Išmetu lauk Olay akių makiažo valiklį - nesusipratimas, kažkoks, siaubingai graužia akis
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 06, 18:35)
Visai patiko kokybes ir kainos santykis, stiprinimo nepastebejau, bet lakas issilaiko ilgai (kas man svarbiausia), suteikia blizgesio, atnaujina sena manikiura. Kai, kada vel busiu Vokietijoj pirksiu pakartotinai 
O pagreitina lako džiūvimą?
Jau senaii kas baigesi, tai dizaugiuosiu, kad pagaliau subaigiau Reviva Labs 'antioxidant & texturing' dienini krema - man labai labai jis patiko, veidas minkstutis, svelnutis po jo likdavo.
Kartotinas, bet greitu metu nekartosiu, nes turiu sandeliuke kremu, tai reikia naudot.
Nicka K Cosmetics, Make-Up Cleansing Tissues, Vitamin C Extract

pradžioje visai man jos nepatiko.. bet į pabaigą visai nk pasidarė.. gal dar nusipirksiu prie progos

pradžioje visai man jos nepatiko.. bet į pabaigą visai nk pasidarė.. gal dar nusipirksiu prie progos
QUOTE(...whatever... @ 2012 02 10, 15:52)
Nepastebejau sito, nes nenaudojau su lakais kurie linke ilgiau dziuti
Boots gaivinantis pedu purskiklis

Tikrai atgaivindavo kojytes,vesino,bet kvapas truputi riete nosi,tad daugiau nekartosiu.
TBS kanapinis ranku kremas 30ml

Superinis,bet jau kvapas,tikri pelesiai

Tikrai atgaivindavo kojytes,vesino,bet kvapas truputi riete nosi,tad daugiau nekartosiu.
TBS kanapinis ranku kremas 30ml

Superinis,bet jau kvapas,tikri pelesiai
Byly pėdų dezodorantas - visai patiko, o žiemai apsaugos užteko
Patiko, kad labai graži lūpų spalva gaudavos - kaip vos vos padažyta
Jau antras ir tikrai kartosiu kadanors
Jau antras ir tikrai kartosiu kadanors
1-2 kartui liko pelkinio gailio hidrolato is Aroma-Zone:

Weleda berzu aliejus - jau antra sunaudojau, nors alieju siaip nemegstu, bet sio kvapas nerealus, tai del to ir pirkau.

Weleda berzu aliejus - jau antra sunaudojau, nors alieju siaip nemegstu, bet sio kvapas nerealus, tai del to ir pirkau.
labai patiko ši man kaukė.. užteko trims kartams negailint tepant, oda po jos atsigavus , labai švelni , elastinga.. kartotinas produktas iš sandėliuko trauksiu vėl tą pačią
QUOTE(Aguonytė @ 2012 02 11, 23:57)
Aš irgi šią subaigiau. Man ji gana skalsi pasirodė ir veiksminga