Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Juditab @ 2012 01 23, 13:19)
tai pasidarykit, kaip suprantu mm turejo but jau ana savaite, kazka turetu rodyti g.gif

nenukabinkit nosies merginos, pasiseks kita menesi, bandykit kasdien ND daryt. mirksiukas.gif  man ciklas prailgejo ir dabar kas 36d. tai kaip ir pirmos vaisingos dienos prasidejo ir siaip sita menesi kasdien ND, nors ir nera noro kartais, praleidom kolkas tik praeita savaitgali, ir si savaitgali viena diena, bet sitas menuo jau 6 kai planuojam, tai noris jau kad ir uzkibtu, nes anksciau darem kada noras buvo biggrin.gif

sekmes visoms 4u.gif

ND kasdien visa men? labai jau daug bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man iki mm liko apie 2 dienas, paskidariau testa, tai is pradziu galvojau neigiamas, o po to iziurejau toki vaiduokluka....keista, kad dar tik toki aza vaidukli rodo, turetu jau an aiskiai matytis... nt nzn tarkim ar ryt verta gadinti NS..
Ar jums taip buvo, kad likus nedag dienu iki MM, rodytu vaiduokli?
Atsakyti
QUOTE(vytaute23 @ 2012 01 23, 18:34)
Man iki mm liko apie 2 dienas, paskidariau testa, tai is pradziu galvojau neigiamas, o po to iziurejau toki vaiduokluka....keista, kad dar tik toki aza vaidukli rodo, turetu jau an aiskiai matytis... nt nzn tarkim ar ryt verta gadinti NS..

man mmm diena rode vaiduokliuka, dar po dvieju dienu dariau - siek tiek ryskesnis vaiduokliukas. bet manau cia del testo, nes dariausi pati pigiausia is eurovaistines - dBest juostele, o ta pacia diena pasidariau kita, brangesni ir ten bruksnelis buvo zymiai ryskesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2012 01 20, 22:00)
Žinoma, kad nepamirštu to... smile.gif Tik tiek, kad aš net tiksliai nežinau, ar pateko jų pas mane, nes kaip ir minėjau naudojomės NLA, tačiau MB čiut čiut spėjo.  blush2.gif
Stresuoju dabar jau visas tas dienas... Jau toks jausmas, kad gal net išsigalvoju tą strėnų skausmą...

Ramiai, Ingri smile.gif Kadangi labai jau noriu leliuko, aš sau kasdien visokių simptomų prisigalvoju, o jie kaip nepasitvirtina, taip nepasitvirtina... Štai dabar turi būti greit mėnesinės, o aš save vis tikinu, kad tai jau nėštumo atbalsiai... O rytoj, turbūt, teks įsitikiti, kad tai vėl mano fantazijos.
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2012 01 23, 16:44)
man mmm diena rode vaiduokliuka, dar po dvieju dienu dariau - siek tiek ryskesnis vaiduokliukas. bet manau cia del testo, nes dariausi pati pigiausia is eurovaistines - dBest juostele, o ta pacia diena pasidariau kita, brangesni ir ten bruksnelis buvo zymiai ryskesnis  bigsmile.gif

Nu kad nelabai Ansia, nes iki siol kelios dienos dariausi su tais paciais primityviausiais, o va siandien jau gerus nusipirkau g.gif hm, galvoju kaip geriau, ar rt ar dar poryt darytis testa, ns dar vienas geras liko, nenoriu sugadinti ax.gif

Aciu beje uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EFTPSS @ 2012 01 21, 12:28)
Beto mano krutys man neduoda ramybes.. nes jau skauda kazkur nuo pradzios menesio ,ar gali taip buti? ir yra gerokai padidejusios  g.gif  o kiek skaiciau pirmasis nestumo pozymys dazniausiia ir buna tokios krutys.
Beje tenka pripazinti ,kad kiekvienas merginos organizmas vis kitoks ir vis kitaip reguoja i viska  4u.gif

Mano irgi krūtys padidėjusios... ax.gif Net vyras pastebėjo ir klausė - tu ten pas stomatologą ar pas plastinį hirurgą dienom vaikštai? biggrin.gif Paprastai prieš mėnesines mano krūtinė ypatingai nepadidėja, bet, deja deja, jaučiu labai įprastus ir pažįstamus mėnesinių simptomus. Rytoj prasidės... sad.gif
Atsakyti
Juditab, manai, kad kasdieniniai ND gerai? Kažin ar spėja spermiukai gamintis g.gif Mes kas antra dieną darėm smileysex.gif
QUOTE(vytaute23 @ 2012 01 23, 17:34)

