Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(meskos @ 2012 01 31, 13:25)
Sveika 4u.gif ,  o bendras kraujo tyrimas pas tave rode leukocitus? kzkaip nepamenu kaip ten tuos streptokokus ar is kraujo ar dar kaip patikrinit? pas mane angina azmina.. beevik nebuna kad man gerkles neskaudetu truput ibent, is ryto.. bet leukocitu nera..

Maide - kaip tu laikais?  4u.gif praejo pilvo tie skausmai? tau zarazu tirt gi nereikejo ane? galvoju tirtis ar ne? betvistiek dabar geriau tuos kaip tu antibakterinisu + antibus..verta kazin?
Papildyta:
O galvoji operuosies?del skausmeliu, teks pakenteti, bent jau ketanovo nebereikia  smile.gif

nu, zinok, del tos anginos... manau tavo atveju tikrai tikslinga butu isoperuoti (siaip ten niekam nereikalinga ji... kaip apendicitas.. ispjovus niekam nepakenkia), jeigu tau ji amzina, skaityk, atsikratytum problemos ir pliusa uzsidirbtum del isnesiojimo.. o mano atveju - paskutini karta angina turejau dar kai i vaiku poliklinika vaiksciuojau.. tai man - ka as zinau ar labai pakeis situacija.. be to, man jau 2 narkozes nuo birzelio, reikia pailseti..
pilvo skausmai dar tebera, bet jau vaistu nebereikia, jau skauda kaip per pirmas mmm dienas, taip kaip stipriai buna.. bet si skausma as iskenciu, puse velnio.. o kas tos zarazos? man jokiu zarazu netire. visiskai jokiu.. o jeigu gerei antibakterinius.. nezinau, as manau, kad su tyrimais reikia laukti iki normaliu mmm, tada viska urmu priduoti.. nes kol kas gi neinformatyvu, skaityk, visko pripumpuota, dar stimuliacijos "issiplaus"..
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 01 30, 14:46)
Mergytės, o kiek laiko dar kraujavot po persileidimo?

man pernai kraujavo 5 savaites po persileidomo.. taip, kad gali ir ilgai užsitęsti... tiesa čia po savaiminio, po pirmos abrazijos tik 3 savaites kraujavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 31, 13:34)
nu, zinok, del tos anginos... manau tavo atveju tikrai tikslinga butu isoperuoti (siaip ten niekam nereikalinga ji... kaip apendicitas.. ispjovus niekam nepakenkia), jeigu tau ji amzina, skaityk, atsikratytum problemos ir pliusa uzsidirbtum del isnesiojimo.. o mano atveju - paskutini karta angina turejau dar kai i vaiku poliklinika vaiksciuojau.. tai man - ka as zinau ar labai pakeis situacija.. be to, man jau 2 narkozes nuo birzelio, reikia pailseti..
pilvo skausmai dar tebera, bet jau vaistu nebereikia, jau skauda kaip per pirmas mmm dienas, taip kaip stipriai buna.. bet si skausma as iskenciu, puse velnio.. o kas tos zarazos? man jokiu zarazu netire. visiskai jokiu.. o jeigu gerei antibakterinius.. nezinau, as manau, kad su tyrimais reikia laukti iki normaliu mmm, tada viska urmu priduoti.. nes kol kas gi neinformatyvu, skaityk, visko pripumpuota, dar stimuliacijos "issiplaus"..

Tai kad laukti mm tai cia vienareiksmiskai, dabar ner prasmes, ir taip rodytu leukocitus tepinelyje, o po antibu mano ir antibakteriniu kazin ar kas bus like.. be to, tie patys antibai ir nuo anginu gydo, tai matyt palauksiu menesiuka, eisiu streptokoko ieksot.. as nemegstu nei gyd nei op, nei narkoziu, taip kad palikciau as sau angina ramiai, tik labai jau reik tada vadinasi bacilas pratirt ir isgydyt..
del zarazu -nzn, man kai vis tie uzdegimai buan pilve, tai skiria gyd vaisingumo spec tokia doze kad sake jau zarazu nebereikia tirt nes ir jas panaikintu, nes leukocitu daug buna..zodziu, ai nzn, as dabar neturiu noro jokio pas gyd rodytis, as ir taip su kresuliu kas kelios dienos turejau nusirenginet, gana schmoll.gif

O tau man atrodo vat ka tikrai reiktu tai toksiplazmoze pasitikrint. neatsimenu tiksliai, draugei rade buvo nest metu, bet iki nestumo skiria vaistus pagal mane, neatsimenu net..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 31, 14:27)
O tau man atrodo vat ka tikrai reiktu tai toksiplazmoze pasitikrint. neatsimenu tiksliai, draugei rade buvo nest metu, bet iki nestumo skiria vaistus pagal mane, neatsimenu net..

