Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(jearmaine @ 2012 03 09, 21:16)
Čia būtent slenkantiems ir pažeistiems plaukams? Noriu ir aš išbandyti  bigsmile.gif

Taip.

Nezinau, ar sutapimas, bet sios priemones padejo sustabdyti mano baisinga plauku slinkima. Kirpeja , net nustebo, sako :plaunant ir sukuojant tavo plaukai nebeslenka. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 09, 22:06)
Nezinau, ar sutapimas, bet  sios priemones padejo sustabdyti mano baisinga plauku slinkima. Kirpeja , net nustebo, sako :plaunant ir sukuojant tavo plaukai nebeslenka. bigsmile.gif

Tai kaip galima nenorėti po tokio atsiliepimo? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Ko gero, vienas is geriausiu, mano bandytu kuno sveitikliu. Nesu megeja sveitikliu skirtu jautriai odai, nes nesuprantu, ar gerai atlieka produktas savo darba. Bet sis sveitiklis tikrai geras. Pradziugino dar tuo, kad naudojosi labai taupiai.
Rekomenduociau tom, kuriom patinka grubesnis sveitimas.
Tikrai bus kartojamas, tik nelabai isivaizduoju, kur ji rasti pas mus. O as gavau ji dovanu..

user posted image
O sitas netaip labai patiko. Nesupratau jo poveikio. Ir kvapas netoks malonus..nekartosiu.
Atsakyti
Rimmel 'extra wow lash' tusas - siaip visai neblogas, man gal daugiau ilgino nei tankino pradzioje, todel tepdavau ant kito tuso. Bet paskui lyg ir tankint daugiau pradejo, kazkiek turbut patirstejo. O dabar i pabaiga naudojimo man vel jis nelabai patinka, lipina blakstienas per daug...
user posted image
Atsakyti
Pribaigiau Andalou Naturals 'cleansing milk' prausikli veidui - nepatiko. Tiksliau patiko, bet makiaza prastai prause. Pradzioj man jis lyg ir nieko buvo, bet dabar tai nepatiko visai, tuso praktiskai nenuprausdavo, tik ismozodavo juoduli paakiuose, siaip svarumo truko juo prausiantis. Nezinau tusas kaltas ar kas, bet pradzioj tikrai jis geriau prause ir tusa nuprausdavo (nors dabar naudoju naturalu, kuris siaip lengviau nusivalo). Kvapas skanus, toks kaip abrikosu kauliuku. Naudojosi taupiai, ilgokai, dabar jau nebeissispaude, nors atrode nemazai dar like (na kelioms dienoms), tai sunaudojau besimaudydama vonioje.... O siaip kai nebepatiko prausimas, tai akis vienu prausikliu issimozodavau, o veida siuo, bet taip terlione truputi, nors subaigt reikejo.... Tai aisku nekartotinas bus.
user posted image
Atsakyti
Pastarojo metu pabaigos:

1) Lirene intensyvus naktinis anticeliulitinis serumas. Tepiausi šlaunis ir sėdynę, bet tą dariau nelabai pareigingai, tad poveikio nepastebėjau, tiesiog bendrai- buvo pakankamai smagus ir skaniai kvepėjo apelsinais. blush2.gif Brangokas, nemanau, kad kada kartosiu. ax.gif

user posted image

2) D'oliva Fresh Balm gaivinantis kūno kremas. Buvo užsilikęs nuo vasaros. Šiltuoju laiku patiko, nes yra lengvas, susigeria nepalikdamas lipnumo ir turi ilgai jaučiamą vėsinantį poveikį. ok.gif Drėkino neypatingai. Kartoti netraukia.

user posted image

3) Avon Silicone Glove rankų kremas. Malonus, patiko, vėsiu oru gerai minkštino ir saugojo rankas. Tiesa, drėkinti galėtų ir daugiau. Neatsisakyčiau pakartoti ateityje.

user posted image
Atsakyti
Pagaliau sunaudojau per 3 metus, DIOR seseliai ready to beige 515. Neipatingas seselis, daugiau nepirksiu.
user posted image
Essence tusas, nebaigiau viso isdazyti - ismeciau lauk. Kazkaip sunkiai jis man tepesi ir sepetelis labai kietas.
user posted image
Atsakyti
"Oriflame" plaukų kondicionierius su kiviais ir apelsinais.
user posted image
pagaliau pabaigiau. Kartojamas tikrai nebus, nieko naujo nepastebėjau, kad padarytų plaukams, taip pat labai neskalsus.

"Margarita" šampūnas su alaus mielių ekstraktu.
user posted image
Kartojamas taip pat nebus. Pati nebūčiau pirkus, nes visų pirma nemėgstu alaus kvapo, o šis šampūnas turi labai stiprų alaus kvapą. Vėlgi nieko naujo nepastebėjau, kad būtų padaręs mano plaukams šis šampūnas.
Atsakyti
Paskutiniu laiku pabaigta/išmesta:

user posted image
ismeciau, nes baigesi galiojimas. labai nedaug tesunaudojau - nepatiko pats principas, nors pravalo neblogai.

user posted image
subaigiau iki dugno. iš pradžių veidui (grazi sodri spalva, menkas nemalonus kvapas),bet pastebejus,kad visgi kemsa poras, sunaudojau kojoms blush2.gif

user posted image
nesugebėjau viso sunaudoti vien dėl kvapo, tad likuti ismetu. visgi nemegstu roziu kvapo kosmetikoje.

user posted image
buvo kartojama ir ateityje kartočiau,tik ne 500 ml pakuote blush2.gif atsibodo,nors ir labai gera blush2.gif
Papildyta:
user posted image
subaigiau visą litrą drinks_cheers.gif plaukams biggrin.gif

user posted image
subaigiau iki paskutinio lašo wub.gif irgi plaukams (maišiau su kokoso aliejumi kaukėms). kartočiau vien dėl kvapo - dievinu jazminus wub.gif
Papildyta:

user posted image
ir
user posted image

abi kaukės puikiai atliko savo darbą, tik dėl trumpo galiojimo laiko nespėjau iki dugno išnaudoti. be abejo - kartotinos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 11 kovo 2012 - 15:16
Nesausino "Uoga Uoga" kaukės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 11, 17:10)
Nesausino "Uoga Uoga" kaukės? smile.gif

nepastebėjau bent smile.gif bet ir po kaukių visada drėkinančiu kremu ar net kauke pasilepindavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 03 11, 12:37)

"Margarita" šampūnas su alaus mielių ekstraktu.
user posted image
Kartojamas taip pat nebus. Pati nebūčiau pirkus, nes visų pirma nemėgstu alaus kvapo, o šis šampūnas turi labai stiprų alaus kvapą. Vėlgi nieko naujo nepastebėjau, kad būtų padaręs mano plaukams šis šampūnas.

Šiaip šis šampūnas labai skatina plaukų augimą,bent jau man smile.gif
Atsakyti