Man parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką 2 dienos iki mm, o paskui kasdien vis ryškėjo. 1 d. veluojant mm Easycup jau parodė ryškias II smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2012 01 23, 17:17)
Mes si menesi irgi panasiai ND darem. Jau greit bus aisku ar toks metodas pasitvirtino  g.gif

sekmes pamatant II mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 23, 17:34)
ND kasdien visa men? labai jau daug bigsmile.gif  rolleyes.gif

biggrin.gif kai leliuko nori, tai ir kasdien netingi, kad ir greituka blush2.gif

QUOTE(Forinta @ 2012 01 23, 17:55)
Juditab, manai, kad kasdieniniai ND gerai? Kažin ar spėja spermiukai gamintis g.gif Mes kas antra dieną darėm smileysex.gif

speja speja manau biggrin.gif g.gif mes darem kas antra diena praeita menesi iki svenciu, bet nepataikem, nes prailgejo ciklas ir vaisingos dienos per sventes buvo, o jas ne namie sventem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 01 23, 16:55)
Man parodė vos įžiūrimą vaiduokliuką 2 dienos iki mm, o paskui kasdien vis ryškėjo. 1 d. veluojant mm Easycup jau parodė ryškias II smile.gif

Aciu wink.gif na pasirodysim cia po keliu dieneliu, tikiuosi su gerom naujienom nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 23, 16:44)

o pazistami veidai mirksiukas.gif sekmes sulaukiant II blush2.gif
Atsakyti

įkišiu savo trigrašį ir aš biggrin.gif Taaip norisi išsilieti, o labai skelbtis irgi nenoriu tarp draugų blush2.gif ar artimųjų. Tai vat istorija tokia, kad visada naudojames NLA metodu, ir per daug metų jis mums pasiteisino. Ir štai, pačiu "pavojingiausiu" metu t.y. kaip tik kai teoriškai vaisingiausios dienos man buvo, o mmm man laabai reguliarios, ėmė vyras ir sugriešijo doh.gif Tai vat dabar kvailiausia tai, kad taaaip sunku sulaukti dienų kai turėtų prasidėti mm (o laukt tik savaitėlę beliko) ax.gif O dar ir vyras prisideda, nes jam atrodo kad jau iškart būna aišku po poros dienų doh.gif Ir plius mėto vis užuominas, kad negalima man nervintis, ar jau valgau už du ir t.t. Va kad ir šiandien, darbe gavau siuntimą sveikatos pasitikrinimui (na tas privalomas) - pasakiau vyrui - tai tas jau maždaug tai gerai, galėsi išsitirti ir dėl nėštumo doh.gif lotuliukas.gif (ne esmė, kad ten niekas tokių dalykų netikrina, o juo labiau kad reik patikrą atlikt poros mėn. laikotarpyje). Tai vat baisiausia tai, kad nesinori pradėti džiaugtis (nors kažkur giliai širdyje tikiuosiu kad gal nestuke.gif , kad poto nenusivilčiau verysad.gif nes vaikutis buvo planuose jau (abu norim, tik aš dar dėl tam tikrų darbo aplinkybių norėjau palaukt dar kokį pusmetuką). Tai vat taip ir atsiranda "netyčiukai" biggrin.gif

p.s.: nemanau kad tikrai pasiteisins metodas smileysex.gif kiekvieną dieną, nes kiek esu domėjusius tuo klausimu, tia norint kad sperma būtų kokybiška (t.y. būtų pakankamai gyvybingų spernatozoidų) - reikia berods dviejų - trijų dienų. Taip kad nėra varta veltui eikvoti laiką. O moters kiaušialąstė "gyva" būna tik 24 valandas po ovuliacijos. Tik žinoma sudėtinga ganėtinai nustatyti konkrečiai kada. Nors mna dažnai būna kad jaučiu kada būna O, ypatingai jei tą dieną turiu didesnį fizinį krūvį tongue.gif (pvz. tenka skubėt ir eiti vos ne bėgte - tada aiškiai jaučiu kaip maudžia ties viena kuria nors kiaušide). Žinoma būna, kad ir nejaučiu....
Atsakyti
labuka smile.gif as tai jau nesuprantu istikruju, kiek darausi testus tai pastovei vaiduokliukai g.gif tai pamaudzia pilvo apacia,tai y toleta lakstau daznai, ir nesusergu visdar,aisku tikiuosi kad ir nesusirgsiu,,bet ta nezinomybe varo y nevilty unsure.gif
Atsakyti