Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikos esamos ir busimos mamytes, kaip matote as cia naujoke, prisiregistravau, nes vis nerimstu:
Planuojame vaikuti taigi pries savaitele(pirmaja ovuliacijos diena turejome sueiti)
Kiek zinau testuka darytis kiek per anksti, bet mano mmm dpirmoji tiena irgi tolokai, tik apie vasario 5
pries pora dieneliu pradejau jausti pakankamai aiskius pilvo apcios skausmus(lyg pries mmmm, bet jos dar tikrai toli) rytinius bei vakarinius galvos skausmus, labai keista, bet kaip niekad tustintis einu 3-4 kartus per para. Gal esamos mamytes galetu pasidalinti savo patirtimi? gal jaute kazka panasaus? zinau kad dar labai anksti noriu suzinoti, visgi dar tik viena savaite, bet laaaaabai jau smalsu smile.gif Nekantri as ax.gif
Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EFTPSS @ 2012 01 20, 22:54)
Sveikos merginos  4u.gif 
Noreciau ,kad padetumete man susivokti ,kas dedasi ... taigi su draugu planuojame mazyli jau apie puse metu , ana menesi menesinemis sirgau 4 diena,si menesi man turejo jos prasideti 6 diena, bet ju nesulaukiau iki 17 dienos...17diena,pastebejau rausva krauja, ant popieriaus kai nusislapinau...pradejo teplioti labai rausvu krauju(vos vos) visalaika maude pilvo apacia,kartais sonus. Krutys dideles (tokiu niekada dar nesu turejusi) skausmingi speneliai.atrodo isipletusios eureoles.. taipogi siandien pastebejau ,kad ant krutu ryskiai matosi ir venos. Dariausi nestumo testa pries savaite tada dar rode neigiama,siandien kazkaip susilaikiau nusipirkti.Beje daznai varyneja i tooleta nakti kartais 4k atsikeliu  doh.gif  o jau apie diena nekalbu atrodo nueinu ir vel noriu .. . unsure.gif  kartais jauciuosi meguista... nezinau . Ar tai gali buti ,kad pagaliau mano svajone isipilde ir mano pilvuke atsirado angeliukas?  blush2.gif  ar jau verta darytis antra testa ? Ar dar palaukti?  blush2.gif

tai jei daretes pries savaite ir dar neprasidejo mm, tai zinoma kartokite testa. jau tikrai parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva2012 @ 2012 01 20, 23:01)
Sveikos esamos ir busimos mamytes, kaip matote as cia naujoke, prisiregistravau, nes vis nerimstu:
Planuojame vaikuti taigi pries savaitele(pirmaja ovuliacijos diena turejome sueiti)
Kiek zinau testuka darytis kiek per anksti, bet mano mmm dpirmoji tiena irgi tolokai, tik apie vasario 5
pries pora dieneliu pradejau jausti pakankamai aiskius pilvo apcios skausmus(lyg pries mmmm, bet jos dar tikrai toli) rytinius bei vakarinius galvos skausmus, labai keista, bet kaip niekad tustintis einu 3-4 kartus per para. Gal esamos mamytes galetu pasidalinti savo patirtimi? gal jaute kazka panasaus? zinau kad dar labai anksti noriu suzinoti, visgi dar tik viena savaite, bet laaaaabai jau smalsu  smile.gif  Nekantri as  ax.gif
Is anksto dekoju  smile.gif

Jeigu ND daret pries savate, tai iki mm dar buvo like daugiau kaip 20 d. Tuomet O kazin ar galejo but (paprastai ji buna ~14 d. iki mm). O pozymiu tai neturetum jaust dar, nes paprastai jie pasijaucia tik ~6sav.(bent jau man taip buvo). Netikrus nestumo pozymius jaucia visos planuojancios ir kiekviena men wink.gif
Atsakyti
O man jau matyt visiška paranoja, nes vakar jau čiut nneapalpau kaip bloga buvo... Net nebežinau kā ir begalvot... Viena smegenų dalis sako lyg tai būtų neįmanoma, kad būčiau nęščiao kita žiauriai bijo... Na juk maža kas...
Atsakyti
O as naudojausi internetine vaisingu dienu skaiciuokle ir butent 14-15 Dienos buvo nurodytos kaip pirmosios vaisingos dienos, gal zinote kada galeciau jau daryti testuka, nes labai norisi suzinoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ingri* @ 2012 01 21, 08:33)
O man jau matyt visiška paranoja, nes vakar jau čiut nneapalpau kaip bloga buvo... Net nebežinau kā ir begalvot... Viena smegenų dalis sako lyg tai būtų neįmanoma, kad būčiau nęščiao kita žiauriai bijo... Na juk maža kas...

Ingri, patikek man Taip pat, gaudau kiekviena keista jausma, jau manau kad tikrai perdedu, bet viska daro tas begalinis noras to mazo angelelio :-) o tu ko bijai? Nenori dar leliuko?
Atsakyti
QUOTE(Ieva2012 @ 2012 01 21, 11:03)
Ingri, patikek man Taip pat, gaudau kiekviena keista jausma, jau manau kad tikrai perdedu, bet viska daro tas begalinis noras to mazo angelelio :-) o tu ko bijai? Nenori dar leliuko?

