Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 10:06)

allberto, tikrai po lova mažam bute per didelė prabanga palikti neišnaudotą erdvę.  4u.gif

Tesiant lovos tema, koks pas Jus aukstis?

As galvoju, kazka panasaus:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 11:06)
Jūsų butas labai fainas, pamačiau tokią idėją. Koks langų aukštis nuo žėmės? Virtuvė galima būtų orientuoti pagal juos, jeigu ne vitrina ir toje pačioje patalpoje padaryti svetainytę, ten atsisakius durų. Durų vaikiukui neįpaišiau smile.gif

user posted image

Langai iki pat zemes, vitrininiai. Bet ideja visai nieko, man net neateitu i galva, tik ar tikrai imanoma butu pakeisti kanalizacijos, vandentiekio, ventiliacijos isvedimus i kita kambari-kita puse, ten dviguba blokeliu siena, kanalizacija grindyse.
Atsakyti
Mes temoje turim profesionalą šiais klausimas, kaip tik dabar vyksta tokie darbai smile.gif tai gal jums atsakys, bet kai siena ta pati, tai, manau, neturėtų būti bėdos.

Allberto,kaip suprantu, jūsų lova prieinama iš 2 pusių? o ką darysite iš tos pusės (ilgosios),lipsite per visą ilgį ar kitaip išnaudosite ? Mūsų lovos aukštis apie 90cm be čiužinio.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 10:43)
Allberto,kaip suprantu, jūsų lova prieinama iš 2 pusių? o ką darysite iš tos pusės (ilgosios),lipsite per visą ilgį ar kitaip išnaudosite ? Mūsų lovos aukštis apie 90cm be čiužinio.

Ne, lova butu prie sienos.
Atsakyti
user posted image

Vaizdas iš viršaus, bent taip supratau, kad kur nr 1. ten bus lentynos jūsų. Kokio jos gylio? ką darysite iš nr 2 pusės? Kaip sienos aplink lovą išsidėlioja pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 04 02, 10:06)
user posted image

buto gadinimas gautusi- 15 m2 virtuve su svetaine ir dar su atimtu balkonu, isprotejot...
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2012 04 02, 11:23)
musu kriaukle ir smelio spalvos, man tai labai patinka
pas mus tik kambario vidury sviestuvas (kolkas lempa), o po spintelemis dejome led apsvietimo juostele, man labai patinka  thumbup.gif

Ačiū. Padėjot apsispręsti.
Šviestuvai bus tokie:
user posted image

Spintelės maždaug tokios viršuje bus 45 ( atsidarinės įprastai) ir 60 cm, tai tos kur 60 cm bus padalintos kaip šiam paveiklsiuke:

user posted image

apatinės atsidarinės į viršų paprastais vyriais , o viršutinės turės atsidarinėti taip:
user posted image

kad neliesti šviestuvo.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 04 02, 10:56)
buto gadinimas gautusi- 15 m2 virtuve su svetaine ir dar su atimtu balkonu, isprotejot...

čia tik mintis, pas mus mažesnis plotas svetainė ir virtuvė smile.gif bet visada galima geriau sugalvoti, ką jūs siūlot?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 04 02, 12:17)
o viršutinės turės atsidarinėti taip:
user posted image

kad neliesti šviestuvo.
Kaip suprantu, tokios spintelės gali kabėti visai palubėje? Ar turi būti tarpas (kokios dydžio)? Ar brangi ši furnitūra? g.gif
Atsakyti
o ne per daug gaunasi kolidorių? g.gif ir aš kažką vis tiek kitaip daryčiau, kad svetainė nesumažėtų. Nes visas gyvenimas verda joje, o va į miegamąjį užsakam tik pernakvoti ax.gif va vaikui tai nemažinčiau kambario - vėliau ir rašomas stalas turėtų tilpti, ir spinta talpi, ir dar kad vietos būtų su draugais pažaisti smile.gif
Atsakyti
Papaisiau pagal viena cia pateikta ideja, nu man sitas variantas atrodo labiausiai priimtinas. Minusas, kad virtuves erdveje nebutu naturalios sviesos, gal kazkiek is svetaines, virtuves desineje dalyje butu tik spinteles apacioje. Svetaines zonoje nupiesiau dabartinius baldus, gerai tai, kad ju nereiktu keisti, jie tilptu. Vaiku kambaryje dar mintis yra padaryti drabuzine, dabar ten tik sienine spinta per visa siena.

user posted image

ACIU visiems komentavusiems, jus tikrai padejot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2012 04 02, 12:04)
Papaisiau pagal viena cia pateikta ideja, nu man sitas variantas atrodo labiausiai priimtinas. Minusas, kad virtuves erdveje nebutu naturalios sviesos, gal kazkiek is svetaines, virtuves desineje dalyje butu tik spinteles apacioje. Svetaines zonoje nupiesiau dabartinius baldus, gerai tai, kad ju nereiktu keisti, jie tilptu. Vaiku kambaryje dar mintis yra padaryti drabuzine, dabar ten tik sienine spinta per visa siena.

user posted image

ACIU visiems komentavusiems, jus tikrai padejot. 4u.gif

Jei teisingai supratau, virtuve gaunasi beveik prieskambaryje?
Tuomet ta siena daryciau su kokiais stiklo blokeliais ar panasiai (jeigu nebus baldu ant tos sienos tam mazame miegamajame).

Arba spinteles kabinti ne prie pat lubu, tuomet virsu padaryti permatoma.

Norisi sviesos kuo daugiau...
Atsakyti