Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Malena @ 2012 02 06, 19:18)
Siandien subaigiau ir siandien begau to paties pirkti.

nerodo nuotraukos g.gif
Atsakyti
user posted image

Šiaip nesu labai išranki tokiom priemonėm, bet ši nepatiko. Nors mėgstu kremines, ši atrodė pernelyg panaši į kūno kremą, visiškai nesuteikdavo švarumo poveikio, pažastis net gerokai keleta kartų reikėjo plauti, nes dezodoranto normaliai neišplaudavo.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 02 08, 11:36)
nerodo nuotraukos  g.gif

Lumene mineralinis bronzantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 08, 13:17)
Lumene mineralinis bronzantas smile.gif

Ačiū 4u.gif
kuom taip patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
Pabaigiau Eubiona "Build - Up" šampūną sausiems plaukams su alavijais ir bespalve chna. Labai patiko. Buvo pirmasis mano naudotas natūralus šampūnas. Plaukai tik gal truputį greičiau susiriebindavo, visa kita - thumbup.gif Tikrai bus kartojamas, kol kas į jo vietą pabandymui - Aubrey Organic "Rosa Mosqueta".

user posted image user posted image
Atsakyti
Subaigtas Dove silk glow kuno pienelis:
user posted image
Į jo vietą:
user posted image
Bet jau matau, kad nelabai patinka... kažkoks neriebus atrodo... doh.gif
Atsakyti

į vietą toks pat .
user posted image

dar pribaigiau bet nebepirksiu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 09 vasario 2012 - 17:38
Alverde blakstienų serumas. Sunervino ir išmečiau, toks jausmas, kad jį naudojant blakstienos dar silpnesnės pasidarė doh.gif Reikia grįžt prie senosios gerosios ricinos rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Juodas ekologiškas molis iš Aromantural.
Daugiau nepirksiu, ne dėl to, kad efektas kaip visų, bet jis labai labai juodas, sunkiai nusiplauna, prilenda į poras. Geriau žalias ekologiškas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Lavera Calendula prausiklis (mišriai odai)

user posted image

Kiekis nedidelis - 75 ml, bet labai skalsiai naudojosi. Švariai prausė, nesausino. Vertas kartojimo, bet kol kas į jo vietą Shea Terra Organics:

user posted image
Atsakyti
Pabaigtuves dideles sikart thumbup.gif
user posted image
Vienas is dvieju mano megstamiausiu valikliu akims wub.gif I jo vieta toks pat ir dar, kadangi akcija reiks prigriebti dar viena lotuliukas.gif

user posted image
Pirkau, nes buvo akcija, bet visai patiko. I jo vieta Ziaja micerialinis vanduo irgi su rozem smile.gif

user posted image
Pas mane per puse mazesne pakuote buvo, bet geras daiktas, nes nuimdavo raudonuma spuogu, juos padziovindavo ir sutraukdavo. Kai pabaigsiu turi kaukiu atsargas manau kartosiu 4u.gif
Atsakyti
Artdeco volume tušas. Gerai, kad kainavo 24,50 lt, nes daugiau jis tikrai nevertas. Iš pradžių buvo skystas, todėl netankino kaip norėtųsi, vėliau tankino geriau, bet man jis vis tiek nepatiko. Man patinka labai tankios ir ilgos blakstienos, o šis tušas galima sakyti labai natūraliai atrodė
user posted image
Atsakyti