QUOTE(NEIMA @ 2012 01 24, 12:32)
o man veluoja jau septynios dienos, praeita penktadieni testa dariau-neigiamas, db kantriai laukiu savaite kad penktadieni vel pakartociau. jeigu nesusirgsiu per sitas dienas
drauge sapnavo kad laukiuosi, ir MB sapnavo berniuka kudiki sedinti ant grindu
oj kaip noreciau...

pasidarykit NT dar karta, jeigu neigiamas tada arba laukit mm (nors man jei pirmakart neigiamas-bus mm) arba eikit pasidaryt kraujo tyrimo. bus paciai ramiau

QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 14:22)
tai pasidarykit NT ir zinosit. kaip suprantu mm turejo buti sausio 15-17 dienomis, tai jau savaite gera veluoja, kazka tikrai rodytu

o as norejau paklaust, ar pries darantis ta kraujo tyrima reik pirmiau pasiskambint, ar tiesiog nuvykt i vieta ir pasakyt ko noriu ?

QUOTE(sunflowerr @ 2012 01 24, 14:34)
o as norejau paklaust, ar pries darantis ta kraujo tyrima reik pirmiau pasiskambint, ar tiesiog nuvykt i vieta ir pasakyt ko noriu ?

nuvyk ir pasidaryk, juk darysies privaciai, nereikia uzsirasymu..

Papildyta:
QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 14:33)
nesuprantu, kodel taip bijau ta testa darytis..pati nzn kokio atsakymo noriu
nu jei ryt neateis mm, darysiuos testa 

tai ka cia jums tada patarti

Papildyta:
QUOTE(lioniukė @ 2012 01 24, 11:32)
Merginos, as irgi apsesta noru nesulaukti mm
jos turetu buti 2 vasario arba 3-4 anksciau, nes taip man buna, bet jau nuo vakar maudzia pilva kaip prie mm, ar tai tikrai tu bjaurybiu mm pozymis taip anksti ar buna ir
pozymis toks?

is noro pastoti, mes daznai jauciam visus simptomus

Papildyta:
QUOTE(NEIMA @ 2012 01 24, 12:32)
o man veluoja jau septynios dienos, praeita penktadieni testa dariau-neigiamas, db kantriai laukiu savaite kad penktadieni vel pakartociau. jeigu nesusirgsiu per sitas dienas
drauge sapnavo kad laukiuosi, ir MB sapnavo berniuka kudiki sedinti ant grindu
oj kaip noreciau...

Jau tiek laiko veluoja, NT parodytu ir su dieniniu slapimu, juk jie ne karve kainuoja, kam laukti

QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 15:12)
Negi Jus rimtai?

QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 13:18)
taip, as rimtai. ne patarimu klausiu, o nuomoniu.
testa...

QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 14:33)
nesuprantu, kodel taip bijau ta testa darytis..pati nzn kokio atsakymo noriu
nu jei ryt neateis mm, darysiuos testa 

tai jau ryt is ryto pasidarykit, kam dar save kankinat

QUOTE(sufle @ 2012 01 24, 15:38)
gerai, keliausiu pirkti testo 
Papildyta:
tiesiog man norisi nuomoniu, ar pagal tokius pozymius galeciau but nescia,ar cia kazkas kita

Papildyta:
tiesiog man norisi nuomoniu, ar pagal tokius pozymius galeciau but nescia,ar cia kazkas kita

paskaitykit praejusia tema, tos kurios labai nori pastoti, tai jaucia netgi visus galimus nestumo pozymius pries susirgdamos...taip, kad visoms skirtingai