Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

ir dar temperatuta 37.3, nors nei persalau nei ka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NEIMA @ 2012 01 24, 12:32)
o man veluoja jau septynios dienos, praeita penktadieni testa dariau-neigiamas, db kantriai laukiu savaite kad penktadieni vel pakartociau. jeigu nesusirgsiu per sitas dienas  g.gif drauge sapnavo kad laukiuosi, ir MB sapnavo berniuka kudiki sedinti ant grindu  4u.gif  oj kaip noreciau...

pasidarykit NT dar karta, jeigu neigiamas tada arba laukit mm (nors man jei pirmakart neigiamas-bus mm) arba eikit pasidaryt kraujo tyrimo. bus paciai ramiau mirksiukas.gif

QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 14:22)
ir dar temperatuta 37.3, nors nei persalau nei ka.. doh.gif

tai pasidarykit NT ir zinosit. kaip suprantu mm turejo buti sausio 15-17 dienomis, tai jau savaite gera veluoja, kazka tikrai rodytu mirksiukas.gif
Atsakyti
nesuprantu, kodel taip bijau ta testa darytis..pati nzn kokio atsakymo noriu doh.gif nu jei ryt neateis mm, darysiuos testa 4u.gif
Atsakyti
o as norejau paklaust, ar pries darantis ta kraujo tyrima reik pirmiau pasiskambint, ar tiesiog nuvykt i vieta ir pasakyt ko noriu ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 01 24, 14:34)
o as norejau paklaust, ar pries darantis ta kraujo tyrima reik pirmiau pasiskambint, ar tiesiog nuvykt i vieta ir pasakyt ko noriu ?  g.gif  blush2.gif

nuvyk ir pasidaryk, juk darysies privaciai, nereikia uzsirasymu.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 14:33)
nesuprantu, kodel taip bijau ta testa darytis..pati nzn kokio atsakymo noriu doh.gif  nu jei ryt neateis mm, darysiuos testa 4u.gif

tai ka cia jums tada patarti g.gif gal nesidarykit testo, cia bus slapimtakiu uzdegimas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lioniukė @ 2012 01 24, 11:32)
Merginos, as irgi apsesta noru nesulaukti mm doh.gif jos turetu buti 2 vasario arba 3-4 anksciau, nes taip man buna, bet jau nuo vakar maudzia pilva kaip prie mm, ar tai tikrai tu bjaurybiu mm pozymis taip anksti ar buna ir  nestuke.gif pozymis toks?

is noro pastoti, mes daznai jauciam visus simptomus mirksiukas.gif kantrybes dar savaite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NEIMA @ 2012 01 24, 12:32)
o man veluoja jau septynios dienos, praeita penktadieni testa dariau-neigiamas, db kantriai laukiu savaite kad penktadieni vel pakartociau. jeigu nesusirgsiu per sitas dienas  g.gif drauge sapnavo kad laukiuosi, ir MB sapnavo berniuka kudiki sedinti ant grindu  4u.gif  oj kaip noreciau...

Jau tiek laiko veluoja, NT parodytu ir su dieniniu slapimu, juk jie ne karve kainuoja, kam laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai del slapimtakiu uzdegimo gali mm veluoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 15:12)
o tai del slapimtakiu uzdegimo gali mm veluoti? g.gif

Negi Jus rimtai? blink.gif Tai jei veluoja mm, pasidarykit testa, galu gale nueikit pas gydytoja. Ka mes cia prie kompu galime Jums patarti?
Atsakyti
taip, as rimtai. ne patarimu klausiu, o nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 13:18)
taip, as rimtai. ne patarimu klausiu, o nuomoniu.

testa... pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 14:33)
nesuprantu, kodel taip bijau ta testa darytis..pati nzn kokio atsakymo noriu doh.gif  nu jei ryt neateis mm, darysiuos testa 4u.gif

tai jau ryt is ryto pasidarykit, kam dar save kankinat mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai, keliausiu pirkti testo 4u.gif
Papildyta:
tiesiog man norisi nuomoniu, ar pagal tokius pozymius galeciau but nescia,ar cia kazkas kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 15:38)
gerai, keliausiu pirkti testo 4u.gif
Papildyta:
tiesiog man norisi nuomoniu, ar pagal tokius pozymius galeciau but nescia,ar cia kazkas kita g.gif

paskaitykit praejusia tema, tos kurios labai nori pastoti, tai jaucia netgi visus galimus nestumo pozymius pries susirgdamos...taip, kad visoms skirtingai mirksiukas.gif beto vienas is nestumo pozymiu juk yra dingusios mm mirksiukas.gif
Atsakyti