Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(LolitCafe @ 2012 03 02, 09:25)
visgi man visi eko priemones nelabai tinka, nekartojamas

Na Giovanni nelabai eko - sudetys geresnes, bet yra visko pas juos.... O aplamai kalbant, tai ne eko priemones netinka turbut, o savu dar neatradot wink.gif Cia kaip ir su paprastom priemonem - gi ne visos tinka, reikia atsirinkt.

Ne jums taikau, bet aplamai rasau. Man labai keista kai kas nors sako 'va pabandziau naturalia kosmetika, bet man netinka', o bande realiai pora priemoniu tik (na gerai, kokius metus bande ivairias priemones). Kai tuo tarpu paprasta kosmetika/kuno prieziuros priemones naudoja 10 metu... Juk per tuos metus irgi ne viskas tiko, ne viskas patiko, o ir dazna is musu iesko tos pacios paciausios priemones (pvz kremo, kur kiekvienakart stengiamasi kitoki pirkt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 kovo 2012 - 18:19
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 01, 20:16)

visai gerai - nereibino, plaukas blizgėjo ir šiaip gražiai galva atrodydavo biggrin.gif
kaip už tokią kainą (pirkau nes laabai reikėjo ir nebuvau iš namų nieko pasiėmus) tikrai vertas dėmėsio
Atsakyti
Mano pribaiktukai:
Avon ranku kremas, visiskai man nedrekino,kvapas visai nieko
user posted image
Sitas irg nieko doro smile.gif
user posted image
Ecodenta, man nelb, truko gaivos -svaros jausmo, ir siaip jos ta struktura tokia idomi, nei skysta nei tirsta.
user posted image
Pantene pro-v balsam perfect layers, plaukai svelnus, neriebino, kartosiu ateityje(neradau tikros foto) smile.gif
user posted image
Atsakyti
Jack Black lūpų balzamas. Buvo tikras gelbėtojas mano lūpoms visą žiemą. Riebokas, labai gerai saugo lūpas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 03 02, 21:21)
Jack Black lūpų balzamas. Buvo tikras gelbėtojas mano lūpoms visą žiemą. Riebokas, labai gerai saugo lūpas.

Iš kur pirktas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 03 02, 21:36)
Iš kur pirktas?  4u.gif

yra sephoroj ju rinkinys gal 4 20$ galima kooperuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 03 02, 20:36)
Iš kur pirktas?  4u.gif

Iš sephoros 4u.gif
Atsakyti
Fa jogurto dušo želė, maloniai nustebino, nes tokių dušo želė neperku, bet šita gerai drėkino ir kvapas visai nieko thumbup.gif į jos vietą Fa dušo želė su acai uogomis, pažiūrėsim, kaip šita.
Atsakyti
user posted image
Visos TBS dušo želės man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Nivea dušo geliai
user posted image

user posted image
Atsakyti
Išmetu lauk loccitane ryžių prausiklį - tie smulkūs grūdeliai labai erzina odą verysad.gif verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Ismetu Giovanni 'shine of the times' plauku purskikli-blizgikli - tiesiog nenaudoju, tai nenoriu apsikraut. Siaip tikrai blizgedavo plaukai labiau juo pasipurskus, padaugint tik nereikia, nes suriebaluodavo kazkiek. O siaip nesinaudojo jis man, nes nejauciau poreikio....
user posted image
Atsakyti