Įkraunama...
Įkraunama...

Belgija

Sveikos, gal kas gali pasakyti kiek laiko reikia Briuge, Genta ir Antwerpeną apziureti
Kol kas planuose turim viena diena siems trims miestukams, nes vakare briuselyje jau nakvosim, tik ar uzteks laiko
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2007 04 25, 12:08)
Sveikos, gal kas gali pasakyti kiek laiko reikia Briuge, Genta ir  Antwerpeną apziureti
Kol kas planuose turim viena diena siems trims miestukams, nes vakare briuselyje jau nakvosim, tik ar uzteks laiko

prabėgom užteks, bet daugiau norint tikrai nea...Kad visi labai gražūs ir norint apvažinėti, daug pamatyti reikia daugiau laiko... antwerpe mes buvom kažkur 6 valnadas, na čia su pasivaikščiojimu krantine ir pan.. ir tai mačiau ne viską...
bendrą vaidą aišku, susidarysit.
Papildyta:
QUOTE(rezidente @ 2007 04 20, 14:03)
Dar gal idiotiskai paklausiu, bet vietines mamytes gal zino ar yra pirkt hipp tyreliu Briuseli  bigsmile.gif , nes mano lelius tik tokias megsta, o veztis is cia nesinori unsure.gif
Dar sese ipareigosiu patikrint vietine pasiula, bet gal ir jus kas zinot g.gif

negaliu garantuoti kokias rūšis mačiau, bet kad mačiau tai tikrai...
Atsakyti
Nu va, grizom is Belgijos, gal tiksliau is Briuselio, nes ten didziaja laiko dali ir praleidom. Negaliu sakyt kad Briuselis labai grazus miestas, bet suzavejo savo parku gausa ir jaukumu wub.gif Siaip paziuret yra i ka, bet truksta kazkokio cinkelio tam miestui ax.gif , gal kad didelis kulturu misinys susikoncentraves g.gif Pajudejus biski toliau jau visai kitaip viskas atrodo cool.gif . Ypac patiko pajuris wub.gif Ir pramogu parkas Walibi labai liux thumbup.gif , daug adrenalino prigamino cool.gif
Vienzo buvo faina ax.gif Ir tu 11 dienu kazkaip mazoka pasirode verysad.gif , dar daug ka norejau as ten paveikt rolleyes.gif Ech, kaip sakoma visur gerai, kur musu nera doh.gif
Bet greiciausiai dar teks ten sugrizt - pameciau savo pinigine mini europoj ax.gif
Atsakyti
Rezidente, būtinai papasakok plačiau apie savo kelionę.
Planuojam belgijoje kokias 4 dienas praleisti, nors jau daugmaž žinau maršruta, bet visada galima ji pakeisti biggrin.gif

Kas yra tas Walibi pramogu parkas?

Prie mini europos yra is akvaparkas. Ar teko jame pabuti?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 24, 02:49)
kur buvot pajūry? kokiam mieste?

Nu va susizinojau pas sese, nes man tie Belgijos miestu pavadinimai doh.gif Buvom Oostende, cia man atrodo jis jau buvo minetas g.gif Labai grazus, mielas miestas wub.gif Gaila tik kad buvom ziauriai pliaupiant lietui doh.gif . Bet vistiek patiko, nes lietuvisko pajurio negaliu pernest, kaimu kaimas ir kicu kicas ax.gif O ten-jau europa rolleyes.gif Suzaveta buvau baznycios varpo ale koncertu tokiu, nesupratom ar ten kokia proga ar visada, bet skambino Bitlu repertuara wub.gif . Tai apsirijom macdonalde, nes norejom paklausyt ilgiau ax.gif

QUOTE(silvva @ 2007 05 24, 18:06)
Rezidente, būtinai papasakok plačiau apie savo kelionę.
Planuojam belgijoje kokias 4 dienas praleisti, nors jau daugmaž žinau maršruta, bet visada galima ji pakeisti  biggrin.gif

Kas yra tas Walibi pramogu parkas?

Prie mini europos yra is akvaparkas. Ar teko jame pabuti?

Placiau nelabai turiu ka pasakot, mazai mes palygint kur keliavom, visur prabegom. Klausk konkreciai, jei galesiu patarsiu ar pas sese paklausiu, bet cia gal yra geriau pazistanciu Belgija.

Walibi parkas jega thumbup.gif , bet dar keletas tokiu sake Belgijoj yra. O sis netoli Briuselio, miestelis vainasi Louvin la neuve, kiek zinau irgi kazkoks universitetinis miestelis. Parkas didelis, daug atrakcijonu ir suaugusiems, ir vaikams, atrakcionai tikrai rimti, man bailei kai kurie net per rimti ax.gif , bet visus isbandziau, kai kuriuos pravariau uzmerktom akim, ko dabar gailiuos doh.gif Bet tuo metu taip atrode geriausia biggrin.gif Faina tai kad uzsimoki apie 38 euru ir gali but visa darbo laika, ir eit kur nori ir kiek nori kartu.Tik dirba nelabai ilgai, gal nuo 18 iki 18 val, bent jau 6dieniais taip. O laiko tikrai pritruksta, mes visa diena taip varem, beveik be prisedimo ar pavalgymo, bet ispudziai atperka viska.
Jei galit manau tikrai nuvaziuokit.Tiesa, ten irgi yra akvaparkas, bet jei eini i ji, tai man atrodo be sansu visus atrakcionus apvaryt.
Mini europos akvaparke nebuvom, manau neblogas turi but, bent is isvaizdos ax.gif
QUOTE(grange @ 2007 05 24, 18:56)
Aš nebuvus, bet sesuo buvo, tai sakė labai labai paitko, daug geriau nei kad Latvijoj ar kur kitur  thumbup.gif

Atsakyti
Ka dar galeciau pasiulyti is patirties - neapsiriboti vien Briuselio muziejais ir kitom izymybem.
Pries nepilnus metus Belgijoje savaitgaliais traukiniu bilietai i abi puses i bet kuri Belgijos miesta kainavo 5 EUR / zmogui, taciau tai nebuvo vasaros ar kokia kitokia akcija. Pagalvojus ir paziurejus Briuselio kainas, kas gi tie 5 EUR? Be to, gali isvaziuoti 6ni, grizti 7ni, jei noretum pernakvoti, bet nera butina, vienos dienos vienam miesteliui/miestui per akis.
Tokiu budu teko aplankyti graziu miesteliu, rekomenduociau Briuge (butinai, tikrai grazu!), Antwerp (lyg garseja deimantais, bet labiau atsimenu gelezinkelio stoti - ispudinga, zoologijos soda ir NEREALIUS ispardavimus (sausio menesi), kai Briuselyje jau nebelieka dydziu, Antwerpene dar visko pilna, mniam...), Dinant (vykau del tvirtoves ant uolos, be jos nelabai ka pamatysi, taigi susidomejusioms, minusiukas - berods toloka)...geru atradimu!

Atsakyti
Sakykit o traukiniu koks atstumas iš Briuselio į pajūrį? Mes su vyru lekiam savaitgaliui rugpjūčio gale į Briuselį ir mastom ar važiuot iki pajūrio pasivaikščioti ar tolokai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 08 07, 19:57)
Sakykit o traukiniu koks atstumas iš Briuselio į pajūrį? Mes su vyru lekiam savaitgaliui rugpjūčio gale į Briuselį ir mastom ar važiuot iki pajūrio pasivaikščioti ar tolokai  blink.gif

g.gif jei nuo briuselio iki cia kur gyvenu uztrukau 2 val. is kart be jokiu laukimu trim traukiniais. o nuo cia iki OOstende kazkur trunka 45 min. tai tiesiogiai is briuselio manau butu +-1.5 val gal 2 priklauso kiek reiktu ar nereiktu laukt..
Atsakyti
Grange, o pati ką rekomenduotum laisvam romantiškam laikui savaitgaliui Briuselyje? Ką konkrečiai aplankyti? smile.gif Ar yra zoo sodas/floros sodai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 08 07, 20:51)
Grange, o pati ką rekomenduotum laisvam romantiškam laikui savaitgaliui Briuselyje? Ką konkrečiai aplankyti? smile.gif Ar yra zoo sodas/floros sodai?  g.gif

Na as is belgijos miestu maciau Briuseli, Antwerpena, Ghenta, OOstende, Ieper..Na tiek, kiek galejom skirti laiko pasivazinejimams.. na ir cia kur gyvenu tai maziukas miestukas Roeselare.
siaip vietu kur nueiti kaviniu ir tt. nieko nezinau, bet briuselis mane suzavejo, o nuo naktinio antwerpeno pasivaiksciojimu su mb palei pili, tiltu, kai po apacia ziba vanduo, svaigau wub.gif blush2.gif
Na centras, katedra,sisiojantis berniukas ir mergaite, atomas, mini europos parkas (kuriame nepavyko apsilankyti del tvarkymo) tai vietos kur dazniausiai visi vaziuoja. bet siaip manau dar daug kur galima nueiti. yra grazus parkas bet nepasakysiu kur ji rast... mes tik pravaziavom.
zoo sodas yra anwterpene zinau, kaip tik prie centrines traukiniu stoties. turi buti ir briuselyje aisku, bet as nebuvau... paziurek mano parase yra biskutis foto is visu kartu kai buvau, gal kas sudomins. nors aisku, reikia viska pamatyti paciai.
siaip, jei palyginti Paryziu ir briusely, pastarasis lenkia dvigubai. buciau ir buciau... o paryzius taip nezavejo. tai cia jau kaip kam mirksiukas.gif
Papildyta:
ten kur 2007 velykos tai buvom prie juros wub.gif kas man nerealiai patiko, tai vaziuoti is vieno papludimio i kita tramvajum, kai vaziuoji tai per miesta, tai pajuriu... fantastika. turint laiko, tai ta verta pamatyt ypac kai oras geras. islipi kur nori, pavaikstai ir vel sedi. nuo vieno galo iki kito kazkur 3-3.5 val g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2007 08 07, 21:08)
ech....  bigsmile.gif  ax.gif  einu žiūrėti foto , kai papasakojai tai širdis suspurdo, jau laukiu nesulaukiu, dėkui   4u.gif

biggrin.gif niu ziurek, jei kas sudomins, klausk...
o kuriam laikui vaziuosit ir kada?

kas mane dar cia zavi - tai kaip is kinu tos mazos siaurios gatveles, sokolado parduotuveles ir kvapas sklindantis is ju wub.gif ech........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 07 rugpjūčio 2007 - 21:00
labuka keliautojos 4u.gif

planuojam su šeimyna į Belgiją palėkt Kalėdų savaitę ir vat klausimukas, kaip ten su lankytinom vietom ir šokolado krautuvėlėm - ar dirbs?

Atsakyti
I belgija apsimoka vaziuoti bet kuriuo metu laiku- ziemu dideliu nera, vasaros kaip ir Lietuvoje.... o pamatyti tikrai yra ka mirksiukas.gif
Atsakyti