Įkraunama...
Įkraunama...

Belgija

QUOTE(dianita @ 2006 05 11, 14:34)
o man briuselis kaip miestas visai nepatiko.. tiesiog europos didmiestis.. yra graziu architekturiniu paminklu..

matai kaip skirtingai - o man Briuselis be galo patiko! Laaabai labai grazu kaip ir kiti Belgijos miestai.
Buvau sia vasara, draugas nusiveze, turejom ne perdaugiausiai laiko, bet viskas buvo super.Aplankem Antwerpa, Bruseli, Ghenta, Oostende prie juros grazu... Ir dar ten kur gyvenom - maza miestuka Roselare.
Isimylejau Belgija. Tikrai grazu. Karaliaus rezidencija ispudinga, senamiestis.. Ir atomas buvo wow bigsmile.gif
Lyginau su Prancuzija - Paryziumi... nera ko lyginti. paryzius nuvyle visai, kitoki ji isivaizdavu, per daug ispustas burbulas.
Tai va, kas turesit proga, apsilankykit ax.gif
imetu keleta foto jei idomu mirksiukas.gif

briuselis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
Antwerp
user posted image
user posted image
user posted image

oostende
user posted image
user posted image

Atsakyti
man briuselis visai patiko, bet antra karta nevaziuociau... schmoll.gif gaila, kad nespejau pamatyt kitu belgijos miestu verysad.gif va, o kas istrigo is briuselio, tai "kinietiskas kampelis", netoli karaliaus rezidencijos... dar karta isistikinau, kad noriu i kinija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 11 spalio 2006 - 15:21
As Briuseli per 2 dienas visa skersai-isilgai isvaiksciojau ir isziurejau, kur tik imanoma... ir tik del to berniuko siusiojancio ir rumu atgal negrisciau... o va pacia belgija noreciau apvazineti, kitus miestelius.... bet kuriuo atveju, kas vyksta i briuseli ir galbut ten turi draugu... ten labai fainas naktinis gyvenimas, yra barai kur renkasi ivairiu tautu zmones, dirbantys parlamente bei institucijose ir t.t. super jaunimas, bendravimas nerealus... o dar ten patys skaniausi europoje sokoladai wub.gif
Atsakyti
Ar Brugge buvot kas?
Iš foto tai atrodo nerealus miesčiukas, wub.gif kaip iš tiesų?
Atsakyti
Taip ir yra mirksiukas.gif -nerealus. Ir Gentas-t.p. Ir Liuvenas (Liovenas?)-ten vien del rotuses verta nuvaziuot wub.gif !
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2006 12 02, 19:36)
Taip ir yra  mirksiukas.gif -nerealus. Ir Gentas-t.p. Ir Liuvenas (Liovenas?)-ten vien del rotuses verta nuvaziuot wub.gif !

Ghente buvau thumbup.gif laaaabai patiko ir kelias gerus prisiminimus.. tai buvo paskutinis vakaras kartu su MB wub.gif
o dabar galvoju, kur čia reiks prašyt, kad dar parodytu.. Leuven gal nepakeliui bus, na bet jei gražiai paprašysiu, gal ir parodys, jei sakai, kad ir gražu biggrin.gif
Atsakyti
Leuvenas-maziukas studentu miesciukas, bet rotuse- wub.gif Dar labai grazus vaizdai vaziuojant tarp Namuro ir Dinanto, paupiu. Ir pats Dinantas idomus. Jei nenusibode-dar galima kuri nors is urvu(stalaktitu, stalagmitu)aplankyt. Ju Belgijoj ne vienas...
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2006 12 02, 20:25)
Dar labai grazus vaizdai vaziuojant tarp Namuro ir Dinanto, paupiu. Ir pats Dinantas idomus. Jei nenusibode-dar galima kuri nors is urvu(stalaktitu, stalagmitu)aplankyt. Ju Belgijoj ne vienas...

blush2.gif nebuvau ten, aš tik vieną kartą Belgijoj buvau - briuselyje, ghente, oostende, antwerpene dar keliuose mažiukuose miesčiukuose, ir viskas, kas pakeliui buvo.. bet paliko didelį įspūdį smile.gif
vasarį vėl važiuoju, tai tikiuos gal dar ką pamatyti ax.gif
Atsakyti
Jeigu tik bus galimybė siūlau Brugge aplankyt! wub.gif Žiauriai gražus miestas wub.gif buvau balandžio pabaigoj, tai pats pats pavasaris... sužavėjo nerealiai! Ir ką tikrai siūlyčiau ten aplankyt - tai šokolado muziejų! Mmmm.. Ir šiaip niekur kitur Belgijoj nerasi tiek šokolado parduotuvyčių kaip Brugge.. O šiaip siūlau ir Liuveną aplankyt.. kažkur 15 min nuo Briuselio. Kaip jau kažkas sakė - tikras studentų miestas drinks_cheers.gif naktį alus liejasi laisvai lotuliukas.gif ech.. įsimylėjau tą šalį.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
na ką aš jau savaitė kaip po kelionės. nemačiau daug, nes nebuvo laiko. Bet užteko, vėl atgaivinti įspūdžius ir įsitikinti, kaip man patinka Belgija. Buvau naujam mieste Ypre, nu ne taip pavadinimas bet nebemoku parašyti, irgi gražu... ir Rosealare, ten kur gyvenau, išvaikštinėjau visą..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2006 05 05, 08:31)
Na va:) Mano sesuo jau tris menesius Leuvene studijuoja lotuliukas.gif  Laaabai fainas tas jūsų miestas smile.gif Tiek fainas, kad ir pati užsimaniau jame pastudijuot ir pastudentauti smile.gif

Ir kokios nuotaikos ten studijuojant? bigsmile.gif Ar sunku, kaip paskaitos vyksta, kur sesė gyvena, kokie atsiskaitymai būna, ar brangus pragyvenimo lygis? Nes aš pati galiu kitais metais Liuvene studijuot, bet negaliu apsispręst ar sutikt ax.gif Sako, Belgija- brangi šalis. Kiek maždaug mėnesiui reikia pinigų gyvenant Liuvene (būsto nuomai, maistui, bent minimalioms pramogoms)? blush2.gif
Atsakyti
As su SB ir kleckiuku geguze vaziuosim i Belgija aplankyt seses seimynos thumbup.gif Labai laukiu keliones, bet kai perskaiciau jsu atsiliepimus, tai jau laukiu nerealiai rolleyes.gif Tikiuosi parsivesiu geru ispudziu, tada ir jums papasakosiu biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2007 04 20, 04:10)
o kur konkrečiau?  bigsmile.gif  man tai labai paitko belgija, noriu vėl, vasarą panuoju prlaeisti ten..

I Briuseli, jie ten gyvena. Bet stengsimes ir pakeliaut daug, noriu pamatyt dar Liuxenburga, Amsterdama ir aisq kitus Belgijos miestus, busim 12 dienu, tai tikiuos pavyks thumbup.gif
Dar gal idiotiskai paklausiu, bet vietines mamytes gal zino ar yra pirkt hipp tyreliu Briuseli bigsmile.gif , nes mano lelius tik tokias megsta, o veztis is cia nesinori unsure.gif
Dar sese ipareigosiu patikrint vietine pasiula, bet gal ir jus kas zinot g.gif
Atsakyti