Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Dior lūpų blizgis - labai patiko, kada kartosiu, malonus ir nelipino lūpų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 03 14, 11:15)
ant veido likdavo gal kiek pabalusios demeles, bet koks skirtumas nakti. o nugara istepus tai susigerdavo ir nelikdavo balta  smile.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif (turbut per daug tepdavau, nes man gerokai balta budavo doh.gif )
Atsakyti
Neutrogena veido prausiklis
user posted image
Visai geras. Kvepia medum. Puikiai nuprausia veidą ir makiažą. Po nuprausimo jei neužtepu kremo, tai truputį sausina skruostus. Mano oda mišri, tai T zonos nesausina. ax.gif
Atsakyti
user posted image
išmečiau eveline lūpdažį - vistiek lūpdažių nenaudoju, tereikėjo porai kartų.
Galėjau dar laikyt, tačiau pakito kvapas ir nebepasidengia gražiai.
user posted image
'damušiau' eveline toniką. Nekartotinas produktas, sausino odą man.
Atsakyti
Golden rose mega shine top coat
user posted image
Nagai gražiai blizgėdavo, bet nagų lakas ilgiau neišsilaikydavo, taip, kad daugiau nekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
ntas. i jo vieta toks pats
user posted image
Atsakyti
L'occitane veido šveitiklis, nežinau, švelnus ir tiek, kažkokio superinio įspūdžio nepaliko schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _chance_: 16 kovo 2012 - 08:06
user posted image
nekartotinas, norėčiau išbandyti ką nors naujo.
Atsakyti
Prausimosi putos mišriai odai, savo darbą atlieka, makiažą nuplauna gerai, o kitų reikalavimų prausikliams neturiu, nes veido odą dar plaunu kitom priemonėm.

user posted image
Atsakyti
Giovanni kūno šveitiklis. Kvepėjo labiau lenkiškais vafliais, nei karštu šokoladu, bet vis tiek skaniai biggrin.gif Toks tikras cukrus - lipnokas, norisi paragauti biggrin.gif Šveičia normaliai, nesausina ir nejautrina odos.

user posted image

Essence tušas. Ne pirmas jau. Tikrai geras tušas. Nėra pats geriausias, bet kainos ir kokybės santykis tikrai geriausias.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 16 kovo 2012 - 14:11
SISLAEY Hydra-Flash mini pakuotė...
user posted image

Į jo vietą vėl toks pat wub.gif
Atsakyti
norika, kuo taip patinka?

payot flash energizing care.Pagaliau suoptimizavau rankoms, nes netiko nei veidui nei dekolte. Kita diena oda budavo baisi ir dar pilna baltu 'purvo' spuogeliu
user posted image
Atsakyti