Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Twitter @ 2012 02 27, 16:36)

Matis dezodorantas.

ir kaip ? 4u.gif man šian atsiliepimai aktualūs biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 02 27, 19:29)
ir kaip ?  4u.gif  man šian atsiliepimai aktualūs biggrin.gif  blush2.gif

Labai neblogas, kvapas švelnus toks ir neįkyrus. smile.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
pabaigai eiline pakuote. I jo vieta stojo toks pat, jau gal koks 4, tik laiks nuo laiko padarau pertraukas ir nusiperku kitoki:

user posted image

ir vysnini pilinga kunui. Eilini karta isitikinau, kad man jo nereikeijo.

Atsakyti
Dior kvepalų pabaigtuvės... kaip visad per daug norimų, kad kartot biggrin.gif Nors šis buteliukas antras ne iš eilės, bet vistiek antras, kai buvo labai labai noras atėjęs biggrin.gif Kuriam laikui ramu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Zinau kad nesveika, bet kartosiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 28 vasario 2012 - 10:05
Miniukas Spry dantu skalavimo skyscio - man nepatiko, nors tos pacios firmos dantu pasta gera:
user posted image
Atsakyti
Shisheido švelnus veido prausiklis - patiko, žiemai pats tas buvo, o vasarą mano mišriai odai tikrai būtų per švelnus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Buvau pamiršus, kad ją turiu, bet vakar pasiknisau ir radau biggrin.gif Labai patinka, oda tikrai pravaloma, kitą dieną atrodo pailsėjusi ir gaivi. Ir kol kas vienintelė kaukė, po kurios nereikia veido kremo

user posted image
Atsakyti
user posted image

man pats geriausias drekiklis. makiazas graziai gula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 02 29, 13:35)

man pats geriausias drekiklis. makiazas graziai gula  wub.gif

Kokio tipo Jūsų oda ? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
miniukas 15 ml, patiko, malonus ant odos, lengvai susigeria, padaro odą glotnesnę, elastingesnę, drėkinimo taip pat užteko.
user posted image
rankų kremas normaliai odai, labai patiko, nes susigeria akimirksniu ir nėra riebus.
user posted image
visiškai nepatiko, kvapas sintetinis, drėkinimo nulis, pastoviai šerpetoja lūpos doh.gif
Atsakyti