Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

QUOTE(prettiness @ 2012 02 08, 10:07)
Aciu labai  4u.gif Kaina labai panasi, man kazkaip 2 variantas pasirode, kad jie pagrindines dalis parduoda, o tas papildomas tik siulo isigyti  g.gif Kazin ciuzinukas i lopsi ieina visada?  g.gif

Gal kas atsaktys, iki kokio maziaus vaikutis telpa i ziemini vokeli su kojytem?

I
I ziemini vokeli mano mergyte tilpo ilgai gal ir 2m,kojas ikisdavom kojas ir vasara gerai ne tik ziema.Superinis reikalas,negaila to 100euru,mes tada ji parsissiuntem is Miuncheno,siltas,patogus,zodziu l.geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2012 02 12, 10:47)
Tikrai 64cm, ir 4770g. smile.gif ir lopsiuko ilgis vis dar domina smile.gif

nu geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nueisiu iki masinos pamatuoti lopsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 12, 12:05)
nu geras  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Nueisiu iki masinos pamatuoti lopsi smile.gif

Nuo lopsio priekio dugno vidurio ilgis iki vidurio galo apie 68 cm, o iki pacio pacio galo apie 75 cm, bet naudos is ju mazai.Tai jus tilptumete 1 menesi su kombinezonu. Mes dabar 66 cm, tai dar menesiuka tilpsim 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , taip ir maniau, kad mums lopsio net neverta pirkti, reikia ieskoti tik sportines dalies
Atsakyti
maniskio ugis 71 cm,tai su footmufu ir kombinezonu dar telpa bet jau taip sunkokai,jau ispildo maximaliai visa lopsi.bet miegmaisio to telpa laosviau ir is ilgio vietos yra,bet kazkaip bet jo man vezti ziema atrodo per salta.buvau uzsidejus sportini tai po lopsinio labai jau atviras atrodo,bet matyt cia priprast reikia smile.gif
Atsakyti
na mums greičiausiai reikia pasižiūrėti lopšinio vežimo atskirai, o tik paūgėjus imtis vasara sportinuką stokke
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2012 02 12, 14:09)
na mums greičiausiai reikia pasižiūrėti lopšinio vežimo atskirai, o tik paūgėjus imtis vasara sportinuką stokke

As turiu pilna komplekta v2, tai deveto sportinuko ieskau 4 men doh.gif be prossvaisciu ax.gif teks new pirkt doh.gif
Atsakyti
Kol as siandien pravazinejau, ziuriu jau ir issiaiskinot ilgius - dydzius biggrin.gif
Tai as tada nebematuoju 4u.gif

QUOTE(giedrehp @ 2012 02 12, 10:24)
I
I ziemini vokeli mano mergyte tilpo ilgai gal ir 2m,kojas ikisdavom kojas ir vasara gerai ne tik ziema.Superinis reikalas,negaila to 100euru,mes tada ji parsissiuntem is Miuncheno,siltas,patogus,zodziu l.geras. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O va to footmufo as nelabai suprantu... Gi jau i sportinuka sodinasi didesnis vaikelis (nu gerai iki metu gal dar aiski paskirtis), ale paskui, sakot iki 2-ju metu telpa... Gi su batais buzinais i ta vezima, ir i ta vokeli kisat..? blink.gif
Tai kasdien tada ji skalbti reiktu... Arba as nepagaunu to vartojimo jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 02 12, 21:18)
Kol as siandien pravazinejau, ziuriu jau ir issiaiskinot ilgius - dydzius  biggrin.gif
Tai as tada nebematuoju  4u.gif
O va to footmufo as nelabai suprantu... Gi jau i sportinuka sodinasi didesnis vaikelis (nu gerai iki metu gal dar aiski paskirtis), ale paskui, sakot iki 2-ju metu telpa... Gi su batais buzinais i ta vezima, ir i ta vokeli kisat..?  blink.gif
Tai kasdien tada ji skalbti reiktu... Arba as nepagaunu to vartojimo jo  blush2.gif

nu tas futmoofas is sportinuko tai tol kol vaikas nevaiksto,nes kazkaip su batais murzinais jo nekisi,o nuiminet kai salta ir nelabai ...
as turiu nusipirkusi dideliam vaikiukui keiser vokeli pukini kur nusisega kojyciu apacia kad batai nepurvintu,tai manauta naudosim kai jau vaikscios smile.gif
Atsakyti
ewelina, aciu 4u.gif

Zodziu, supratau, kad man nei su kojytem, nei be kojyciu nereikia smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kiek Lietuvoje kainuoja sis 'laiptelis' arba kuri norite parduoti? Nupirkciau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit parduoti Stokker? I AZ biggrin.gif
Atsakyti