Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

sveikos, dėkui už sveikinimus ax.gif

išskyrų pagausėjo gal dieną prieš tai, kai turėjo mmm prasidėt, tęsiasi iki šiol, visa "šlapia" vaikštau blush2.gif ir maudė, bet ne taip kaip preiš mmm, gal ne taip aštriai skausmingai, o tiesiog ištisinis diskomfortas pilvo apačioj, kai tai neperėjo į skausmą, koks būna mmm metu, supratau, kad tikriausiai pavyko.
šiandien pakartojau testą, tai abi juostelės ryškios thumbup.gif bliamba kaip džiaugiuosi bigsmile.gif

Juditab, matyti matyti ax.gif
Atsakyti
Awww kokia laime, sveikinu!!!! Na o as dar vis nekantrauju, 4 dienos Iki mmm, krutines jautrios, bet pilvuko ir sonu spazmukai kazkuom kitokie, todel kreipiuosi I nestukes, koks tas maudimas jums? Nes man be kaip iprastai, tiesiog kartais ima ir suspaudzia Viena sona paskui praeina, po valandeles pilvo apacia keletai minuciu ir Taip kartojasi kas valandele, vakar vakare kaip niekad Tiek suspaude visa pilva bet jau tokiam pusvalandziui geram smile.gif g.gif testuka dariausi pries 2 dieneles, bet manau kiek ankstoka, bet Taip pat idomai atrode, nes antra juostele vos imatomai balksva smile.gif net nebezinau ka galvot ir kas su manimi vyksta (p.s net nakti prabundu keleta kartu, nes keistas jausmas pulvuke, nepasakyciau kad skausmas, kartais net svelnus toks)
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 01, 10:47)
sveikos, dėkui už sveikinimus  ax.gif

išskyrų pagausėjo gal dieną prieš tai, kai turėjo mmm prasidėt, tęsiasi iki šiol, visa "šlapia" vaikštau  blush2.gif ir maudė, bet ne taip kaip preiš mmm, gal ne taip aštriai skausmingai, o tiesiog ištisinis diskomfortas pilvo apačioj, kai tai neperėjo į skausmą, koks būna mmm metu, supratau, kad tikriausiai pavyko.
šiandien pakartojau testą, tai abi juostelės ryškios  thumbup.gif  bliamba kaip džiaugiuosi  bigsmile.gif
Juditab, matyti matyti  ax.gif

o po kiek laiko t.y po mmm ar DPO juostels ryskios? sako jei gan anksti ryski, daug tilimybes mergytei, nes jos daugiau leidzia pagamint hcg mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva2012 @ 2012 02 01, 12:44)
Awww kokia laime, sveikinu!!!! Na o as dar vis nekantrauju, 4 dienos Iki mmm, krutines jautrios, bet pilvuko ir sonu spazmukai kazkuom kitokie, todel kreipiuosi I nestukes, koks tas maudimas jums? Nes man be kaip iprastai, tiesiog kartais ima ir suspaudzia Viena sona paskui praeina, po valandeles pilvo apacia keletai minuciu ir Taip kartojasi kas valandele, vakar vakare kaip niekad Tiek suspaude visa pilva bet jau tokiam pusvalandziui geram smile.gif  g.gif  testuka dariausi pries 2 dieneles, bet manau kiek ankstoka, bet Taip pat idomai atrode, nes antra juostele vos imatomai balksva smile.gif net nebezinau ka galvot ir kas su manimi vyksta (p.s net nakti prabundu keleta kartu, nes keistas jausmas pulvuke, nepasakyciau kad skausmas, kartais net svelnus toks)

man tie skausmai buvo is kart po O ir paskui teses su pertraukom tai uzeina pasakauda tai praeina nu taip idomiai ne taip ir kaip pries mmm bet toks kitas skaumas neina apsakyt koks toks paduriantis pilvo apacioj labiau vienoj pusej man budavo, ir nugara paskaudendavo, seip tokia apsunkus jausdavos visa sritis zemiau bambos auksciau koju biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 01 vasario 2012 - 13:19
QUOTE(aroonele @ 2012 02 01, 09:47)
sveikos, dėkui už sveikinimus  ax.gif

išskyrų pagausėjo gal dieną prieš tai, kai turėjo mmm prasidėt, tęsiasi iki šiol, visa "šlapia" vaikštau  blush2.gif ir maudė, bet ne taip kaip preiš mmm, gal ne taip aštriai skausmingai, o tiesiog ištisinis diskomfortas pilvo apačioj, kai tai neperėjo į skausmą, koks būna mmm metu, supratau, kad tikriausiai pavyko.
šiandien pakartojau testą, tai abi juostelės ryškios  thumbup.gif  bliamba kaip džiaugiuosi  bigsmile.gif
Juditab, matyti matyti  ax.gif

