Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

man tai kaip tik nepatinka, kad musu name nera duju- man su dujomis daug smagiau gaminti, visiskai kitaip kepa, puodu apacios grazios svarios lieka. Indukcines nesu normaliai bandzius, gal ji kazkuo panasesne i dujine (gaminimo prasme)?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 03 29, 08:04)
man tai kaip tik nepatinka, kad musu name nera duju- man su dujomis daug smagiau gaminti, visiskai kitaip kepa, puodu apacios grazios svarios  lieka. Indukcines nesu normaliai bandzius, gal ji kazkuo panasesne i dujine (gaminimo prasme)?

Puodų apačios švarios? rolleyes.gif
Atsakyti
man tai kaip tik nepatinka, kad musu name nera duju- man su dujomis daug smagiau gaminti, visiskai kitaip kepa, puodu apacios grazios svarios  lieka. Indukcines nesu normaliai bandzius, gal ji kazkuo panasesne i dujine (gaminimo prasme)?
Aš galvojau, kad nuo dujinės net sienos "aprūksta" labiau, negu nuo elektrinės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 03 29, 08:11)
Aš galvojau, kad nuo dujinės net sienos "aprūksta" labiau, negu nuo elektrinės.  rolleyes.gif

Taip taip, aprūksta, nuo dujų dar išsiskiria vanduo, nusėda, na švaros prasme dujos blogiau. Mano manymu dujų pliusas tii pigume, nors tas pigumas sąlyginis, tarkim už vasario mėn sumokėjau 22 lt, na sakyčiau nėra visai pigu. Galvoju, kad turint gerus puodus + indukcinę kaitlentę galima nedaug daugiau mokant už elektrą virti.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 29, 07:09)
Puodų apačios švarios?  rolleyes.gif

taip, nes puodas pakiles nuo plokstumos, o ant stiklo keramikos, tai ar isbega, ar nutyksta koks aliejaus laselis, tai prikepa iskart biggrin.gif gal su indukcine kaitaip

QUOTE(mititėja @ 2012 03 29, 07:11)
Aš galvojau, kad nuo dujinės net sienos "aprūksta" labiau, negu nuo elektrinės.  rolleyes.gif

nzn, pirmakart girdziu biggrin.gif bet dabar supratau apie ka smile.gif

sakau, man tik su dujine toks tikras gaminimas atrodo, su elektrine, tai nea... zinoma, visiems skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 29, 08:23)
Taip taip, aprūksta, nuo dujų dar išsiskiria vanduo, nusėda, na švaros prasme dujos blogiau. Mano manymu dujų pliusas tii pigume, nors tas pigumas sąlyginis, tarkim už vasario mėn sumokėjau 22 lt, na sakyčiau nėra visai pigu. Galvoju, kad turint gerus puodus + indukcinę kaitlentę galima nedaug daugiau mokant už elektrą virti.
Ir dar man kažkodėl atrodo, kad riebalų-dulkių apnašos irgi kažkaip su dujine virykle susijusios. doh.gif
Kadangi mes - viršutiniame aukšte, dabar miegu ir sapnuoju, kaip virtuvėje nebebus iš viso dujų vamzdžio. lotuliukas.gif Tik, kaip rodo praktika, taip prisisvajojus paaiškėja, kad dėl kokių nors priežasčių misija - neįmanoma. unsure.gif

QUOTE(Onora @ 2012 03 29, 08:37)
taip, nes puodas pakiles nuo plokstumos, o ant stiklo keramikos, tai ar isbega, ar nutyksta koks aliejaus laselis, tai prikepa iskart biggrin.gif gal su indukcine kaitaip
O tai koks skirtumas - liečiasi su plokštuma, ar ne. Ant dujinės - irgi iškart prikepa (prie puodo), juk po puodu tiesiai - ugnis. ax.gif

sakau, man tik su dujine toks tikras gaminimas atrodo, su elektrine, tai nea... zinoma, visiems skirtingai.
Kadangi elektrine naudojausi tik kelionėse, tai negaliu nieko sakyt. Jaučiu, reikia pereiti per drauges ir pabandyt visoms pietus išvirt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 29 kovo 2012 - 07:42
Aš dabar verdu ant elektrinės, bet tokios senoviškos , tai sunku man doh.gif
kai paskaičiau indukcinių kaitlenčių temą - nusprendžiau, kad jei Vilniaus dujos atmeta prašymą- jokių nelegalumų, vedam +4 kW ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 03 29, 07:41)
O tai koks skirtumas - liečiasi su plokštuma, ar ne. Ant dujinės - irgi iškart prikepa (prie puodo), juk po puodu tiesiai - ugnis.  ax.gif

na ne, kitaip, nors duju pranasumus pastebejau tik po kokiu 5 metu gyenimo su elektrine smile.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 29, 08:04)
Aš dabar verdu ant elektrinės, bet tokios senoviškos , tai sunku man  doh.gif
kai paskaičiau indukcinių kaitlenčių temą - nusprendžiau, kad jei Vilniaus dujos atmeta prašymą- jokių nelegalumų, vedam +4 kW ir viskas.

oij, su ta tai isviso vargo vakariene smile.gif as vasarom kankinuosi, bet sita tu puodu apaciu bent taip negadina biggrin.gif bet dabar vasaroms dujine sugalvojau su balionu nusipirkti, nes elektros ziauriai daug ta plytka isnaudoja
tai galvoju, gal ten tik stiklo keramikos toks niuansas smile.gif
Atsakyti

Principas panašus, bet maisto skonis tikrai skiriasi ax.gif

Naudojant stiklo keramikos - tai būdavo amžina problema. Su indukcine kitaip - iškart gali nuvalyti, niekas neprikepa thumbup.gif

Nors ant dujų maistas ir skanesnis, bet indukcinės nekeisčiau ax.gif
Atsakyti
upoksni 4u.gif reiks man jomis pasidometi labiau jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 03 29, 10:16)
upoksni  4u.gif reiks man jomis pasidometi labiau jauciu smile.gif

Pasidomėk mirksiukas.gif Priežiūros reikia daug mažiau, nei dujinei viryklei ax.gif
Atsakyti
Pasidomėkit, ar turint indukcinę negaišeina kokio lengvatinio tarifo už elektrą prisitaikyti. Kaimynė žinau kažką ten tvarkėsi šiuo klausimu, bet nelabai užfiksavau konkrečiai ką ir kas iš to gavosi, nes man neaktualu.
Atsakyti