Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

[quote=Majaj,2012 01 31, 11:55]
Viskas yra įmanoma, ir galima, eik pas savo gydytoja ir viską sužinosi smile.gif Ne tu pirma ne tu paskutinė tokioj situacijoj smile.gif

taip, taip- eisiu, tik galvojau merginos pasidalins patirtimi ir suteiks daugiau vilties kaip kad jus, kad tas laukimas lengvesnis butu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saitee @ 2012 01 31, 12:20)
labas,na patrukdysiu vel,na mm nesulaukiu vis dar ,praeitos mmm buvo gruodzio 28 d,vakar dariausi testa tai nieko,bet man neramu gal per anksti as ji padariau?patarkit ka daryt ar vel eit pirkt ar laukti?siaip jausti nelabai kad jauciu ka nors tik tiek kad sonus maudzia tai viena tai kita kartais pamaudzia,bet cia gal mmm rodo kad tuoj bus,bet tuos pamaudimus jauciu jau kokia savaite,kaip jus manot?

na jei mm visada laiku buna ir dabar neigiama rodo, tai dar palauk kelias dienas ir jeigu nebus dar mm pakartokit testa, nemetykit be reikalo pinigeliu, nestumas jeigu yra tikrai nepabegs mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau jusu nuomone isgirsti smile.gif mmmm buvo sausio 6d. ciklas mano 29-30d. ND dareme beveik kas antra diena ir per O. o nuo vakar vararo pradejo skaudeti krutine (ypac kai prilieti, ar guli ant pilvo), skauda pilvo apacia ir nugara.Atrodo kad tuoi prasides mmm. Ir jau nebesuprantu ar cia pirmieji nestuke.gif pozymiai, ar atkeliaujanciu mmmm pozymiai g.gif doh.gif . NT dariausi siandien neigiamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 31, 15:01)
na jei mm visada laiku buna ir dabar neigiama rodo, tai dar palauk kelias dienas ir jeigu nebus dar mm pakartokit testa, nemetykit be reikalo pinigeliu, nestumas jeigu yra tikrai nepabegs mirksiukas.gif

gerai sakai palauksiu geriau:)
Atsakyti
QUOTE(s.fortune.s @ 2012 01 31, 14:31)
Noreciau jusu nuomone isgirsti  smile.gif  mmmm buvo sausio 6d. ciklas mano 29-30d. ND dareme beveik kas antra diena ir per O. o nuo vakar vararo pradejo skaudeti krutine (ypac kai prilieti, ar guli ant pilvo), skauda pilvo apacia ir nugara.Atrodo kad tuoi prasides mmm. Ir jau nebesuprantu ar cia pirmieji nestuke.gif  pozymiai, ar atkeliaujanciu mmmm pozymiai  g.gif  doh.gif . NT dariausi siandien neigiamas  schmoll.gif

NT dar anksti, o is pozymiu sunku pasakyt, nes ir nestuke.gif ir mm pozymiai labai panasus smile.gif Pakentek kelias dieneles. Jei nesulauksi mm, kartok NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 01 31, 16:40)
NT dar anksti, o is pozymiu sunku pasakyt, nes ir  nestuke.gif  ir mm pozymiai labai panasus smile.gif Pakentek kelias dieneles. Jei nesulauksi mm, kartok NT smile.gif

Labai labai labai tikiuosi kad tai ne mmmm pozymiai schmoll.gif . Na ka, reikia dar palaukti. Nors man niekada taip anksti nepasireiksdavo mmm pozymiai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(s.fortune.s @ 2012 01 31, 12:31)
Noreciau jusu nuomone isgirsti  smile.gif  mmmm buvo sausio 6d. ciklas mano 29-30d. ND dareme beveik kas antra diena ir per O. o nuo vakar vararo pradejo skaudeti krutine (ypac kai prilieti, ar guli ant pilvo), skauda pilvo apacia ir nugara.Atrodo kad tuoi prasides mmm. Ir jau nebesuprantu ar cia pirmieji nestuke.gif  pozymiai, ar atkeliaujanciu mmmm pozymiai  g.gif  doh.gif . NT dariausi siandien neigiamas  schmoll.gif

Sveika, mes pirmo vaikelio neplanavom, bet kiek prisimenu, pozymiai buvo, lyg menesines prasidetu, ir taip 2 savaites, galvojau, kad del streso diddelio veluoja mirksiukas.gif . Pasidariau testa, ir patiketi negalejau- uzkibo doh.gif 4u.gif . Tai gal ir tau taip... rolleyes.gif . Sekmes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamatinaite @ 2012 01 31, 16:54)
Sveika, mes pirmo vaikelio neplanavom, bet kiek prisimenu, pozymiai buvo, lyg menesines prasidetu, ir taip 2 savaites, galvojau, kad del streso diddelio veluoja  mirksiukas.gif . Pasidariau testa, ir patiketi negalejau- uzkibo  doh.gif  4u.gif . Tai gal ir tau taip... rolleyes.gif . Sekmes  4u.gif .

Tikrai tikiuosi, kad ir man taip smile.gif. Dabar vis lakstau i tuoaleta nes vis atrodo, kad mmm prasidejo doh.gif. Ir lyg isskyru yra padaugeje unsure.gif

Ir aciu uz iziepta vilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.fortune.s @ 2012 01 31, 14:10)
Tikrai tikiuosi, kad ir man taip  smile.gif. Dabar vis lakstau i tuoaleta nes vis atrodo, kad mmm prasidejo  doh.gif. Ir lyg isskyru yra padaugeje  unsure.gif

Ir aciu uz iziepta vilti  4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif , dar prisiminiau (ir ir ant saviskiu pastebejau ax.gif ), kad padideje krutu aureoles g.gif , irgi nestumo pozymis, neatkreipei demesio?
Atsakyti
QUOTE(mamatinaite @ 2012 01 31, 17:18)
Nera uz ka  mirksiukas.gif , dar prisiminiau (ir ir ant saviskiu pastebejau ax.gif ), kad padideje krutu aureoles  g.gif , irgi nestumo pozymis, neatkreipei demesio?

Na lyg ir nepadideja, tik gal siek tiek patamseje, bet gal man jau vaidenasi doh.gif
Atsakyti
merginos, ar jautet stiprius pozymius iskart po ovuliacijos? man praejo savaite ir stipriai maudzia strenas, skauda krutine, duria sona. bet bijau isisvajoti. gaudom gandrus jau ketvirti metai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2012 01 31, 18:22)
merginos, ar jautet stiprius pozymius iskart po ovuliacijos? man praejo savaite ir stipriai maudzia strenas, skauda krutine, duria sona. bet bijau isisvajoti. gaudom gandrus jau ketvirti metai unsure.gif

man buvo identiskai kaip tju parasei, jauciaus tokia kaip sulauzyta tai ten pagelia tai ten paduria ir nugara ir desiniau sona vis.. taip diena po ooo prasidejio ir teses apie 1,5-2 sav. tada jau nujauciau kad galiou but nestuke.gif nors pirmi nt nieko nerode mat turbut per anksti skubejau daryt 6 ir 10 dpo nieko , o va 18 dpo parode jau blankia juostike wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti