QUOTE(smilty @ 2013 03 05, 12:08)
O sakykite, jis visiskai venge islaikyti vaika, ar kartais pervesdavo (gal mazesne nei priteista suma) alimentus?
Buvo keleta kartu padares pavedimus 2008 ir 2009m. bet as nurasiau senesniems isiskolinimams

viska tiksliai suskaiciavom pas anstoli ir pateikem suma ir nuo kada nemoketa. Teisme jis bande gincyti suma, bet as pasakiau, kad jokiu pinigu daugiau negavau ir jei jis turi kokiu yrodymu (cekiu, pavedimu kopiju) tegu pateikia anstoliui ir jis perskaiciuos suma
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2013 03 05, 10:15)
Sveikinu
Mano byla jau ilgiau nei metus pas tyrejus, viena karta jau buvo uzdare, siandien planuoju nesti skunda del ikiteisminio tyrimo eigos. Vaiku tevas yra geros fizines bukles, oficialiai dirbantis klestancios imones vadovas, pats pripazista, kad nemoka, kad pinigu turi, as pristaciau rasta is jo buhalteres, kad ji ismoku pagal antstoliu atsiusta rasta nedaro, nes skolininkas - jos bosas to neleidzia..o policija vis vien uzdare byla

Bet po mano skundo vel atnaujino..o dabar vilkina, tai eisiu skusti prokurorus.
Susiradus buvau ir antstoli per pazistamus, nes niekam ne paslaptis, kad tik tada jie geriau dirba. Bet ir jis pasake, kad skolininkas-imones vadovas yra pats sunkiausias atvejis ir kad vienintelis budas kadanors atgauti alimentus, tai kai jau bus jis pensininkas, tai valstybe is jo pensijos gal isskaiciuos tada..
Dar norejau paklausti, gal kas zino koks nuo sio vasario yra perindeksavimo koeficientas?
Uzjauciu jus, bet nepasiduokite

As taip pat metus laiko uzsispyrus irodinejau savo, nors policijoj net nenorejo manes nei klausyti, nei patyti. Bet as pasakiau, kad skusiu tol kol daeisiu iki teismo ir skusiu ne tik nutartis, bet ir ju darba, jei jie jo nedirbs

Na tai va po metu laiko atejo mano atpildo valanda
Teisme pasijutau pirma karta istatymo ginama piliete ir, kad mano vaikas taip pat yra zmogus

Teiseja buvo negailestinga, ji tiesiog ji "sumale", visa valanda jis bande pasiaiskinti koks yra vargsas ir t.t. bet teiseja uzdavinejo tokius klausimus ir taip, kad jis jau pats nezinojo kaip ka atsakyti, nes tiesiog bet koks jo atsakymas butu absurdiskas ir teiseja kiekviena jo toki nesamoninga pasiaiskinima pritaike jo nenaudai

Nes jis teige, kad 200 lt. siais laikais pilnai uztenka islaikyti vaika, kad jis bedarbis (nuo 2005m) ir kad jam vargseliui darbo birza pasiule darba tik uz 1200 lt, todel jis buvo priverstas iseiti is jos, nes darbas ne pagal jo jegas ir dar toks juokingas atlyginimas

Tai teiseja ir paklause, jei jus manote 200 lt. uztenka vaika islaikyti, tai kodel paciam neuztenka 1200 lt. ? ir t.t.
Tai va gavo mano buves metus laiko laisves atemimo bausme atidedant

Viesuju darbu virs 300 val. ir namu aresta nuo 22,00 val.