taip pat ir sviestmedžio ar kitaip taukmedžio sviestas (Shea Butter). Tiesa, visus šiuos aliejus rekomenduojama tepti ant drėgnos odos, nes juose nėra drėkinamųjų medžiagų. Jie "užrakina" drėgmę, minkština odą, neleidžia jai išsausėti, todėl oda tampa elastingesnė.
Natūraliais aliejais prekiauja ekologiškų produktų parduotuvės, tik reikia pasidairyti, kur koks aliejus pigesnis. Tarkime, sviestmedžio sviestas prieš gerus metus kainavo apie 50 Lt už 50 ml indelį. Šiandien galima rasti ir už 25 Lt.
Aš natūralius aliejus perku iš "Ekokolekcijos":
http://ekokolekcija.lt/kur-isigyti
Beje, visai nebūtina pirkti kūno priežiūrai skirtų aliejų, kurie kainuoja brangiau nei skirti maisto gaminimui. Avokadų ir kokosų aliejų perku iš maisto skyriaus. Išgautas jis taip pat, tik pakuotė paprastesnė ir kaina, žinoma, mažesnė
"Jie ateina per mus, bet ne iš mūsų. Ir nors jie su mumis, bet jie mums nepriklauso" /K. Gibran/