QUOTE(Prietarai @ 2012 01 25, 21:01)
Oi, geruliai šitie. Pas mane dar liko keliems kartams
Šiandien pabaigiau kondicionierių plaukams

Plaukai būdavo padrėkinti, lengvai išsišukuodavo, manau, kada nors bus kartojamas
Juodasis afrikos muilas

Pirmą kartą kai naudojau, tai labai patiko. Gal dėl to, kad naudojau su ekologišku kremu, tai oda lyg ir buvo labiau atsigavusi. Šį kartą jau taip nebepatiko, nes neužtepus kremo sausino odą ir pastebėjau, kad ne taip ir gerai nuplauna makiažą, vistiek truputį likdavo ant veido.
SPLAT dantų pasta

Kaip ir visoms, man labai patiko. Į jos vietą tokia pati.

Pirmą kartą kai naudojau, tai labai patiko. Gal dėl to, kad naudojau su ekologišku kremu, tai oda lyg ir buvo labiau atsigavusi. Šį kartą jau taip nebepatiko, nes neužtepus kremo sausino odą ir pastebėjau, kad ne taip ir gerai nuplauna makiažą, vistiek truputį likdavo ant veido.
SPLAT dantų pasta

Kaip ir visoms, man labai patiko. Į jos vietą tokia pati.
Pabaigiau plaukams kaukę BC Repair Rescue Treatment, Schwarzkopf Professional - nei nieko gero, nei nieko blogos, nekartosiu
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 25, 22:01)
Greit ir aš verksiu
subaigiau:

tikrai patiko, jau ne pirmas, kartosiu, bet dabar i jo vieta:

(reklamos auka
)

tikrai patiko, jau ne pirmas, kartosiu, bet dabar i jo vieta:

(reklamos auka
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 26, 09:29)
O ji balina ar tiesiog kaip pasta patiko?
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 26, 16:02)
O ji balina ar tiesiog kaip pasta patiko?
Balina
Pabaigiau Pure Altitude prausimosi putas - nepatiko, sausino veido odą. Madara man geresnį įspūdį paliko. O šios nei vertos kainos nei kartojimo
Dove Color repair šampūnas ir kondicionierius (foto tik šampūnas, bet ir kondicionierius labai panašiai atrodo)

Patiko, nes abu skalsūs. Mažai tereikia, kad išplauti plaukus. Puikiai drėkina. Kvapas nuostabus ir ilgai išliekantis. Pirkau, kad išsaugotų plaukų spalvą, deja, neišsaugojo. Bet čia turbūt ne šampūno kaltė, nes tamsinau šviesius plaukus, tai dažai gan greit apsiplovė. Šiaip jie tokie gan gerai drėkinantys, bet plaukai greičiau nesusiriebaluodavo. Nesitikėjau, kad bus tokie geri.

Patiko, nes abu skalsūs. Mažai tereikia, kad išplauti plaukus. Puikiai drėkina. Kvapas nuostabus ir ilgai išliekantis. Pirkau, kad išsaugotų plaukų spalvą, deja, neišsaugojo. Bet čia turbūt ne šampūno kaltė, nes tamsinau šviesius plaukus, tai dažai gan greit apsiplovė. Šiaip jie tokie gan gerai drėkinantys, bet plaukai greičiau nesusiriebaluodavo. Nesitikėjau, kad bus tokie geri.
Rimmel lūpdažis, spalva: Airy fairy

Spalva labai graži. Natūrali rožinė, lyg ir turi tokį rusvą atspalvį prie tam tikro apšvietimo. Sunku paaiškinti. Lūpų nesausina, kvepia. Laikosi normaliai, kaip ir visi, apie 3-4 val. Jei ieškote rausvo atspalvio lūpdažio, siūlau pamėginti šį, nes spalva superinė

Spalva labai graži. Natūrali rožinė, lyg ir turi tokį rusvą atspalvį prie tam tikro apšvietimo. Sunku paaiškinti. Lūpų nesausina, kvepia. Laikosi normaliai, kaip ir visi, apie 3-4 val. Jei ieškote rausvo atspalvio lūpdažio, siūlau pamėginti šį, nes spalva superinė
Baigesi eiliniai Hugo Naturals sveiktiklis ir prausiklis kunui: