Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(Marsala @ 2012 02 11, 11:23)
labas rytas..

priimkite naujoke..
mums apie 9 savaites, nera sirdeles, 4 gydytojai ziurejo. jeigu savaime neissivalys, uz keliu dienu bus A. Bijau neispasakytai, asaros bega kaip pupos, kaltes jausmas neispasakytas. Pasidariau bendra kraujo, slapimo tyrimus. viskas normos ribose. Pries nestuma savo iniciatyva dariausi citomegala ir toksoplazmoze, aktyvus neigiami, citomegalo pasyvus teigiamas. Angina issioperavus seniau.
Man tik labai keista, kai planavom nestuma, gines klausiau - ka issitirti kad nebutu problemu, atsakymas - nesiparinkit ir dirbkit. Na, taip ir darem... Buciau simtus tyrimu pasidarius geriau is anksto. Dabar labai sunku galvot kodel...
ir dar  kadangi procedura nukelta i ateity, labiausiai bijau jausmo prabudus. ir skausmo.
unsure.gif
gal galit ka nors pasakyti...  verysad.gif

uzjauciu jus ir isivaizduoju kaip jauciates verysad.gif labai skaudu suzinoti kad vaikelis jusu isciose mires... kaip ir visos moterys siame skyrelije esu ta patyrus. Tik nekaltinkite saves tai nutiko tikrai ne del jusu kaltes. Juk stengetes padaryti viska gerai (tyrimai, konsultacijos). Tiesiog kartais taip nutinka ir deja ne visada aisku del kokiu priezasciu. Stiprybes jums !
Atsakyti
marsala, po abrazijaos, jeigu viskas tvarkoje, nieko neskauda tik... sirdy verysad.gif Ir klausimu lieka daugybe neatsakyta... As ziuriu, kad jus daretes daugybe tyrimu, beabejo saugojot save ir vaikiuka... As suzinojau, kad laukiuosiu tik 5 savaite ( nebuvo visiskai jokiu nestumo pozymiu, nepykino, nesijauciau silpnai ir tt - tik testas parode), todel irgi dabar save grauziu, kad gal nereikejo to ar ano daryti, kad buciau anksciau testa pasidariusi ir daugybe tokiu kad... Nuskambes labai banaliai, bet matyt taip turejo yvykti: nesvarbu, ar daryti visoki tyrimai ar ne... Taip jau atsitiko, ir tikrai Jus nieko negalejote pakeisti, nekaltinkit saves. Ir nelaikykite visko savyje, kalbekites su artimaisiais - palengveje.
Jau praejo beveik puse metu po abrazijos, o vistiek labai skaudu, nera ramybes. Labai zaviuosi tomis moterimis, kurios po keleto persileidimu, negalincios pastoti, pagimdziusios mirusius vaikus randa savyje stiprybes. Daznai pagalvoju - joms tikrai buvo baisiau nei man.
Stiprybes.
Atsakyti
na taip, tikriausiai reikia viska nurasyti likimui ir tiketis kad kita karta bus viskas gerai.

o jus isivaizduojate kaip ta "procedura" daroma? juk nepjaus nieko, ania?

ir kita leliu reikia min po triju men bandyt pradeti?

zinau kad vis tiek liudesio niekas neatstos, bet galvoju nors kiek pasimotyvuoti kokia kelione iki tol. blush2.gif

stiprybes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Marsala @ 2012 02 12, 17:52)
na taip, tikriausiai reikia viska nurasyti likimui ir tiketis kad kita karta bus viskas gerai.

zinau kad vis tiek liudesio niekas neatstos, bet galvoju nors kiek pasimotyvuoti kokia kelione iki tol.  blush2.gif

stiprybes visoms.

...labukas, jei darys A nieko nepjaus ir neskaudės, o planuot galima po pirmų mm, o jei viskas vyks vaistų pagalba tai jau tada seka būna įvairi, kartais nereikia a, o kartais dar ir a prireikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsala @ 2012 02 12, 18:52)

zinau kad vis tiek liudesio niekas neatstos, bet galvoju nors kiek pasimotyvuoti kokia kelione iki tol.  blush2.gif

stiprybes visoms.

