Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsireikalauti alimentus?!

Moka. 4u.gif Ir man mokejo, ir kaimynei, nors ji net nenutuokia, kurioj UK parapijoj jos ex...
Papildyta:
QUOTE(bernadeta274 @ 2015 10 14, 13:56)
aciu uz pasidalinima, nes maniau, kad valstybei vienodai jau ir as gaunu pranesimu,bet tik pranesimo,kad ten teismas vyks..nemaniau,kad reiks metus laukti .. na ka laukiau ir reiks dar palaukti..(nes darbuotojos sako negausite is vaiko islaikymo fondo jokiu pinigeliu,nes jis uk sad.gif ...)
jau maniau nieko negausiu,bet jei tau pasiseke tai ir kitom bus geru ziniu..

Tai nebutinai turi tiek uztrukti... Gal isibegejus siems procesams, viskas vyks paprasciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savani: 14 spalio 2015 - 21:03
QUOTE(Savani @ 2015 10 14, 23:07)
Moka. 4u.gif Ir man mokejo, ir kaimynei, nors ji net nenutuokia, kurioj  UK parapijoj jos ex...
Papildyta:
Tai nebutinai turi tiek uztrukti... Gal isibegejus siems procesams, viskas vyks paprasciau...

o as skambinau man sake nebus galimybiu gauti VIF pinigeliu tu 199lt.... g.gif nes jis deklaraves uk save todel gal..
Atsakyti
Mano ex ir gyveno UK, kai planavau kreiptis į VIF. Man taip pat sakė, kad negaliu gauti pinigėlių, nes ex gyvenamoji vieta ne LT. Bet mano anstolė pasiūlė parašyti, kai kreipiausi dėl bylos iškėlimo, man žinomą paskutinią jo gyvenamąją vietą LT. Tuomet VIF patenkino mano paraišką. Čia buvo maždaug prieš pusantrų metų. O VIF, manau, neina pagal duotą adresą ir netikrina ar ten gyvena tas skolininkas ar ne.
Atsakyti
Vaiko tėvui priteisti mokėti alimentus iki mėnesio 15 dienos. Kada galiu kreiptis į antstolius dėl alimentų nesumokėjimo?Ar turiu laukti visą mėnesį, ar galiu kreiptis suėjus terminui iki kada jis turėjo sumokėti?Kokius dokumentus reikia pateikti antstoliui ir kek tai kainuoja?Antstolių turiu pasirinkti pagal gyvenamą teritoriją ar nesvarbu į kurį kreipsiuos?
Atsakyti
QUOTE(*Avietėlė* @ 2016 02 14, 12:31)
Vaiko tėvui priteisti mokėti alimentus iki mėnesio 15 dienos. Kada galiu kreiptis į antstolius dėl alimentų nesumokėjimo?Ar turiu laukti visą mėnesį, ar galiu kreiptis suėjus terminui iki kada jis turėjo sumokėti?Kokius dokumentus reikia pateikti antstoliui ir kek tai kainuoja?Antstolių turiu pasirinkti pagal gyvenamą teritoriją ar nesvarbu į kurį kreipsiuos?

Sveiki, prieš kreipiantis pas antstolius reikia kreiptis į teismą kuris priemė nutartį dėl išlaikymo priteisimo su prašymų išduoti vykdomąjį raštą dėl išlaikymo priteisimo tokioj tai tokioj byloj pagal tokį ir tokį nutarimą (jei turit bylos numerį, surašyt jį, jei ne tuomet pavardes ir asmens kodus bei metus kada priimta nutartis). Vykdomojo rašto tą pačią dieną neišduos, luktelt kurį laiką teks (čia nuo teismo darbuotojų priklauso). Dėl antstolio pasirinkimo tai dabar jau galit kreiptis į betkurį, kai man reikėjo susiradau tuo metu pigiausią (kreipiantis pas jį reikės prašymą užpildyt, nurodyt sumą kurią ex skolingas ir vykdomąjį raštą pateikt bei susimokėt už antstolio darbą, tiesą tą užmokęsti paskui priskaičiuos jūsų ex ir jums gražins kartu su išlaikymo įsiskolinimu jei aišku yra galimybė iš jo kažką atskaičiuot).

