Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Sveikos smile.gif

Kurios mane prisimena - sausio 16d mums gimė nuostabi princesė Viltė - 53 cm ir 3320g, daug miegam, valgom ir šypsomės smile.gif

Atsisveikinu su visomis, buvo smagu pabūti šiame skyrelyje net 3 k, tikrai pirmą kartą prisijungus prieš, kokius 5 metelius nebučiau pagalvojus, kad visos bėdos tikrai baigsis ir turėsim net tris nuostabius mažylius smile.gif

Visoms sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2012 01 21, 16:18)
Kurios mane prisimena - sausio 16d mums gimė nuostabi princesė Viltė - 53 cm ir 3320g, daug miegam, valgom ir šypsomės smile.gif

didžiausi sveikinimai jūsų šeimynai 4u.gif 4u.gif Tėveliam -ramių naktelių, princesei --daug pienelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2012 01 21, 15:18)
Sveikos smile.gif

Atsisveikinu su visomis, buvo smagu pabūti šiame skyrelyje net 3 k, tikrai pirmą kartą prisijungus prieš, kokius 5 metelius nebučiau pagalvojus, kad visos bėdos tikrai baigsis ir turėsim net tris nuostabius mažylius smile.gif

Visoms sekmės 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2012 01 21, 17:18)

Dizzy, didziausi sveikinimai susilaukus dar vienos dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 01 20, 22:28)
Prisigyvenau dar vieną bėdą -  nei iš šio, nei iš to pradėjo skaudėti kažkur ties kryžkauliu. Pasėdėjus neįmanoma paeiti, vos koją keliu ar krypteliu šonan, baisus kausmas diegia. Verčiantis taip pat nekas. Kad taip nėščioms nutinka, jau pasiguglinau, bet kaip padėti... doh.gif Gal kas nors žinot būdą?

Mane jau antrą mėnesį kankina skausmas ties uodegikauliu. Skauda, kai pasilenkusi bandau atsitiesti, verčiuosi ant kito šono, kartais vaikščiojant. Ruošiuosi pas osteopatę keliauti, ji kartu ir ginekologė. Osteopatija tinka nėščiosioms, nes bėda diagnozuojama apčiuopos būdu, gydoma spaudant tam tikrus taškus, masažuojant. Eilės pas ją didelės, bet reikės bandyti užsiregistruoti.
Papildyta:
Sveikos smile.gif

Sėkmės jūsų gausiai šeimynėlei smile.gif

Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2012 01 20, 15:18)
Sveikos,
Ačiū už patarimus. Šiandien daugiau kokosų aliejum pasitepliojau ir jau geriau  4u.gif
O kur jūs tą taukmedžio sviestą perkat? ax.gif

Aš naudoju Weledos aliejuką: http://www.weleda.lt...c...&prod_id=11
Brangokas, bet skalsus ir gardžiai kvepia, tačiau tinka daugelis natūralių aliejų: avokadų, simondsijų, kokosų, taip pat ir sviestmedžio ar kitaip taukmedžio sviestas (Shea Butter). Tiesa, visus šiuos aliejus rekomenduojama tepti ant drėgnos odos, nes juose nėra drėkinamųjų medžiagų. Jie "užrakina" drėgmę, minkština odą, neleidžia jai išsausėti, todėl oda tampa elastingesnė.

Natūraliais aliejais prekiauja ekologiškų produktų parduotuvės, tik reikia pasidairyti, kur koks aliejus pigesnis. Tarkime, sviestmedžio sviestas prieš gerus metus kainavo apie 50 Lt už 50 ml indelį. Šiandien galima rasti ir už 25 Lt.
Aš natūralius aliejus perku iš "Ekokolekcijos": http://ekokolekcija.lt/kur-isigyti

Beje, visai nebūtina pirkti kūno priežiūrai skirtų aliejų, kurie kainuoja brangiau nei skirti maisto gaminimui. Avokadų ir kokosų aliejų perku iš maisto skyriaus. Išgautas jis taip pat, tik pakuotė paprastesnė ir kaina, žinoma, mažesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2012 01 21, 16:18)
Sveikos smile.gif