Nieko nepjauna. Man buvo pilna narkoze, tai laseline prijunge, nuvede i operacine, pagulde ant operacines stalo su pakeltom kojom ir daugiau tai pabudau palatoj. Bet siaip tai tiesiog gimdos kakleli praplecia.
Man gydytoja liepe 3 men saugotis, tai manau atostogos tau irgi butu labai i tema
Atsakyti
QUOTE(Marsala @ 2012 02 12, 18:52)

Mums po organizmo išsivalymo, gydytoja patarė iškart kibt į darbą, laukt sakė nereikia ax.gif

Stiprybės visoms ir gražių kūdikėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2012 02 13, 12:17)
Mums po organizmo išsivalymo, gydytoja patarė iškart kibt į darbą, laukt sakė nereikia  ax.gif

Stiprybės visoms ir gražių kūdikėlių  mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif Taip nelinkeciau siame skyrelyje naujokemis buti, bet stiprybes smile.gif

Orchideja -mm dar nera? Man jau 4 sav ir 2 d po persileidimo, mm nera, pms atrodo yra, nesurpantu, atrodo pramus bet nieko.. kaip jas gaut greiciau.. doh.gif
Atsakyti

Kada kita leliu daryti, gydytojai labai ivairios nuomones: vieni sako po pirmu mm, kiti - po 3men, dar kiti - po puses metu. Vis del to as manau, kad organizmui duoti atsigauti vis del to reikia - nes ne tik nestumas isvargina, bet ir stresas savo darba atlieka, gal pirma reikia nusiraminti ir moraliskai vel nusiteikti, nes jei besilaukiant nebus ramybes - tada jau nekas. Manau pati moteris geriausiai gali pasakyti, kada yra pasiruosusi sekanciam nestumui. As po pusmecio tam dar nesu pasiruosusi: nes tikrai, jeigu dabar laukciausi, nei artimieji, nei gydytojai nei as pati netureciau ramybes. Del kiekvieno mazmozio lekciau y greitaja.
Tik reikia visada tureti vilty ir vaikelis ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 12:26)
Sveikos  4u.gif Taip nelinkeciau siame skyrelyje naujokemis buti, bet stiprybes smile.gif

Orchideja -mm dar nera? Man jau 5 sav ir 2 d po persileidimo, mm nera, pms atrodo yra, nesurpantu, atrodo pramus bet nieko.. kaip jas gaut greiciau..  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 02 13, 11:26)
Sveikos  4u.gif Taip nelinkeciau siame skyrelyje naujokemis buti, bet stiprybes smile.gif

Orchideja -mm dar nera? Man jau 4 sav ir 2 d po persileidimo, mm nera, pms atrodo yra, nesurpantu, atrodo pramus bet nieko.. kaip jas gaut greiciau..  doh.gif

...aš ir vis dar laukiu, nuo sausio 5 d. blush2.gif
Atsakyti
Aš jau sulaukiau...
sulaukiau ir dar kai ko - ogi cistos... (ją ginė bečiuopdama susprogdino) ... bet kaip tik dabar ovuliavo tas šonas kuriame buvo cista, tai maniau galus atiduosiu kaip skaudėjo... Nežinau tik ar dar bandysime kviesti gandrus. Nebent vėl netyčiukas pasibelstų... planuot jau tikrai nebeplanuosim.
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 02 13, 15:35)
...aš ir vis dar laukiu, nuo sausio 5 d.  blush2.gif

tai busim mes is tu, kuriom reiks ne 4 sav o 6 sav visgi.. nes link to artejam..as galvoju gal kad cia kraujavima silgas buvo..del to nusitese..irg hcg ilgai laikesi pas mane.. is tikro reik ziuret ar jau neber..
Atsakyti