Tiesa, nemanau, kad vertėtu kreiptis vos 15 d. suėjus, aišku tai priklauso ir nuo Jūsų santykių su ex, bet jei jo uždelsimai nėra piktybiniai, ir visvien sumoka menesio eigoje, gal pirma tiesiog pasišnekėt pabandykit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torika: 26 vasario 2016 - 23:22
Į antstolį reikia kreiptis pagal vyro gyvenamąją vietą, jei gyvenate skirtinguose miestuose. O vyro mieste galite kreiptis į bet kurį tame mieste dirbantį antstolį.
Antstolių įkainiai visoje Lietuvoje vienodi, nėra brangesnio ar pigesnio. Antstolis tiesiogiai beveik nieko nedaro, visus reikalus vykdo antstolio padėjėjai. Pagal tai ir reiktų rinktis- geriau kurių nereikia raginti, patys imasi iniciatyvos ir veikia, visais būdais bando išieškoti pinigus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2016 02 27, 16:29)
Į antstolį reikia kreiptis pagal vyro gyvenamąją vietą, jei gyvenate skirtinguose miestuose. O vyro mieste galite kreiptis į bet kurį tame mieste dirbantį antstolį.
Antstolių įkainiai visoje Lietuvoje vienodi, nėra brangesnio ar pigesnio. Antstolis tiesiogiai beveik nieko nedaro, visus reikalus vykdo antstolio padėjėjai. Pagal tai ir reiktų rinktis-  geriau kurių nereikia raginti, patys imasi iniciatyvos ir veikia, visais būdais bando išieškoti pinigus. 4u.gif

\\

Ot žinokit dėl kainių pasiginčisiu, jų paslaugų įkainiai tikrai skirtingi ir kartais net labai. O dėl veikimo, na gal Jūs pažystat dirbančių be raginimo ir domėjimosi, bet šiaip kiek susidųriau (o susidurt teko tikrai nemažai) be raginimo jie dirba tik iki pirmojo išieškojimo, kuomet ir už savo darbą gauną dydžiausią naudą, nes gerus įkainus už darbą skolininkui priskaito, o toliau... jei yra iš ko išskiačiuot išskaičiuoja, bet jei kokios aplinkybės pasikeičia tai be paties papildomo domėjimosi mažai kas vyksta.
Atsakyti
Antstolių įkainius nustato teisingumo ministras ir visoje Lietuvoje, pas visus antstolius jie vienodi.
Kiek mokėti galite pasiskaityti ir pačios "Sprendimo vykdymo instrukcija 2014 12 29 įsakymu Nr. 1R-383 (nuo 2015 01 01) (TAR, 2014, Nr. 2014-20882)", viskas aiškiai surašyta.
Neklaidinkite žmonių, torika 4u.gif
Atsakyti
Sveiko, mamos, aš gal ne visai į temą, bet gal ji bus aktuali visoms. Gal žinote, koks šių metų alimentų indeksavimo koeficientas, kuris paprastai skelbiamas vasario gale, tik aš jo nerandu? 4u.gif
Atsakyti
Shater, atsakymas cia:
http://www.supermama...;#entry70391372
Atsakyti
pliiiiz, sooooos!!!!! įmeskit man vaiku poreikių lentele - 4-12 metų i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aciu.
Atsakyti
Man idomu ar imanoma nepateikus poreikiu lenteles prisiteisti islaikyma g.gif sunui kai teisiausis tai jos tokios net nebuvo biggrin.gif dabar reikia mazei prisiteisti alimentus ir realiai niekad nevedziau kiek man kainuoja ja islaikyti, cekiu nerinkau g.gif
Atsakyti