man apskritai reikia pradeti viska tirtis. nes man apart hormonu niekas nebuvo tirta.
Atsakyti
meskos, pirmą kartą po A, man tyrė bendrą kraują, viskas buvo super....po antros nelaimės sakiau šeimos gydytojui, nu darykite tyrimus dar kokius, be to, man gi temperatūra sukildavo aukščiausia, ir gerklės nebeskaudėdavo, sukyla temperatūra, nei gerklė nei sloga, nu čia sakė nebūtina jau kad gerklė skaudėtų...... Koks tiksliai buvo tyrimas, reiktų namie pažiūrėti į lapelį, bet ALSO ar ATO, nu va kažkios raidės g.gif g.gif g.gif
Pirmu atveju kai buvo 12 sav. man užėjo 40 laipsnių temperatūra ir įvyko persileidimas. Antrą kartą susirgo vyras, dukra, jutau ir aš gerklės skausmą, ir tą savaitė man prasidėjo vėl gimdymas ir vėl buvo 12 sav. doh.gif nežinau ar čia sutapimas, ar kas, bet džiaugiuosi, kad išsioperavau. Visgi už 2 savaičių dar važiuoju konsultacijai pas karpenko....
Atsakyti
Induke aš norėjau paklausti ar šeimos gydytojo paskirti tyrimai tau buvo mokami ? g.gif Kažkaip norėtųsi pirmiau susirinkti visus nemokamus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 01 31, 14:51)
Induke aš norėjau paklausti ar šeimos gydytojo paskirti tyrimai tau buvo mokami ? g.gif  Kažkaip norėtųsi pirmiau susirinkti visus nemokamus ax.gif

man darė nemažai tyrimų, aš už viską sumokėjau apie 60-80 lt, na tiksliai neprisimenu, kiek tiksliai tas tyrimas kainavo, aš nepasakysiu, bet įsitikinusi, kad iki 20 lt, be to, bent jau pas mus poliklinikoje, tai geriau iškart pasidaryti kelis tyrimus, nes tada nereikia atskirai mokėti už kraujo paėmimą.....
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 01 31, 14:08)
man darė nemažai tyrimų, aš už viską sumokėjau apie 60-80 lt, na tiksliai neprisimenu, kiek tiksliai tas tyrimas kainavo, aš nepasakysiu, bet įsitikinusi, kad iki 20 lt, be to, bent jau pas mus poliklinikoje, tai geriau iškart pasidaryti kelis tyrimus, nes tada nereikia atskirai mokėti už kraujo paėmimą.....

aišku... ax.gif pas mus jokių nedaro, tai žiūrėsiu ką ginė Šiauliuose pasiūlys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 01 31, 15:09)
aišku... ax.gif pas mus jokių nedaro, tai žiūrėsiu ką ginė Šiauliuose pasiūlys rolleyes.gif

ALSO tas tyrimas
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 01 29, 23:25)
Labukas ,ir as jungiuosi prie jusu.Pries savaite(sekmadieni),praradom 20 savaiciu berniuka.Penktadieni nuejau su vyru atram ekoskopui,suzinuoti lyti ir kaip vistosi.Bet naujiena buvo pritrenkenti vaikelis mires,nebeplaka sirdele.tiesiai issunte i ligonine,ten priverstiniu budu(skatinamuju pagalba)reikejo isgimdyti negyva berniuka.Gimdymas truko 12 valandu,daktarai ir seseles nieko nepadejo,tik sake kai baigsi pakviesk,mes isnesim.Cia viskas vyksto Londone.Ant rytojaus paleido namo,dabar dar plius vargstu su krutine,nes pienukas gaminasi.Taip ir nesupratau kodel mano angeleliui sustojo plakusi sirdele.

Viespatie kaip baisu verysad.gif uzuojauta jums verysad.gif
Papildyta:
Ta prasme, kaip pasikeitei? Kiekviena is musu betkoks sunkumas keicia, ta prasme mus grudina..... Bet juk turi du vaikucius, dziaukis sia dievo dovana ir gink blogas mintis salin.
[/quote]
pasikeiciu taip,kad pvz jei vaikas isidauzia,ar verkia del kokios priezasties,as tiesiog kazkodel saltai-nebejautriai reguoju,toks jausmas kad tuo momentu matau ne savo akimis,o is sono,nuklystu kazkur...aisku raminu vaika,bet mechaniskai..nors myliu juos be galo.Arba taip pat,tokia reakcija buna kai kokia beda ar nemalonus ivykis buna siaip gyvenime,tai irgi,kaip kokia siena pasidaro..nu net nemoku normaliai paaiskint..ir tai pradejo darytis po to ivykio...Zinau kad reiktu gero psichologo pagalbos,bet va,ner niekam laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke @ 2012 01 31, 17:58)
pasikeiciu taip,kad pvz jei vaikas isidauzia,ar verkia del kokios priezasties,as tiesiog kazkodel saltai-nebejautriai reguoju,toks jausmas kad tuo momentu matau ne savo akimis,o is sono,nuklystu kazkur...aisku raminu vaika,bet mechaniskai..nors myliu juos be galo.Arba taip pat,tokia reakcija buna kai kokia beda ar nemalonus ivykis buna siaip gyvenime,tai irgi,kaip kokia siena pasidaro..nu net nemoku normaliai paaiskint..ir tai pradejo darytis po to ivykio...Zinau kad reiktu gero psichologo pagalbos,bet va,ner niekam laiko doh.gif

jausmu atmetimas. reikia pas psichologa, nes vaikai jaus ta isorini salti laikui begant..
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 01 31, 15:12)
ALSO tas tyrimas

antistreptolizinas, ania 4u.gif streptkokas
Atsakyti