Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

QUOTE(Abercrombie @ 2012 02 02, 12:36)
O geras, to dar nebuvau 'atradusi'  bigsmile.gif
Reikes bandyti atsiminti  thumbup.gif
__

Nufotografuosiu progai esant kada kaip atrodo ir ikelsiu foto  4u.gif  Tikrai dabar pagalvojau, kad ir internete niekur nemaciau ant STOKKE'rio uzkeltos tos iZi GO  g.gif

pazystama gyvena norvegijoj,tai pas juos keicia,pas mus lt tai abejoju bet va ten tiesiai kai jiem rasai tai vel kitaip smile.gif
lauksim nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 02, 11:57)
pazystama gyvena norvegijoj,tai pas juos keicia,pas mus lt tai abejoju bet va ten tiesiai kai jiem rasai tai vel kitaip smile.gif
lauksim nuotrauku smile.gif

Siaip tai turetu bet kurioj saly per oficialu atstova daryti viska kaip ir visur... T.y jei servisas worldwide, tai nors ir Zimbabvej gyvenu stokke nusipirkus...Ar ne..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2012 02 02, 15:29)
Siaip tai turetu bet kurioj saly per oficialu atstova daryti viska kaip ir visur... T.y jei servisas worldwide, tai nors ir Zimbabvej gyvenu stokke nusipirkus...Ar ne..?  g.gif

nu as taip manau.as rasiau i co.uk.ir jie kadangi oficialus atstovai viska ir sutvarko.aisku jie babycenter pirktas tai per ten viska tvarkai,bet va kaip mano situacijoj ne is lt tai abejoju kas koks babycenter vargintusi su manim del vezimo aiskintis,siustu kur pirktas.
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 02, 13:44)
nu as taip manau.as rasiau i co.uk.ir jie kadangi oficialus atstovai viska ir sutvarko.aisku jie babycenter pirktas tai per ten viska tvarkai,bet va kaip mano situacijoj ne is lt tai abejoju kas koks babycenter vargintusi su manim del vezimo aiskintis,siustu kur pirktas.

Tai mano irig ne babycenteryje pirktas. Kai reikalas ateis, rasysiu tiesiai i stokke ir klausiu kru kreiptis, nes gi registruoti duoda nepriklausomai nuo to kur pirktas. Tai cia man atrodo svarbiausia issiaiskinti kokia procedura is paciu gamintoju, o paksui jauLietuvoj teisybes ieskotis, jei reikalas yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2012 02 02, 16:00)
Tai mano irig ne babycenteryje pirktas. Kai reikalas ateis, rasysiu tiesiai i stokke ir klausiu kru kreiptis, nes gi registruoti duoda nepriklausomai nuo to kur pirktas. Tai cia man atrodo svarbiausia issiaiskinti kokia procedura is paciu gamintoju, o paksui jauLietuvoj teisybes ieskotis, jei reikalas yra  blush2.gif

ten jiems kai rasai jau ismeta tokia kaip forma,tai labai paprasta viska uzpildyti.labai greit atsako,malonisi bendrauja.as buvau begalo patenkinta tokiu greitu atsakymu ir patiko parasymas tos moters is stokke,kad mazdaug ka jus ci avargsit pas save lt ir ilgai aiskinsintes,mes jum atsiusim viska,kad negaisti jusu brangaus laiko smile.gif nu tiesiog toobula smile.gif taip geras vardas ir uzsitarnaujamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 02, 16:36)
ten jiems kai rasai jau ismeta tokia kaip forma,tai labai paprasta viska uzpildyti.labai greit atsako,malonisi bendrauja.as buvau begalo patenkinta tokiu greitu atsakymu ir patiko parasymas tos moters is stokke,kad mazdaug ka jus ci avargsit pas save lt ir ilgai aiskinsintes,mes jum atsiusim viska,kad negaisti jusu brangaus laiko smile.gif nu tiesiog toobula smile.gif taip geras vardas ir uzsitarnaujamas smile.gif

tai gal pirkimo kvito irgi nereikia blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 02, 14:36)

