Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

QUOTE(ewelina @ 2012 02 02, 12:14)
musu stokkeriukas pirktas anglijoj,tai mes jau pasinaudojom per ten uzsiregistrave garantiniu.musu pirkiniu krepsys buvo ciut iplyses ,prie uztrauktuko,tai nufotkinau nusiunciau jie ivardino tai kaip broka ir atsiunte mum nauja pirkiniu krepsi +apsauga nuo uodu,paminkstinimus dirzams ir laikikli sportinukui kad ant zemes pastacius nenuvirstu smile.gif nu zodziu super,prasem vieno,gavom dar plius dovanu smile.gif dabar mastau parasyt kad ratus pakeistu,nes kas met stokke keicia.tai pabandysiu kol garantinis galioja smile.gif

beje o gal galit idet nuotraukyte kaip atrodo isi go kedute ant remo gyvai?taip smalsu smile.gif

As uzsiregistravau 4u.gif o atsakyma del ratu gavau tik i koki 6 elektronini pasta parasius doh.gif Tipo reikia kreiptis pagal gyvenama vieta, o tai yra LT. Gal kuri jau bandete teirautis del ratu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute07: 19 vasario 2012 - 22:04
QUOTE(agute07 @ 2012 02 19, 22:04)
As uzsiregistravau 4u.gif o atsakyma del ratu gavau tik i koki 6 elektronini pasta parasius doh.gif  Tipo reikia kreiptis pagal gyvenama vieta, o tai yra LT. Gal kuri jau bandete teirautis del ratu?

Jei turit garantinį, tai būtinai kreipkitės. Aš senojo modelio visą korpusą keičiau, nes barškėjo. O pasibaigus garantiniam teko vieną ratuką pirkti, apie 200 Lt sumokėjau doh.gif Tai, kad pasinaudokit, kol galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 02 26, 23:36)
Jei turit garantinį, tai būtinai kreipkitės. Aš senojo modelio visą korpusą keičiau, nes barškėjo. O pasibaigus garantiniam teko vieną ratuką pirkti, apie 200 Lt sumokėjau doh.gif Tai, kad pasinaudokit, kol galit 4u.gif

O kur kreipetes? As kalbejau su Bcenter atstovu, tai jam mano noras pasirode kaip is kitos planetos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 02 26, 23:36)

rimtai?musiskis pradejo kazkoki keista garsa leisti prie stabdziu tai irasiau,reiks kreiptis,nes garantinis galioja,o tai nervina kad pradejo ne tyliai vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 27, 11:35)
rimtai?musiskis pradejo kazkoki keista garsa leisti prie stabdziu tai irasiau,reiks kreiptis,nes garantinis galioja,o tai nervina kad pradejo ne tyliai vaziuoti

Skaiciau kitu saliu forumus, ten viska keicia be problemu, bet kaip LT susikalbeti, neturiu supratimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 27, 12:18)
Skaiciau kitu saliu forumus, ten viska keicia be problemu, bet kaip LT susikalbeti, neturiu supratimo g.gif

kogero cia pas mus lt tik tokios nesamones... o jusu vezimukas is lt pirktas?nes manskis tai ne
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 27, 11:18)

As susisiekciau dar karta su STOKKE.com ir paaiskinciau padeti apie babycenter. O babycenteryje eiciau veju kelti... Cia gi kaip APPLE - worldwide warranty, nesvarbu, kad ne LT ar ne is ju tiesiai pirkai, tu gi ju is savo kisenes ir neprasai pakeisti ratuku, o jie susisieke su gamintojais teprivalo nurodyti tavo garantinius dokumentus, kuriuos tu turi uzregistravus ir lai uzsako keistina detale 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 27 vasario 2012 - 12:55
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 02 27, 14:54)
As susisiekciau dar karta su STOKKE.com ir paaiskinciau padeti apie babycenter. O babycenteryje eiciau veju kelti... Cia gi kaip APPLE -  worldwide warranty, nesvarbu, kad ne LT ar ne is ju tiesiai pirkai, tu gi ju is savo kisenes ir neprasai pakeisti ratuku, o jie susisieke su gamintojais teprivalo nurodyti tavo garantinius dokumentus, kuriuos tu turi uzregistravus ir lai uzsako keistina detale  4u.gif

Pirktas Klaipedoje, bcenter. Bandysiu kalbet... Viskas gerai su ta mano karieta, tik nauji ratai nepamaisytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 27, 16:32)
Pirktas Klaipedoje, bcenter. Bandysiu kalbet... Viskas gerai su ta mano karieta, tik nauji ratai nepamaisytu 4u.gif

o kelintu metu jusu vezimukas?
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 27, 17:55)
o kelintu metu jusu vezimukas?

2010 m
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 02 27, 23:42)

tai jusu jau tas grazusis naujasis vezimukas smile.gif maniskis tai turkio spalvos 2009 metu.as tik vazineju su vasariniu variantu nes man grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 02 28, 12:51)
tai jusu jau tas grazusis naujasis vezimukas smile.gif maniskis tai turkio spalvos 2009 metu.as tik vazineju su vasariniu variantu nes man grazesnis smile.gif

nea, mano senesnio dar modelio, tik pirktas 2010 m smile.gif
As labai juo patenkinta, noreciau tik violetavo ax.gif
Atsakyti