Nuostabu!!!! Sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 01, 12:18)
o po kiek laiko t.y po mmm ar DPO juostels ryskios? sako jei gan anksti ryski, daug tilimybes mergytei, nes jos daugiau leidzia pagamint hcg  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

man tie skausmai buvo is kart po O ir paskui teses su pertraukom tai uzeina pasakauda tai praeina nu taip idomiai ne taip ir kaip pries mmm bet toks kitas skaumas neina apsakyt koks toks paduriantis pilvo apacioj labiau vienoj pusej man budavo, ir nugara paskaudendavo, seip tokia apsunkus jausdavos visa  sritis  zemiau bambos auksciau koju  biggrin.gif blush2.gif

labai panasiai ir man, pilvo apacia tokia apsunkus, tai ten tai dar kur paskauda, kas keista, Kai pradeda diegti sona toje pacioje puseje ir krutine mausti pradeda. Na ka nebe Tiek jau daug ir laukti liko, labai labai tikiuosi kad jau vystosi ir mums angeliukas. nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 01, 14:18)
o po kiek laiko t.y po mmm ar DPO juostels ryskios? sako jei gan anksti ryski, daug tilimybes mergytei, nes jos daugiau leidzia pagamint hcg  mirksiukas.gif  4u.gif

mano ciklas 26 dienos, ryškios juostelės buvo 16 DPO 4u.gif net nežinau kas bus, pastojau per O, sako tada pastojama dažniausiai su berniukais, bet giliai širdy tikuos kasyčių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 01, 16:48)
mano ciklas 26 dienos, ryškios juostelės buvo 16 DPO  4u.gif  net nežinau kas bus, pastojau per O, sako tada pastojama dažniausiai su berniukais, bet giliai širdy tikuos kasyčių  cool.gif

kelinta c. d buna jusu O? mano ciklas 28-29 d o O buna 13-14 d, man 18DPO buvo zymiai blankesne nei kontroline, o pirmi du testaii aisku gal per anksti daryti bet nieko nerode, keista sako jau 10DPO kazka bent rodo buna blyskus vaiduokliukas bet nebuvo man ta diena, o va su mergyte labai ryskios abi buvo g.gif todel seku kaip kam buna gal atrasim isvis ankstyva lyties nustatymo buda biggrin.gif seip daug kam atitinka kiek tikrinau mirksiukas.gif su mergytem turi but abi vienodi ryskumo ar net ryskesne nei kontroline o su berniukais bent tonu svelnesne turi but. tik tai ir nuo laiko priklauso, jei daryta jau daugiau laiko praejus tai abiem vienodai ryskiai bus.cia tik kuo anksciau darant testa stebima tai ax.gif pvz anksti padarius ir jei ten mergyte gali rodyt jau blanku vaiduokliuka, o su berniuku dar nieko nerodyt, tada tiem patiem atvejam padarius dar veliau keliom dienom nt su mergyte buna gan ryskus, o su berniuku tik pradeda rysket vaiduokliukas.
na tikiuos suprantamai cia as rolleyes.gif nes su mergytem daugiau (18,5karto net daugiau) ir greiciau gaminasi hcg nei su berniukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 01 vasario 2012 - 17:29
Ciklas 26 d. O buvo 13CD, tada ir pastojau. pirmą testą dariausi 15DPO (28CD) antra juostelė buvo neryški ( testas juostelė paprasta), 16DPO (29CD) abi vienodo ryškumo (kasetinis testas), gal net ryškesnė už kontrolinę. tai nežinau. manau jei būčiau anksčiau pasidarius testą, gal būtų aiškiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aroonele: 01 vasario 2012 - 17:39
QUOTE(aroonele @ 2012 02 01, 18:38)
Ciklas 26 d. O buvo 13CD, tada ir pastojau. pirmą testą dariausi 15DPO (28CD) antra juostelė buvo neryški ( testas juostelė paprasta), 16DPO (29CD) abi vienodo ryškumo (kasetinis testas), gal net ryškesnė už kontrolinę. tai nežinau. manau jei būčiau anksčiau pasidarius testą, gal būtų aiškiau.

na mano dar ir 18DPO buvo blanki ir vos ryskejo g.gif
Atsakyti
siandien jauciuosi labai dregna ten blush2.gif ir lb maudzia nugara,tikekimes kad tai gera lemiantys pozymiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 02 01, 18:50)
na mano dar ir 18DPO buvo blanki ir vos ryskejo  g.gif

tai yra vilties kad bus kasytes bigsmile.gif nes visur priskaiciau kad jei per O pastoji tai labiau berniukas
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 01, 18:59)
tai yra vilties kad bus kasytes  bigsmile.gif nes visur priskaiciau kad jei per O pastoji tai labiau berniukas

visad yra 50 ant 50 biggrin.gif nu del testo kad gan anksti ir ryskus link mergytes, o va ta O kazkiek koja kisa g.gif sako per ja ir pries para berniukam, nors visaip kitiem buna, sako kad daugiau ant o berniukai kimba bet buna kam taip ir mergiuke uzkibo, skaiciau yra toks metodas butent mergytem palanku O+12 tai reiksia jei po ovuliacijos butent 12 val mergytem kaip tik labai tinka, nes keicias terpes is sarmines i rugstine kuri jau pupom palanki 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti