Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Bell lupu blizgis,svelniai rozinis kaip pieno braskiu kokteilis biggrin.gif
user posted image

Siap man truputi per sviesus buvo,bet nedaug tepant graziai atrode,nesausino.

Valomasis pienelis,liko maziau nei puse tai palikau mamai
user posted image

Pirkau,nes skubiai reikejo,bet visai neblogas pienelis pasirode,gerai vale,kvapas malonus ir laaabai skalsus,naudojau su Olay aparatu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 11 kovo 2012 - 16:28
Acure lupu balzamas sokolado-metu kvapo, nors realiai tik metas stipriau jauciasi - siaip patiko:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 03 11, 16:05)
Šiaip šis šampūnas labai skatina plaukų augimą,bent jau man smile.gif

O mano plaukus jis padarydavo "šiaudiniais". Beje, kaip ir bet kuris kitas Margaritos šampūnas sad.gif
Atsakyti
Firmos "Mėta" arbatmedžio ea. Nepatiko, nebuvo veiksmingas. Vietoj arbatmedžio dabar naudosiu manukos ea iš Aroma Zone.

Aubrey Organics rinkinukas mišriai/riebiai odai schmoll.gif

user posted image

Iš viso rinkinuko labiausiai patiko pridėti mėginukai biggrin.gif Nusiprausus prausikliu trūkdavo švaros jausmo, tonikas neblogas, veido kremas nepatiko dėl kvapo ir greit išlįsdavo blizgesys, kaukė riebi, sunki ir nesijausdavo jokio poveikio.

Yes to cucumbers kondicionierius thumbup.gif

user posted image

Turėjau ir šampūną iš šios linijos, bet jis jau senokai baigėsi. Abu labai patiko ir tiko mano plaukams, mielai kartočiau, bet jų jau nebepardavinėja, o siųstis nesinori, nes pas mus kainavo žymiai pigiau.
Atsakyti
Biosilk - kai pradėjau naudot, buvo wow, o va antrą buteliuką vos sutepiau - kol kas nekartosiu, taip pakankamai ant plaukų kraunu visko
user posted image
Atsakyti
Naudojau kaip kauke plaukams, per nakti. visai nieko, man net geriau negu aliejus. kartosiu po kurio laiko, kad plaukai nepriprastu prie jo .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 06, 14:19)
kad veidui net nebandžiau, bijau tept kremus, per sunkūs odai, renkuos gelius, serumus  smile.gif
galėtų kremą - gelį didesnio tūrio taroj išleist  biggrin.gif

Nebijok. Šitas gelis superinis. Nekemša porų tikrai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Patiko, sušvelnindavo plaukus. Tik tiek, kad mano plaukai trumpi. Beveik visi kondicionieriai tinka. Į jo vietą kažkoks suomiškas be kvapiklių ir dažiklių:
user posted image
Dar pasibaigė nagų toks valiklis:
user posted image
"Eurokos" konsultantė labai gyrė, bet nepastebėjau nieko tokio, ko nedaro kiti valikliai. Į jo vietą užsipirkau net du:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 12 kovo 2012 - 17:34
QUOTE(Moonstruck @ 2012 03 12, 17:28)
user posted image
Patiko, sušvelnindavo plaukus. Tik tiek, kad mano plaukai trumpi. Beveik visi kondicionieriai tinka.

man šitas labai patinka, papigiaja kainuoja. Man sesuo DK nuperka smile.gif
Atsakyti
Šildomasis anticeliulitinis kremas "Rasa", tikriausiai daugiau nebepirksiu, nors oda nuo jo tikrai stangresnė ir elastingesnė. Labai jau komplikuotas naudojimas doh.gif Masažuoklis visai nevykęs (nors pirkau praktiškai dėl jo), draskė man odą, todėl tepiau rankomis, o rankas paskui nemaloniai degindavo, gan ilgai, nepadėdavo joks plovimas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2012 03 13, 07:06)
Šildomasis anticeliulitinis kremas "Rasa", tikriausiai daugiau nebepirksiu, nors oda nuo jo tikrai stangresnė ir elastingesnė. Labai jau komplikuotas naudojimas doh.gif Masažuoklis visai nevykęs (nors pirkau praktiškai dėl jo), draskė man odą, todėl tepiau rankomis, o rankas paskui nemaloniai degindavo, gan ilgai, nepadėdavo joks plovimas.

Gal problema issisprestu naudojant pirstines?
Atsakyti
Turiu toki saldomaji. Tai puikiausiai naudoju su kituo masazuokliu......tik pamirstu dabar naudoti reguliariai doh.gif
Atsakyti