nu va, teks matyt ispudzius aprasyt...
nu va man kelione labai patiko. tik, kad mazai laiko buvo kazka daugiau paziuret be briuselio. visgi 2d nera daug, be to oras buvo siaip sau. antra diena dar pradejo lyt

o siaip turejau ekskursija autobusu su rusakalbe gide. tai apveziojo po visa briuseli po maksimum. viska aprode, papasakojo ir apie pati miesta, ir apie belgija. vietomis sustodavome ir pesciomis apziuredavom idomesnes vietas, tai tikrai susidariau realesni vaizda kas ta belgija ir kas ta europos sostine. manau pats, kai vaikstai daugelio istoriniu ivykiu, paminklu ir pan. dalyku negali ivertint, del ko pilno vaizdo ir negali susidaryt. taip, kad tikrai rekomenduoju ekskursijas autobusu

nacionaline virtuve nera mano skonio. visokios kriauklytes ni man

bandziau ragaut zaliu austriu, bet kazkaip jos manes nesuzavejo...

nu mesede as is prigimties

patiko belgiskas alus. net nezinojau, kad jo gaminama virs 600 rusiu, net patys belgai tiksliai nesusikaiciuoja

aisku laukstuvems belgiskas sokoladas ir neriniai. pastarieji ranku darbo mane suzavejo

aisku siuolaikiniam interjere nelabai kur pritaikysi, ale visokios mielos smulkmenos dovanelems pats tas... nu va tai tiek trumpai apie kelione