Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsireikalauti alimentus?!

QUOTE(given444 @ 2016 03 09, 12:19)
pliiiiz, sooooos!!!!! įmeskit man vaiku poreikių lentele - 4-12 metų i AZ 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu.

Mane taip pat domina poreikių lentelė 7m vaikui.Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Klausimas g.gif kovo 17 d antstolė išsiuntė skolininkui raginimą,alimentų skolą sumokėti gražiuoju (registuotą laišką).Kiek man žinoma,jis dar laiško negavo. Kaip tokiu atveju vyksta procesas,ar terminas skaičiuojamas nuo raginimo išsiuntimo ar nuo gavėjo gavimo datos?
Atsakyti
O koks Jums skirtumas jis gavo tą raginimą, negavo? ir koks skirtumas kaip skaičiuojamas terminas?
Mano ex ir raginimų n gavo, kaip fizinis asmuo- susimokėti gražiuoju, ir kaip įmonės vadovas gavo nurodymus išskaičiuoti sau iš atlyginimo ir nieko nevykdo- dzin jam tie anstolio raginimai ir nurodymai...
tai paaiškinkite kodėl jūs tuo domėtis, kame čia mintis?
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2016 03 25, 15:14)
O koks Jums skirtumas jis gavo tą raginimą, negavo? ir koks skirtumas kaip skaičiuojamas terminas?
Mano ex ir raginimų n gavo, kaip fizinis asmuo- susimokėti gražiuoju, ir kaip įmonės vadovas gavo nurodymus išskaičiuoti sau  iš atlyginimo ir nieko nevykdo- dzin jam tie anstolio raginimai ir nurodymai...
tai paaiškinkite kodėl jūs tuo domėtis, kame čia mintis?

Kai nevykdomi anstoliu raginimai galima paduoti baudziamajai bylai i policija del piktybinio vengimo islaikyti vaika 4u.gif
Atsakyti
taip ir darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane situacija neeilinė.Jei kas nusimanote pasakykite ką galėčiau padaryti.
Vaiko tėvas įsidarbinęs nuo 2014m.,gavau kelis kartus iš darbovietės po 92€ per visus tuos metus,berods 6x.,nes rodo,kad dirba pusę etato,buvo taip,kad pradžioje kelis mėnesius darbovietė nemokėjo,paskui kas kelis mėnesius,dabar pusę metų nemoka,nors darbuotojai dirba nuo ryto iki vakaro ir dar savaitgaliais,atlyginimus gauna į rankas,patenkinti,nesiskundžia,aš alimentų negaunu.
Kreipiausi ir į VMI ir VDI(antstolė pasiūlė kreiptis),jiems tas neįdomu,nieko nesiėmė net tikrinti,antstolei kiek paskambinu pasako,kad nieko padaryti negali,laišką nusiunčia jis grįžta atgal,nes niekas jo nepriima.Tos darbovietės buhalterė nebendrauja nei su manimi,nei su antstole.Darbdaviai neaišku kur,nes ten dukterinių įmonių pilna.
Paskutinį kartą gal prieš mėnesį klausiu antstolės ar dar tebedirba,sako taip.Paklausiau ar įmanoma imtis kažkokių veiksmų,sako o ko čia imsiesi niekas nepasikeis.
VDI atsakė,kad patys darbininkai turėtų kreiptis jei jiems atlyginimai nemokami,o jei nesikreipė vadinasi gauna atlyginimus.
Žodžiu kažkokios nesąmonės,tai į kur dar kreiptis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 08 balandžio 2016 - 11:49
sveikos, patarkite man ką daryti sad.gif
Nusivyliau aš Lietuva...
UK jau kokie 10 teismų vyksta tipo, nes jo neranda ir perkilinėja teismus.
O dabar matau per jo tinklalapį jis tipo jau gal Lietuvoje arba net Norvegijoje.
Skambini (išlaikymo skyriui) klausi sako jei tiksliai žinot nutraukiam ir vėl rengiam viska iš naujo..
Tai aš vėją laukuose gaudysiu ir viskas... doh.gif
Kiek supratau jau jai ten jai vienodai (išlaikymo skyriaus administracijai) nebeskambina pati turiu skambint...

Ką daryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernadeta274: 25 birželio 2016 - 17:22
QUOTE(bernadeta274 @ 2016 06 25, 17:21)
sveikos, patarkite man ką daryti sad.gif
Nusivyliau aš Lietuva...
UK jau kokie 10 teismų vyksta tipo, nes jo neranda ir perkilinėja teismus.
O dabar matau per jo tinklalapį jis tipo jau gal Lietuvoje arba net Norvegijoje.
Skambini (išlaikymo skyriui) klausi sako jei tiksliai žinot nutraukiam ir vėl rengiam viska iš naujo..
Tai aš vėją laukuose gaudysiu ir viskas... doh.gif
Kiek supratau jau jai ten jai vienodai (išlaikymo skyriaus administracijai) nebeskambina pati turiu skambint...
Ką daryti  verysad.gif

Jei tiksliai nezinai kurioj saly jis dabar, gal galima i policija kreiptis kad surastu per interpola g.gif
VIF tai as seniai jau nusivyliau. Nieko jie nepadaro, nieko neisiesko, sumoka ta vargana pasalpa ir tiek ziniu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man labai reikia to pavyzdžio ( vaiko poreikių lentelės teismui) gal gali kuri mamytė atsiųsti ar įkelti galėtų pavyzdį. Liepė advokatė užsipildyti
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2016 09 17, 09:04)
Sveikos,
Man labai reikia to pavyzdžio ( vaiko poreikių lentelės teismui) gal gali kuri mamytė atsiųsti ar įkelti galėtų pavyzdį. Liepė advokatė užsipildyti
Ačiū

Keista advokatė. Jos n+k turi bylu su vaiku poreikiu lentelemis. Turi duoti jums Pvz. Mano advokate iskarto dave forma. Nesuprantu uz ka pinigai tokiems advokatams mokami.
Atsakyti
sveikos,
ne ta į tą temą, bet noriu pasidomėti, gal kažkuri susidūrėte, kaip elgtis su išieškojimais pinigų vaikui, esant santuokoje?
nenori mokėti už vaiko būrelius, avalynę, maistą ir t.t.visur moku viena. Girdėjau, kad vaiko išlaikymą galima prisiteisti ir esant santuokoje.
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2016 09 26, 10:58)
sveikos,
ne ta į tą temą, bet noriu pasidomėti, gal kažkuri susidūrėte, kaip elgtis su išieškojimais pinigų vaikui, esant santuokoje?
nenori mokėti už vaiko būrelius, avalynę, maistą ir t.t.visur moku viena. Girdėjau, kad vaiko išlaikymą galima prisiteisti ir esant santuokoje.

taip, galima prisiteisti alimentus ir esant santuokoje. geriausia butu kreiptis i advokata, kad surasytu ieskini. reikes pasidaryti vaiko poreikiu lentele. ieskinyje reikia argumentuotai surasyti, kodel norit alimentu, dar pravers irodymai (pvz kvitai, banko israsai), kad vaiko islaidas apmoki tu viena, kad vyras neprisideda prie vaiko islaikymo.
bet as tai lb gerai pagalvociau, ar verta santuokoj gyvent su vyru, kuris gali pinigu vaiko lavinimui, maistui, rubams. koks tikslas gyvent su tokiu zmogum?
Atsakyti