Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

Parduotuvėse prie lentynų stovi stumdomos pakylos, senokai tokios norėjau ir pagaliau turim.
Daugiausiai tarnauja kaip laiptelis į lovą. Dar veidrodžio kampas matosi irgi vienodos spalvos metalinis.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 02 balandžio 2012 - 09:29
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 10:27)

Kiek kainuoja bigsmile.gif

Mes turim kopetėles metalines, dedu į spintą, specaliai tam yra skirta vieta, labai patogu, kai reik pasiekti iš antresolių kažką ar tvarkyti aukštai.
Atsakyti
aš irgi pradžioje mąsčiau, ką pirkti, nes į lovą šokinėti amžinai neišeis, tai kopėtėlės gan nestabilios išlipant iš lovos (buvau atsivežus pamėginti). Ir šitas daiktas labai gerai tarnauja daugeliui darbų, plius paspyriai ir važiuoja, o kopėtėles reikia nešioti. Kaina 190lt, plastikiniai pigesni.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 09:40)
aš irgi pradžioje mąsčiau, ką pirkti, nes į lovą šokinėti amžinai neišeis, tai kopėtėlės gan nestabilios išlipant iš lovos (buvau atsivežus pamėginti).

Atsiprasau, uz klausima, bet gal galit ideti lovos nuotrauka?
Labai ciekava, kas per lova, kad reikia kopeciu... blush2.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 04 02, 10:42)
Atsiprasau, uz klausima, bet gal galit ideti lovos nuotrauka?
Labai ciekava, kas per lova, kad reikia kopeciu...  blush2.gif
ax.gif

Paraše mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 04 02, 09:42)

Suradau. 4u.gif

Ideja tikrai thumbup.gif

As paskutiniu metu irgi galvoju, kad ties lova yra labai daug neisnaudojamos erdves.
Ir planavau kazkaip panasiai pakelti, taciau mastau, kad reikes daryti laiptelius-stalcius.
Atsakyti
Sveiki,

gal turite kokiu ideju kaip butu galima padaryti atskira miegamojo kambariuka dvieju kambariu bute (buto plana pridedu). Dabartinis miegamasis kambarys didelis, ji noretume atiduoti vaikui. Didele svetaines su virtuve erdve, ja i dvi dalis skiria pertvara. Galima italpinti lova svetaineje ir padaryti slankiojanciu duru pertvaras, bet kaip tada su ventiliacija, butu belange tokia ir garso izoliacija prasta... gal dar kokiu minciu?

user posted image
Atsakyti
Jūsų butas labai fainas, pamačiau tokią idėją. Koks langų aukštis nuo žėmės? Virtuvė galima būtų orientuoti pagal juos, jeigu ne vitrina ir toje pačioje patalpoje padaryti svetainytę, ten atsisakius durų. Durų vaikiukui neįpaišiau smile.gif

user posted image

allberto, tikrai po lova mažam bute per didelė prabanga palikti neišnaudotą erdvę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 02 balandžio 2012 - 10:07
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 10:40)
aš irgi pradžioje mąsčiau, ką pirkti, nes į lovą šokinėti amžinai neišeis, tai kopėtėlės gan nestabilios išlipant iš lovos (buvau atsivežus pamėginti). Ir šitas daiktas labai gerai tarnauja daugeliui darbų, plius paspyriai ir važiuoja, o kopėtėles reikia nešioti. Kaina 190lt, plastikiniai pigesni.

O kur toki galima uzsisakyti?
Atsakyti
Mes pirkom čia, mums specialiai raudoną atvežė, nes Lt nepopuliaru, nors pirkom namams ir tik vieną be galo maloniai bendravo.
Atsakyti
as tai statyciau lova kur langas i balkona, o virtuve stumciau tolyn, t.y. uzsukciau kampu. Tik ta pertvara manau trukdytu - tai ją, jei ji tik dekoracinė, griaučiau. Bet miegamaji daryiau toki, kad tik lovai vietos butu g.gif bet su langu. o balkono sąskaita neišeina ten kambario praplatinti?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 04 02, 09:22)
Pagal kainą ko gero rinksimės aquasanito smėlio spalvos.

Iškilo šiek tiek problemos dėl spintelių, nes apšvietimas yra 70 cm nuo sienos, ir šviestuviukai trukdys atidaryti dureles. Tai derinsim su baldininku ką daryti.

musu kriaukle ir smelio spalvos, man tai labai patinka http://www.aquasanit...larus-sr101-131 tik krana pirkom metalini.
pas mus tik kambario vidury sviestuvas (kolkas lempa), o po spintelemis dejome led apsvietimo juostele, man labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 10:06)
Jūsų butas labai fainas, pamačiau tokią idėją. Koks langų aukštis nuo žėmės? Virtuvė galima būtų orientuoti pagal juos, jeigu ne vitrina ir toje pačioje patalpoje padaryti svetainytę, ten atsisakius durų. Durų vaikiukui neįpaišiau smile.gif

as lygiai taip pat daryciau, gautusi 2 kambariai ir nemaza svetaine su virtuve drinks_cheers.gif
Atsakyti