QUOTE(aroonele @ 2012 02 01, 10:47)
sveikos, dėkui už sveikinimus
išskyrų pagausėjo gal dieną prieš tai, kai turėjo mmm prasidėt, tęsiasi iki šiol, visa "šlapia" vaikštau

ir maudė, bet ne taip kaip preiš mmm, gal ne taip aštriai skausmingai, o tiesiog ištisinis diskomfortas pilvo apačioj, kai tai neperėjo į skausmą, koks būna mmm metu, supratau, kad tikriausiai pavyko.
šiandien pakartojau testą, tai abi juostelės ryškios

bliamba kaip džiaugiuosi
Juditab, matyti matyti
o po kiek laiko t.y po mmm ar DPO juostels ryskios? sako jei gan anksti ryski, daug tilimybes mergytei, nes jos daugiau leidzia pagamint hcg
Papildyta:
QUOTE(Ieva2012 @ 2012 02 01, 12:44)
Awww kokia laime, sveikinu!!!! Na o as dar vis nekantrauju, 4 dienos Iki mmm, krutines jautrios, bet pilvuko ir sonu spazmukai kazkuom kitokie, todel kreipiuosi I nestukes, koks tas maudimas jums? Nes man be kaip iprastai, tiesiog kartais ima ir suspaudzia Viena sona paskui praeina, po valandeles pilvo apacia keletai minuciu ir Taip kartojasi kas valandele, vakar vakare kaip niekad Tiek suspaude visa pilva bet jau tokiam pusvalandziui geram

testuka dariausi pries 2 dieneles, bet manau kiek ankstoka, bet Taip pat idomai atrode, nes antra juostele vos imatomai balksva

net nebezinau ka galvot ir kas su manimi vyksta (p.s net nakti prabundu keleta kartu, nes keistas jausmas pulvuke, nepasakyciau kad skausmas, kartais net svelnus toks)
man tie skausmai buvo is kart po O ir paskui teses su pertraukom tai uzeina pasakauda tai praeina nu taip idomiai ne taip ir kaip pries mmm bet toks kitas skaumas neina apsakyt koks toks paduriantis pilvo apacioj labiau vienoj pusej man budavo, ir nugara paskaudendavo, seip tokia apsunkus jausdavos visa sritis zemiau bambos auksciau koju
Kaltink save, o ne saule, jeigu tavo sodas nezydi