Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

QUOTE(Lachesė @ 2012 03 28, 09:43)
Laidus geriausiai keisti nuo pat įvado, pasidaryti dėžutę su saugikliais ir atskirti zonas, įsidėti nuotėkio apsaugas. Nes vienas naujas laidas jūsų neišgelbės, kai tiek šiuolaikinių prietaisų. Atrodo toks daiktas maždaug taip

Kažką jau darė tokio, naujus laidus vedžiojo kambary elektrikas, o į virtuvę kur jungsis viryklė atvesim iš koridoriaus/dabartinės virtuvės pusės. Nemoku paaiškinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 28, 08:52)
Kažką jau darė tokio, naujus laidus vedžiojo kambary elektrikas, o į virtuvę kur jungsis viryklė atvesim iš koridoriaus/dabartinės virtuvės pusės. Nemoku paaiškinti  doh.gif

pas mus ir nuo skydines atvede naujus laidus.
ai tai pas jus paprasciau su vandentiekiu ir kanalizacija, pas mus vede is tualeto, per kolidoriu.
labai lauksim foto i az, dziaugiuosi, kad ryzotes tokiam, sprendimui, nes pati negaliu atsidziaugti, jog turiu 3 kambarius vietoje 2 thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad viskas puikiai bus! aš irgi labai norėsiu viską pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2012 03 28, 09:56)
pas mus ir nuo skydines atvede naujus laidus.
ai tai pas jus paprasciau su vandentiekiu ir kanalizacija, pas mus vede is tualeto, per kolidoriu.
labai lauksim foto i az, dziaugiuosi, kad ryzotes tokiam, sprendimui, nes pati negaliu atsidziaugti, jog turiu 3 kambarius vietoje 2  thumbup.gif

Atsivesim tadum ir mes, nes kol kas užsiimam kambariu, kai ateis eilė koridoriui ( kas fainiausia, tai rudenio pradžio naujai išsiremontavome koridorių biggrin.gif , o tada sugalvojome, kad remontuosim kardinaliai doh.gif ) tada vesim laidus, nes jie ir eis per koridorių, per buvusią virtuvę iki tikslo.
Vandentiekiui tik reiks sumontuoti paslėpimui kažkokius gipskartonio darinius, bet čia ne mano bėda . Mano bėda sugalvoti, kaip gražu bus , o ne vykdyti nail.gif
Atsakyti
Na va ir as pagaiau turiu savo nors ir mazyte , bet SAVO virtuvyte smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(sadalina @ 2012 03 28, 11:07)
Na va ir as pagaiau turiu savo nors ir mazyte , bet SAVO virtuvyte smile.gif

Ar darėt kambaryje?
Koks ilgis?
ar tilpo indaplovė?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 28, 12:09)
Ar darėt kambaryje?
Koks ilgis?
ar tilpo indaplovė?

ne dareme ne kambaryje smile.gif ilgis 2.60 tilpi ir indaplove ir stalcius 45 centimetru dar italpinome smile.gif
Papildyta:
stai dar smile.gif is arciau smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sadalina: 28 kovo 2012 - 10:31
QUOTE(sadalina @ 2012 03 28, 11:26)
ne dareme ne kambaryje smile.gif ilgis 2.60 tilpi ir indaplove ir stalcius 45 centimetru dar italpinome smile.gif

Mums netilpo į panašų metražą šitaip.
Darom su užsukimu prie lango.
Nes spintelėj po kriaukle laikau bulves, dar kai kokius daiktus tai norisi jos didesnės, ir taip nežinau kaip reiks visą turtą sutalpint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 28, 12:37)
Nes spintelėj po kriaukle laikau bulves, dar kai kokius daiktus tai norisi jos didesnės, ir taip nežinau kaip reiks visą turtą sutalpint  blush2.gif

pas mus kadangi spinteles eina iki pat lubu, tai visai uztenka vietos kur viska sudeti smile.gif talpiausia yra spintele virs saldytuvo , i ja ir mikrobangine tilpo ir visas puodu rinkinys ir siaip bliudeliai visokie ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sadalina @ 2012 03 28, 11:47)
pas mus kadangi spinteles eina iki pat lubu, tai visai uztenka vietos kur viska sudeti smile.gif talpiausia yra spintele virs saldytuvo , i ja ir mikrobangine tilpo ir visas puodu rinkinys ir siaip bliudeliai visokie ir t.t. smile.gif

Gal jūs nedaug daiktų turi laugh.gif
pas mane atrodo nelabai daug, bet kai pradėjom dėlioti, pakuoti.... doh.gif bliūdukai, indukai, .....
Mikrobangės neturim, nereik, išvežėm į sodybą.
O kiek aukštis jūsų spintelų viršutinių? Mūsų bus 1m.

labai dailūs jūsų baldeliia, tvarkingi. thumbup.gif

O kodėl darėt nevienodos spalvos dureles viršuj ir apačioj? Čia tik šiaip smalsumas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 28, 11:37)
Nes spintelėj po kriaukle laikau bulves, dar kai kokius daiktus tai norisi jos didesnės, ir taip nežinau kaip reiks visą turtą sutalpint  blush2.gif

Būtų labai įdomu pamatyti jūsų rezultatą, pas mane išvis sienos ilgis tik 213, tai irgi teks daryti užsukimą prie lango. Gal sau kažką pritaikysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.Sandra @ 2012 03 28, 11:53)
Būtų labai įdomu pamatyti jūsų rezultatą, pas mane išvis sienos ilgis tik 213, tai irgi teks daryti užsukimą prie lango. Gal sau kažką pritaikysiu. smile.gif

Kol bus mano galutinis rezultatas praeis dar daug daug laiko biggrin.gif

Ir į eterį viešai nedėsiu , nepykit.
gal tik kai kurias detales, labai nejaukiai jausčiausi taip darydama blush2.gif
Atsakyti