Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image
neitin patiko, trūko gaivumo išsivalius ir kažkaip burnoj laikinas švaros jausmas, naudojant pajautrėjo dantukai, kartojama tikrai nebus, nes ir šią naudojau pakaitom su Ecodent jautriems dantims
Atsakyti
Pabaigiau "Margaritos" šaltalankinį rankų kremą. Patiko. Tokiu oru jis man geresnis nei "Barchatnyje Ručki" drėkinamasis - riebesnis, labiau apsaugo. Galbūt ir kartosiu ateityje smile.gif.

user posted image

Dabar vietoj jo bus "GARNIER bodyrepair".

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 sausio 2012 - 00:56
QUOTE(Victorious @ 2012 01 29, 01:23)
Pabaigiau "Margaritos" šaltalankinį rankų kremą.

Šitas tai tikrai labai geras, jau nebežinau kelintas pas mane, vis rankinėj nešiojuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 26, 15:13)
Balina  bigsmile.gif Dėl to ir patiko. Vienintelė pasta iš bandytų, kuri tikrai pabalino dantis. Bandysiu ir toliau balinti. Ir šiaip kaip pasta gera, gerai nuvalo dantis. Tik man truputį graužia dantenas, bet išsiplovus burną tuoj pat tas graužimas dingsta.

kur jus perkat ta splat pasta? g.gif
Atsakyti
Paskutiniai pabaigtieji:
Kūno pienelis, į jo vietą arko nem mango&mandarin didelis indelis
user posted image
Dezodorantas, į jo vietą rexona sexy
user posted image
Kremukas, tokį dar turiu didelį ir mažų kitokių kvapų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 29, 03:50)
kur jus perkat ta splat pasta?  g.gif

pvz.Norfoje.
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 29, 04:50)
kur jus perkat ta splat pasta?  g.gif

Norfa, drogas, rusiškos kosmetikos parduotuvės, camelia, eurovaistinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 29, 10:53)
Norfa, drogas, rusiškos kosmetikos parduotuvės, camelia, eurovaistinė  mirksiukas.gif

o kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 01 29, 11:59)
o kokia jos kaina?

Be nuolaidos apie 12 LT. Su nuolaida galim rasti už 8-10 Lt. Nuolaidos dabar šitoms pastoms niekur neužmačiau, bet pirkau eurovaistinėj su medaus kortele, tai mokėjau 10 Lt su centais.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 29, 11:53)
Norfa, drogas, rusiškos kosmetikos parduotuvės, camelia, eurovaistinė  mirksiukas.gif

Dar Ozo Prismoj ir Rimi būna, neseniai ir akcija buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 29 sausio 2012 - 12:35
Turėjau tik miniuką, 7 ml, tai labai patiko, galbūt kada nors susigundysiu didesniu kiekiu
user posted image
Atsakyti
Aš paskutinius lašus spaudžiu iš Olay drėkinančio fluido. Labai patiko thumbup.gif Rankas niežti išbandyti ką nors naujo, bet įtariu, kad teks dar prie jo sugrįžti.
Atsakyti