Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

QUOTE(ewelina @ 2012 10 02, 18:47)
greitai,mes gavome per savaite,i namus atveze kurjeris

Jei nepaslaptis kokią detalę keitėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 10 02, 17:29)
Jo, ebay 4u.gif Pametet g.gif

Neturejau,turiu tik ta,ispusta tasyte.
Tai realiai pamaciau,prireike doh.gif
o kazin,ar ptaktiska ji?
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2012 10 02, 22:45)
Neturejau,turiu tik ta,ispusta tasyte.
Tai realiai pamaciau,prireike doh.gif
o kazin,ar ptaktiska ji?

tai, kad si i komplekta ieina g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 10 02, 21:47)
tai, kad si i komplekta ieina g.gif

Rimtai?
Hmmm,kazkaip radau tik ta ispusta,o gal ji prie sportinuko eina?
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2012 10 02, 21:53)
Rimtai?
Hmmm,kazkaip radau tik ta ispusta,o gal ji prie sportinuko eina?

o gal ta išpūsta pas jus nesusegta tinkamai g.gif nes ta mini tašytė pasidaro į laaabai didelį maišą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 02, 22:17)
o gal ta išpūsta pas jus nesusegta tinkamai  g.gif  nes ta mini tašytė pasidaro į laaabai didelį maišą biggrin.gif

user posted image
tokia pas mane,cia ne ta pati?
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2012 10 02, 23:56)
user posted image

pas jus naujas modelis v3 o pas ana mamyte v2. skiriasi tie vadinami shopping bagai.pas jus jis nesusispaus
Papildyta:
QUOTE(angeloangel @ 2012 10 02, 20:17)
Jei nepaslaptis kokią detalę keitėt? blush2.gif

mes ne detale,mums pirkiniu krepsi nauja siunte,nes musu prairo ne per siule,tai matesi kad brokas buvo,tai atsiunte nauja,tai turejom paskui dvi smile.gif o kuri detale jums suluzo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewelina: 03 spalio 2012 - 08:11
QUOTE(Liolika @ 2012 10 02, 22:56)
user posted image

pas jus nuo naujo modeliuko 4u.gif nebesusispaus verysad.gif

QUOTE(ewelina @ 2012 10 03, 09:10)
pas jus naujas modelis v3 o pas ana mamyte v2. skiriasi tie vadinami shopping bagai.pas jus jis nesusispaus
Papildyta:
mes ne detale,mums pirkiniu krepsi nauja siunte,nes musu prairo ne per siule,tai matesi kad brokas buvo,tai atsiunte nauja,tai turejom paskui dvi smile.gif o kuri detale jums suluzo?

man ten viduj kažkokia detalė pradėjo streikuot, kartais nesilaikydavo aukštai vaikas, po vieną dantuką važiuodavo žemyn, tai visą mechanizmą atsiuntė thumbup.gif veikia super dabar smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mergaites ar nesigailit nusipirkusios Stoke vezimelius, man jie ir grazus ir tvirti, bet nera amortizacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 10 07, 19:51)
Sveikos,

Mergaites ar nesigailit nusipirkusios Stoke vezimelius, man jie ir grazus ir tvirti, bet nera amortizacijos  g.gif

Siaip netruko, bet nepamaisytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 10 07, 18:51)
Sveikos,

Mergaites ar nesigailit nusipirkusios Stoke vezimelius, man jie ir grazus ir tvirti, bet nera amortizacijos  g.gif

Mes važinėjame kol kas meste tik, kaip bus žiemą nežinau :-) aišku žiema turime atsarginį variantą, bet tikiuosi jo neprireiks :-) tačiau nepasakyčiau, kad tas vaikas ten labai purtosi :-) bent jau sportinukas kažkiek juda, mažai bet juda, manau tai kažkiek atstoja, jog vaikas nekalena dantimis :-) man jame didelis pliusas, jog aukštis vaiko reguliuojasi, bei rankena prisitaikys bet kokio ūgio mamytė ar tėvelis :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 07 spalio 2012 - 19:42
Po kol kas netrūksta, naudojame dar tik lopšiuką, sportinuko dar nebandėme, bet dabar viskas čiki smile.gif
Atsakyti