Visoms sekmės 4u.gif

sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif
Atsakyti
Dizzy sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif O man kojas kiekviena nakti suka doh.gif ir paskutinius vakarus net pavaikscioti sunku, labai skauda pilvo apacia, magni geriu, bet vistiek vakarais jauciuosi nekaip unsure.gif Ryte ir per diena viskas thumbup.gif o vakaro nelaukiu schmoll.gif Sakykit o normalu 25 sav. svoris plius 10 kg nuo pastojimo? As siaip is kuduju, bet svoris dabar auga kaip ant mieliu, nors valgau kaip ir anksciau, tikrai ne uz du g.gif
Atsakyti
Laba diena tamstos 4u.gif

Visos poilsiaujat, ar kur dinge ? rolleyes.gif As vakar nusiaubiau Kotryna, isleidom kruva pinigu, bet grizom su pilna bagazine pataliuku, sterilizatoriu, buteliuku, supyniu ir dar ko tik nori bigsmile.gif MB sedejo pardej ant sofkutes ir net nebande man trukdyti, kol as siauteljau po parduotuve visa valanda hihihi.gif Tik va siandien tai kankinuosi su siaubinga sloga, bet optimizmo dar neprarandu thumbup.gif Kaip rytoj bus, matysim tongue.gif

Alda, nupirkom mes ta Dormeo ciuzinuka, kadangi man jo reik didesnio, 140x70, tai mokejom 400 Lt. Buvo tik tokie, taigi as nezinau is kur as istraukiau ta 150 Lt kaina g.gif Niekaip negaliu paaiskint biggrin.gif O ciuzinukas man patiko, kaip ir ju tinklapy parasyta apie ji, yra dvipusis, kas yra gerai, nes viena puse kol naujagimis kietesne, paskui nuo puses metu gali versti jau i minkstaja puse.

O mano vaikui vel tingiadienis doh.gif Butu galima pagalvot, kad tos zudikiskos slogos per mazai unsure.gif

Tai va ax.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 22 sausio 2012 - 13:02
Labas mergaites, vakar buvau pas gine TA darytis ir 3D paziurejom smile.gif nors tikejausi kazko ispudingesnio... Mums dabar eina 28sav. o pagal TA 30 gaunasi, mano berniukas dickis, sakykit ar taip kam yra buve kad net 2sav didesnis kudikis? Man kazkaip neramu... gal reiketu nueiti pas kita gyd, pasikonsultuoti, kaip manot? Aciukas
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2012 01 22, 12:57)
Labas mergaites, vakar buvau pas gine TA darytis ir 3D paziurejom  smile.gif nors tikejausi kazko ispudingesnio... Mums dabar eina 28sav. o pagal TA 30 gaunasi, mano berniukas dickis, sakykit ar taip kam yra buve kad net 2sav didesnis kudikis? Man kazkaip neramu... gal reiketu nueiti pas kita gyd, pasikonsultuoti, kaip manot? Aciukas

Man taip buvo,ir dar daug daug kam...Is pat pradziu irgi issigandau,po to kai pasieskojau info ir pamaciau kiek tokiu,apsiraminau.Juk jei vienas rodiklis per didelis,tai ir rodo visa didesni.Tuo labiau,didesnis tai nemazesnis.
Kitas dalykas,echo yra suvesti pagal vidurkius,o gime vaikai juk ir buna skirtingi-vieni 3,2 kg,o kiti 4 kg.
Svarbu,kad augimas butu tolygus,ne issokantis.

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Visoms sekmės 4u.gif

sveikinam susilaukus dukrytes 4u.gif
Papildyta:
gal vakar kas zinias ziurejot Los Angele jei neklystu gime mergyte 270 gramu ir vos delno dydzio tik nesupratau ar 16 savaiciu ar likus 16 savaiciu iki gimdymo ir isgyveno tikras stebuklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 22 sausio 2012 - 14:49