QUOTE(meskos @ 2012 01 31, 13:25)
Sveika
, o bendras kraujo tyrimas pas tave rode leukocitus? kzkaip nepamenu kaip ten tuos streptokokus ar is kraujo ar dar kaip patikrinit? pas mane angina azmina.. beevik nebuna kad man gerkles neskaudetu truput ibent, is ryto.. bet leukocitu nera..
Maide - kaip tu laikais?
praejo pilvo tie skausmai? tau zarazu tirt gi nereikejo ane? galvoju tirtis ar ne? betvistiek dabar geriau tuos kaip tu antibakterinisu + antibus..verta kazin?
Papildyta:
O galvoji operuosies?del skausmeliu, teks pakenteti, bent jau ketanovo nebereikia

Maide - kaip tu laikais?

Papildyta:
O galvoji operuosies?del skausmeliu, teks pakenteti, bent jau ketanovo nebereikia

nu, zinok, del tos anginos... manau tavo atveju tikrai tikslinga butu isoperuoti (siaip ten niekam nereikalinga ji... kaip apendicitas.. ispjovus niekam nepakenkia), jeigu tau ji amzina, skaityk, atsikratytum problemos ir pliusa uzsidirbtum del isnesiojimo.. o mano atveju - paskutini karta angina turejau dar kai i vaiku poliklinika vaiksciuojau.. tai man - ka as zinau ar labai pakeis situacija.. be to, man jau 2 narkozes nuo birzelio, reikia pailseti..
pilvo skausmai dar tebera, bet jau vaistu nebereikia, jau skauda kaip per pirmas mmm dienas, taip kaip stipriai buna.. bet si skausma as iskenciu, puse velnio.. o kas tos zarazos? man jokiu zarazu netire. visiskai jokiu.. o jeigu gerei antibakterinius.. nezinau, as manau, kad su tyrimais reikia laukti iki normaliu mmm, tada viska urmu priduoti.. nes kol kas gi neinformatyvu, skaityk, visko pripumpuota, dar stimuliacijos "issiplaus"..