Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Greciukas @ 2012 01 29, 22:55)
Sakoma, kad iskelus kojas ir pakelus dubeni ir pagulejus apie 20min, greiciau pastojama nes daugiau spermiuku nukeliauja iki kiausinelio mirksiukas.gif

ei, tikiuos, kad padejo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, supermamyčių klubo gyventojos,

Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas. Tikiuosi priimsite mane ir gražiai visos bendrausime 4u.gif

Su savo brangiuoju jau pradėjome planuoti stebukliuką... Vieną mėnesį bandėmė tada kada papuola, aisku nieko ir nesulaukem. Šį kartą apsiskaičiavusi vaisingas dienas kas antrą dieną tai bandėme.. Kaip ir belieka tik laukti (ir aisku nesulaukti tu dieneliu smile.gif

Skaičiau Jūsų komentarus apie pilvo skausmus.. labai man idomu pasidare... Pačią vaisingiausią dieną beprotiškai pradėjo skaudėti dešinią pilvo pusę.. spazmavo,diegė.. maniau gal jau koks apendicitas užpuolė.Na bet aprimo tas skausmas,tačiau kelias dienas vis dar jaučiau tempimą tame šone. Todėl labai idomu kas tai galėjo būti. Ar tai susiję su nėštumu?

Atsakyti
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 01 30, 11:25)
Sveikutes, supermamyčių klubo gyventojos,

Jungiuosi ir aš į Jūsų gretas. Tikiuosi priimsite mane ir gražiai visos bendrausime 4u.gif

Su savo brangiuoju jau pradėjome planuoti stebukliuką... Vieną mėnesį bandėmė tada kada papuola, aisku nieko ir nesulaukem. Šį kartą apsiskaičiavusi vaisingas dienas kas antrą dieną tai bandėme.. Kaip ir belieka tik laukti (ir aisku nesulaukti tu dieneliu  smile.gif 

Skaičiau Jūsų komentarus apie pilvo skausmus.. labai man idomu pasidare...  Pačią vaisingiausią dieną beprotiškai pradėjo skaudėti dešinią pilvo pusę.. spazmavo,diegė.. maniau gal jau koks apendicitas užpuolė.Na bet aprimo tas skausmas,tačiau kelias dienas  vis dar jaučiau tempimą tame šone. Todėl labai idomu kas tai galėjo būti. Ar tai susiję su nėštumu?

Labas!
Tai galėjo būti ovuliaciniai skausmai. mirksiukas.gif
Atsakyti
GRECIUKAS,sveikinu,mergyt bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
man po O skausnoja pilvo apacia ir strenas,siand jau kairi sona apacioj daigo, ir koks keistas jausmas atsirado,pilvo apacia kartais uzlieja tokia silumos banga,kaip noreciau pagaliau nesulaukti tu prakeiktu mmm
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 01 30, 13:21)
GRECIUKAS,sveikinu,mergyt bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man po O skausnoja pilvo apacia ir strenas,siand jau kairi sona apacioj daigo, ir koks keistas jausmas atsirado,pilvo apacia kartais uzlieja tokia silumos banga,kaip noreciau pagaliau nesulaukti tu prakeiktu mmm

Klausyk o kelinta tau DPO? man šiandien irgi panašūs jausmai, nuo vakar jau panašiai. Aš II ant OT pamačiau tik 4dieni, tai dar tik 3 DPo man doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 30, 14:26)
Klausyk o kelinta tau DPO? man šiandien irgi panašūs jausmai, nuo vakar jau panašiai. Aš II ant OT pamačiau tik 4dieni, tai dar tik 3 DPo man  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pas mane 6 dpo siand ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 01 30, 13:33)
pas mane 6 dpo siand ax.gif

Nu idomu kuom tau čia baigsis, ir kuo man baigsis.. ND buvo daryti labai mažai, turiu cista tai net nežinau, ar skauda kiaušidės naują geltonkūnį ar tą cistą doh.gif doh.gif
Atsakyti
As desiniojo sono maudima pradejau jausti labai labai anksti, vos ne keleta dienu po O. Poto tie skausmai perejo i kita sona, kartais pilvo apaciau jautresne pasidarydavo, bet is desines puses jautesi labiausiai, taip pat apie apendicita buvau pagalvojusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2012 01 30, 14:38)
As desiniojo sono maudima pradejau jausti labai labai anksti, vos ne keleta dienu po O. Poto tie skausmai perejo i kita sona, kartais pilvo apaciau jautresne pasidarydavo, bet is desines puses jautesi labiausiai, taip pat apie apendicita buvau pagalvojusi biggrin.gif

kaip noreciau kad cia butu ankstyvi mano nestuke.gif pozymiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2012 01 30, 13:38)

Tai gal ir man tada cia geri pozymiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 01 30, 12:01)
Labas!
Tai galėjo būti ovuliaciniai skausmai. mirksiukas.gif

Na,bet niekada nebudavo man tokių skausmų...
Atsakyti
Sveikos mergaites,
As tai pasiguost ateinu,gal aisku ne vietoj... mes su MB namu darbus darem darem,o likus 1 dienai iki O susirgau labai (gripas) ir jegu niekam nebuvo (nenoriu, kad vaiku darymas butu kaip prievole,neatsizvelgiant i nora ir savijauta, tai ir nekankinau saves), o dabar pagalvoju,ko gero neuzteko to karto pries O (viena diena pries O buvo smileysex.gif )? ar vis del to ne mitas,kad gyvena spermiukai dvi paras ir ilgiau? aciu,kad isklauset (perskaitet) smile.gif
Atsakyti