man irgi nelabai
Man tai is be rysio tiek vienas tiek kitas, grozio tikrai nerasta ten, ir is youtube pristatymo, kazkaip atrodo, kad ir patogumo ne per daugiausiai. Pvz. tas ratuku fiksavimas kazkokia nesamone, turiu pasilenkti ir ranka uzfiksuoti. Prarado savo originaluma vezimelis, be prekinio zenklo nieko geresnio uz kitus vezimelius ten nematau.
Man ziurisi
reiktu naturoje paciupineti

Na man baisus nera, bet V3 graziausias is visu
QUOTE(deimapov @ 2012 10 16, 11:47)
tikrai sutinku

QUOTE(deimapov @ 2012 10 16, 11:47)
aš irgi pritariu
QUOTE(deimapov @ 2012 10 16, 10:47)
Sutinku !!!!
Protas supranta, kad naujas, bet akys nemato.

Labas, domiuosi vezimeliais, mums dar negreit nusimato pirkimas jo, bet po biski renku info 
norejau paklausti ar Stokke vezimeliu lopsys nera per mazas kudikiui? mes turetume gimti geguze, tai nereiketu nei tu vokeliu nei siltu pleduku, todel labai didelio lopsio ir nesidairom
antras klausimas: kaip sedimoji dalis? ar ji vaikui patogi? kaip supratau tai jei vaikas sedi vaziavimo kryptimi tai jo neina visiskai gulscio padaryti, nes rankena trukdo, ar taip supratau? dekui uz info

norejau paklausti ar Stokke vezimeliu lopsys nera per mazas kudikiui? mes turetume gimti geguze, tai nereiketu nei tu vokeliu nei siltu pleduku, todel labai didelio lopsio ir nesidairom

Labutis stokiuku savininkes
Na mums dabar 7 men, tai iki siol dar lopsy vazinejom, tik dabar jau
kojytes remiasi i krastus, ir siaip ankstoka paliko, ypac kad reikia siltesniu apdaru.. Taip kad kiek ta lopsy naudosite jau kiekvienam leliukui individualiai..
Tai va, susiruosem sokt i sportinuka, tik va toks klausimelis man cia dabar kilo..
cia aktualu toms kurios daugiabuciuose gyvena, ir be liftu, na pvz.2 aukste. Kaip ta vezima jus nusigabenat I lauka? ziuriu kad maziuka isodinus nelabai, sunkoka, ir siaip nera ten uz ko paimti.. tai jauciu reikia issinest vezimuka pradzioj, o tada jau leliu.. kaip jus darote? Pvz. kai lopsi naudojom tai pirma rema nusinesdavau, o poto maziuka su buda.. o dabar nezinau net
noretusi kazkaip gatava vaika supakuota jau sedinti vezime nestis iskart, nes ziema gi bus salta taip nesioti atskirai, o beto ir tas vokelis tvirtinasi prie vezimo, tai geriausia butu susipakuot vaikiuka dar namuciuos

Tai va, susiruosem sokt i sportinuka, tik va toks klausimelis man cia dabar kilo..

Sveikos, na ir as pamaciau ta naujaji stokke. Negrazus jis man lyginant su XPLORY

QUOTE(Renute23 @ 2012 10 18, 09:44)
Labutis stokiuku savininkes
kojytes remiasi i krastus, ir siaip ankstoka paliko, ypac kad reikia siltesniu apdaru.. Taip kad kiek ta lopsy naudosite jau kiekvienam leliukui individualiai..
cia aktualu toms kurios daugiabuciuose gyvena, ir be liftu, na pvz.2 aukste. Kaip ta vezima jus nusigabenat I lauka? ziuriu kad maziuka isodinus nelabai, sunkoka, ir siaip nera ten uz ko paimti.. tai jauciu reikia issinest vezimuka pradzioj, o tada jau leliu.. kaip jus darote? Pvz. kai lopsi naudojom tai pirma rema nusinesdavau, o poto maziuka su buda.. o dabar nezinau net
noretusi kazkaip gatava vaika supakuota jau sedinti vezime nestis iskart, nes ziema gi bus salta taip nesioti atskirai, o beto ir tas vokelis tvirtinasi prie vezimo, tai geriausia butu susipakuot vaikiuka dar namuciuos 

sveiki, o nebandet suglaudus ratu priekiniu ir galiniu ir taip po laipteli graziai nuvaziuoti. Drauge turi, tai labai gyre kad patogu laiptais nuvaziuoti, pabandykit