Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

man irgi nelabai
Atsakyti
Man tai is be rysio tiek vienas tiek kitas, grozio tikrai nerasta ten, ir is youtube pristatymo, kazkaip atrodo, kad ir patogumo ne per daugiausiai. Pvz. tas ratuku fiksavimas kazkokia nesamone, turiu pasilenkti ir ranka uzfiksuoti. Prarado savo originaluma vezimelis, be prekinio zenklo nieko geresnio uz kitus vezimelius ten nematau.
Atsakyti
Man ziurisi 4u.gif reiktu naturoje paciupineti smile.gif
Atsakyti
Na man baisus nera, bet V3 graziausias is visu
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 10 16, 11:47)

tikrai sutinku drinks_cheers.gif kiti du niekuo neišsiskiria nuo paprastų vežimėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 10 16, 11:47)

aš irgi pritariu
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 10 16, 10:47)

Sutinku !!!!
Protas supranta, kad naujas, bet akys nemato. schmoll.gif
Atsakyti
Labas, domiuosi vezimeliais, mums dar negreit nusimato pirkimas jo, bet po biski renku info smile.gif
norejau paklausti ar Stokke vezimeliu lopsys nera per mazas kudikiui? mes turetume gimti geguze, tai nereiketu nei tu vokeliu nei siltu pleduku, todel labai didelio lopsio ir nesidairom smile.gif antras klausimas: kaip sedimoji dalis? ar ji vaikui patogi? kaip supratau tai jei vaikas sedi vaziavimo kryptimi tai jo neina visiskai gulscio padaryti, nes rankena trukdo, ar taip supratau? dekui uz info smile.gif
Atsakyti
Mano sunus gime geguzes pabaigoje, tai lopsio uzteko iki lapkricio men., tuomet persedom i kedute, dejau idekliuka ir voka su kojytem, tai islinkimo kaip ir nebuvo. Jei kedute nuo mamos nukreipta, tai gulimos padeties nera.
Atsakyti
Labutis stokiuku savininkes 4u.gif
Na mums dabar 7 men, tai iki siol dar lopsy vazinejom, tik dabar jau schmoll.gif kojytes remiasi i krastus, ir siaip ankstoka paliko, ypac kad reikia siltesniu apdaru.. Taip kad kiek ta lopsy naudosite jau kiekvienam leliukui individualiai..
Tai va, susiruosem sokt i sportinuka, tik va toks klausimelis man cia dabar kilo.. g.gif cia aktualu toms kurios daugiabuciuose gyvena, ir be liftu, na pvz.2 aukste. Kaip ta vezima jus nusigabenat I lauka? ziuriu kad maziuka isodinus nelabai, sunkoka, ir siaip nera ten uz ko paimti.. tai jauciu reikia issinest vezimuka pradzioj, o tada jau leliu.. kaip jus darote? Pvz. kai lopsi naudojom tai pirma rema nusinesdavau, o poto maziuka su buda.. o dabar nezinau net ax.gif noretusi kazkaip gatava vaika supakuota jau sedinti vezime nestis iskart, nes ziema gi bus salta taip nesioti atskirai, o beto ir tas vokelis tvirtinasi prie vezimo, tai geriausia butu susipakuot vaikiuka dar namuciuos ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir as pamaciau ta naujaji stokke. Negrazus jis man lyginant su XPLORY 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renute23 @ 2012 10 18, 09:44)
Labutis stokiuku savininkes 4u.gif
Na mums dabar 7 men, tai iki siol dar lopsy vazinejom, tik dabar jau schmoll.gif kojytes remiasi i krastus, ir siaip ankstoka paliko, ypac kad reikia siltesniu apdaru.. Taip kad kiek ta lopsy naudosite jau kiekvienam leliukui individualiai..
Tai va, susiruosem sokt i sportinuka, tik va toks klausimelis man cia dabar kilo.. g.gif cia aktualu toms kurios daugiabuciuose gyvena, ir be liftu, na pvz.2 aukste. Kaip ta vezima jus nusigabenat I lauka? ziuriu kad maziuka isodinus nelabai, sunkoka, ir siaip nera ten uz ko paimti.. tai jauciu reikia issinest vezimuka pradzioj, o tada jau leliu.. kaip jus darote? Pvz. kai lopsi naudojom tai pirma rema nusinesdavau, o poto maziuka su buda.. o dabar nezinau net ax.gif noretusi kazkaip gatava vaika supakuota jau sedinti vezime nestis iskart, nes ziema gi bus salta taip nesioti atskirai, o beto ir tas vokelis tvirtinasi prie vezimo, tai geriausia butu susipakuot vaikiuka dar namuciuos ax.gif

sveiki, o nebandet suglaudus ratu priekiniu ir galiniu ir taip po laipteli graziai nuvaziuoti. Drauge turi, tai labai gyre kad patogu laiptais nuvaziuoti, pabandykit wink.gif
Atsakyti