Super thumbup.gif Man patinka toks servisas bigsmile.gif

agute07, ju psl pildant testinei garantijos formai tai nereikia pirkimo kvito schmoll.gif Tik koda ant vezimo ivesti ir uzpildia kokioj saly pirkta ir pas koki tiekeja, jei nera tiekejo sarase (sakykim, jei deveta pirkot), tai tiesiog ivedat savo teksta... Nzn... GIFT, USED... beleka mirksiukas.gif Ir tada jie atsiuncia garantini 'talona'. Bet jei kreipsies garantiniam aptarnavimui, tai ten rasoma, kad tures buti pateikiamas pirkimo kvitas ... g.gif
Gal Jums 'perleido' pirkimo ceki zmones is kuriu pirkote? Jis irig butu tinkamas 4u.gif
Papildyta:
Sorry uz prasta kokybe - tel fotkinau blush2.gif

Cia su iZi GO kedute 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2012 02 02, 17:21)
Super  thumbup.gif  Man patinka toks servisas  bigsmile.gif

agute07, ju psl pildant testinei garantijos formai tai nereikia pirkimo kvito  schmoll.gif  Tik koda ant vezimo ivesti ir uzpildia kokioj saly pirkta ir pas koki tiekeja, jei nera tiekejo sarase (sakykim, jei deveta pirkot), tai tiesiog ivedat savo teksta... Nzn... GIFT, USED... beleka  mirksiukas.gif Ir tada jie atsiuncia garantini 'talona'. Bet jei kreipsies garantiniam aptarnavimui, tai ten rasoma, kad tures buti pateikiamas pirkimo kvitas ...  g.gif
Gal Jums 'perleido' pirkimo ceki zmones is kuriu pirkote? Jis irig butu tinkamas  4u.gif
Papildyta:
Sorry uz prasta kokybe - tel fotkinau  blush2.gif

Cia su iZi GO kedute  4u.gif
user posted image

kaip fainai atrodo smile.gif man net i stokke nesa kedute kazkuo smile.gif super,gaila kad as nezinojau kai pirkau kad galima det sita,buciau vietoj maxi cosi nusipirkus smile.gif

beje musu cekio neprase nors ji ir turim.tik reikejo vezimo remo koda nusiusti matyt pagal tai mato.
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 02, 15:33)
kaip fainai atrodo smile.gif man net i stokke nesa kedute kazkuo smile.gif super,gaila kad as nezinojau kai pirkau kad galima det sita,buciau vietoj maxi cosi nusipirkus smile.gif

beje musu cekio neprase nors ji ir turim.tik reikejo vezimo remo koda nusiusti matyt pagal tai mato.

Aha, panasi, nes tas pats (BeSafe) gamintojas kaip ir stokke keduciu 4u.gif
As va kai pradejau rinktis autokedute tinkancia stokke, tai pasiemiau maxi cosi adapterius ir tik paskui pagalvojau, akd noriu kazko grazensio ir atknisau netycia sita biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai panasu i Stokke bigsmile.gif kedute. Daug graziau atrodo, nei su Maxi cosi ax.gif Tipo 4 reiks...,kad Stokke atsidziaugt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 02, 18:21)
Tikrai labai panasu i Stokke bigsmile.gif kedute. Daug graziau atrodo, nei su Maxi cosi ax.gif Tipo 4 reiks...,kad Stokke atsidziaugt lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o klausimas dabar apie keliones su siuo vezimu... Ar verta tureti ta STOKKE PramPack'a? g.gif

Jau zinau tiksliai, kad keliausim su lialia, tai galvoju, gal gi verta pasidairyti kokios kainos ir pasiulymai sitam daiktui buna ir ar patogu ta vezima pakintis i sita 'ritini'?

Jei kuri turit toki, papasakokit kaip jis, prasu. O jei ne, tai kaip skrydziuos tas STOKKE be jo 'vartojamas' (nesinori labai, ka dnumetyru man ji keliaujant) ? g.gif 4u.gif

Apie sita kalbu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abercrombie: 03 vasario 2012 - 07:56