neitin patiko, trūko gaivumo išsivalius ir kažkaip burnoj laikinas švaros jausmas, naudojant pajautrėjo dantukai, kartojama tikrai nebus, nes ir šią naudojau pakaitom su Ecodent jautriems dantims
Pabaigiau "Margaritos" šaltalankinį rankų kremą. Patiko. Tokiu oru jis man geresnis nei "Barchatnyje Ručki" drėkinamasis - riebesnis, labiau apsaugo. Galbūt ir kartosiu ateityje .
Balina Dėl to ir patiko. Vienintelė pasta iš bandytų, kuri tikrai pabalino dantis. Bandysiu ir toliau balinti. Ir šiaip kaip pasta gera, gerai nuvalo dantis. Tik man truputį graužia dantenas, bet išsiplovus burną tuoj pat tas graužimas dingsta.
Paskutiniai pabaigtieji: Kūno pienelis, į jo vietą arko nem mango&mandarin didelis indelis Dezodorantas, į jo vietą rexona sexy Kremukas, tokį dar turiu didelį ir mažų kitokių kvapų
Be nuolaidos apie 12 LT. Su nuolaida galim rasti už 8-10 Lt. Nuolaidos dabar šitoms pastoms niekur neužmačiau, bet pirkau eurovaistinėj su medaus kortele, tai mokėjau 10 Lt su centais.
Aš paskutinius lašus spaudžiu iš Olay drėkinančio fluido. Labai patiko Rankas niežti išbandyti ką nors naujo, bet įtariu, kad teks dar prie jo sugrįžti.