įkišiu savo trigrašį ir aš

Taaip norisi išsilieti, o labai skelbtis irgi nenoriu tarp draugų

ar artimųjų. Tai vat istorija tokia, kad visada naudojames NLA metodu, ir per daug metų jis mums pasiteisino. Ir štai, pačiu "pavojingiausiu" metu t.y. kaip tik kai teoriškai vaisingiausios dienos man buvo, o mmm man laabai reguliarios, ėmė vyras ir sugriešijo

Tai vat dabar kvailiausia tai, kad taaaip sunku sulaukti dienų kai turėtų prasidėti mm (o laukt tik savaitėlę beliko)

O dar ir vyras prisideda, nes jam atrodo kad jau iškart būna aišku po poros dienų

Ir plius mėto vis užuominas, kad negalima man nervintis, ar jau valgau už du ir t.t. Va kad ir šiandien, darbe gavau siuntimą sveikatos pasitikrinimui (na tas privalomas) - pasakiau vyrui - tai tas jau maždaug tai gerai, galėsi išsitirti ir dėl nėštumo

(ne esmė, kad ten niekas tokių dalykų netikrina, o juo labiau kad reik patikrą atlikt poros mėn. laikotarpyje). Tai vat baisiausia tai, kad nesinori pradėti džiaugtis (nors kažkur giliai širdyje tikiuosiu kad gal

, kad poto nenusivilčiau

nes vaikutis buvo planuose jau (abu norim, tik aš dar dėl tam tikrų darbo aplinkybių norėjau palaukt dar kokį pusmetuką). Tai vat taip ir atsiranda "netyčiukai"
p.s.: nemanau kad tikrai pasiteisins metodas

kiekvieną dieną, nes kiek esu domėjusius tuo klausimu, tia norint kad sperma būtų kokybiška (t.y. būtų pakankamai gyvybingų spernatozoidų) - reikia berods dviejų - trijų dienų. Taip kad nėra varta veltui eikvoti laiką. O moters kiaušialąstė "gyva" būna tik 24 valandas po ovuliacijos. Tik žinoma sudėtinga ganėtinai nustatyti konkrečiai kada. Nors mna dažnai būna kad jaučiu kada būna O, ypatingai jei tą dieną turiu didesnį fizinį krūvį

(pvz. tenka skubėt ir eiti vos ne bėgte - tada aiškiai jaučiu kaip maudžia ties viena kuria nors kiaušide). Žinoma būna, kad ir nejaučiu....