Mes su S pažįstami tikrai labai, labai mažai laiko... Pas mus viskas buvo pernelyg greitai. Pergyvenau ir dėl to, ir dabar pergyvenu dėl to tariamo, o gal ir ne - nėštumo. Taip, kad tikrai dar leliuko nenoriu, kad ir kaip man norisi šeimos, jaučiuosi subrendusi tam, bet tikrai ne dabar, ne, ne, ne ir galbūt net ne su šiuo žmogum, nes dar jo tikrai visiškai gerai nepažįstu... Priedo, jis užsienietis, atvažiavęs į Lietuvą tik studijoms.
Todėl tikrai labai pergyvenu dėl to. Išsigalvoju visokių nesąmonių. O jam, kai pasakau, tai jis labai jau ramiai į tai žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ingri*: 21 sausio 2012 - 10:16
QUOTE(*Ingri* @ 2012 01 21, 09:15)
Mes su S pažįstami tikrai labai, labai mažai laiko... Pas mus viskas buvo pernelyg greitai. Pergyvenau ir dėl to, ir dabar pergyvenu dėl to tariamo, o gal ir ne - nėštumo. Taip, kad tikrai dar leliuko nenoriu, kad ir kaip man norisi šeimos, jaučiuosi subrendusi tam, bet tikrai ne dabar, ne, ne, ne ir galbūt net ne su šiuo žmogum, nes dar jo tikrai visiškai gerai nepažįstu... Priedo, jis užsienietis, atvažiavęs į Lietuvą tik studijoms.
Todėl tikrai labai pergyvenu dėl to. Išsigalvoju visokių nesąmonių. O jam, kai pasakau, tai jis labai jau ramiai į tai žiūri.

O gal per anksti del visko pergyveni? Kodel manai kad gali buti nescia? mm veluoja? Nesisaugojote? Jei tik silpnumas jauciasi tai dar nereiskia kad laukiesi smile.gif gali buti silpna vien del minciu ir nervu silpnoka darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva2012 @ 2012 01 21, 11:46)
O gal per anksti del visko pergyveni? Kodel manai kad gali buti nescia? mm veluoja? Nesisaugojote? Jei tik silpnumas jauciasi tai dar nereiskia kad laukiesi smile.gif gali buti silpna vien del minciu ir nervu silpnoka darosi smile.gif

Visko gali būti kad per anksti wink.gif Aš šiaip visur tokia linkus panikuoti smile.gif
Net nežinau kaip čia pavadint, nežinau, ar galima NLA vadint apsauga.
Bet jis čiut, čiut spėjo.
Mmmm nevėluoja, nes jos turi būti tik apie Vasario 10d. Mylėjomės po paskutiniu mmm praėjus vos dviem dienom, tai vat ir dėl šito net nežinau, ar realu pastot.
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2012 01 21, 09:49)
Visko gali būti kad per anksti wink.gif Aš šiaip visur tokia linkus panikuoti smile.gif
Net nežinau kaip čia pavadint, nežinau, ar galima NLA vadint apsauga.
Bet jis čiut, čiut spėjo.
Mmmm nevėluoja, nes jos turi būti tik apie Vasario 10d. Mylėjomės po paskutiniu mmm praėjus vos dviem dienom, tai vat ir dėl šito net nežinau, ar realu pastot.

Na kaikurios pastoja, bet kiek teko skaityti, girdeti kad iskart po menesiniu nera labai didele tikimybe pastoti, daugelis poru Ilga laika megaujasi siomis(po mmm dienomis) nenaudoja apsaugos ir nesusilaukia leliuku, ohhh... Telieka laukti, man mmm irgi tik apie vasario 5 bet as neislauksiu, begsiu pirkt testuka po kokios geros savaiteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva2012 @ 2012 01 21, 12:05)
Na kaikurios pastoja, bet kiek teko skaityti, girdeti kad iskart po menesiniu nera labai didele tikimybe pastoti, daugelis poru Ilga laika megaujasi siomis(po mmm dienomis) nenaudoja apsaugos ir nesusilaukia leliuku, ohhh... Telieka laukti, man mmm irgi tik apie vasario 5 bet as neislauksiu, begsiu pirkt testuka po kokios geros savaiteles smile.gif

O man mmm dar vėliau. Su mielu jau dabar daryčiausi testą, bet kas iš jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2012 01 21, 10:10)
O man mmm dar vėliau. Su mielu jau dabar daryčiausi testą, bet kas iš jo  doh.gif

ax.gif o Taip, bus labai idomu vasari pasidalint savo ispudziais! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 01 21, 09:14)
Jeigu ND daret pries savate, tai iki mm dar buvo like daugiau kaip 20 d. Tuomet O kazin ar galejo but (paprastai ji buna ~14 d. iki mm). O pozymiu tai neturetum jaust dar, nes paprastai jie pasijaucia tik ~6sav.(bent jau man taip buvo). Netikrus nestumo pozymius jaucia visos planuojancios ir kiekviena men wink.gif

Nepasakyciau ,kad pozymiai prasideda tik 6 sav. rolleyes.gif stai mano viena drauge laukiasi jau trys menesius jai aplamai jokiu pozymiu gyvena sau iprasta gyvenina ir tik stebi kaip auga jos mazylis pilvuke, o stai kita pajuto po keliu dienu pastojimo , 4d velavo mm ir iskart suprato,kad nescia, nuejo pas gine ir ji jau itare beveik 90proc kad ji nescia rolleyes.gif
Beto mano krutys man neduoda ramybes.. nes jau skauda kazkur nuo pradzios menesio ,ar gali taip buti? ir yra gerokai padidejusios g.gif o kiek skaiciau pirmasis nestumo pozymys dazniausiia ir buna tokios krutys.
Beje tenka pripazinti ,kad kiekvienas merginos organizmas vis kitoks ir vis kitaip reguoja i viska 4u.gif
Atsakyti