Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(Pukeliukas @ 2012 03 01, 22:11)
Sveikos mergaites,

tikiuosi neatstumsite dar vienos skaudancios sirdeles... registruodamasi i supermamas, nesitikejau, kad pirmiausiai teks susirasti sita nelinksma tema...skaitinejau sita temele ir masciau kdl musu tiek daug ir uz ka mums atsiunte tas kancias...
Kaip sapna prisismenu begalini dziaugsma sulaukus dvieju bruksneliu, nenusakoma jausma pirma karta pamacius ekoskopu ta mazute puslyte ir.....daug daug visa ko dziaugsmingo ir laimingo....ir stai... kai is giedro dangaus perkunas, taip man tepliojimas ir nesuvokiama zinia kad mano mazasis pusliukas nesivysto....kaip per migla prisimenu vaistu sukeltus skausmus ir laukima, kad vis del to uzteks ju ir nusivilima, kad vis del to likus kraujo kresuliukui vis tiek teks daryt abrazija, nors ir minimalia.
Niekaip negaliu susigyventi su mintimis, kad taip nutiko. Kad cia buvo, cia taip isgaravo kaip dumas...kiek skausmo...kiek asaru...ir baime del ateities...
kaip mergaites susigyventi su situ skausmu? sita netektim? kaip istustinti asaru sisternas? kaip susiimti ir toliau eiti...

labai uzjauciu 4u.gif ir nuosirdziai gaila, kad prisijungei i sia tema. verysad.gif Kaip padeti isgyventi? Vienintelis dalykas, labai daug dirbti su savimi. Ir rasti pateisinima, prasme , kodel taip atsitiko. Man nusiraminti padejo viena mintis ( kartojau sau daznai), kad sio vaikelio misija buvo padeti musu seimai tapti stipresne, labiau atsidavusia vienas kitam, labiau mylincia. Tokia ir buvo prasme sios nelaimes. Man tai padejo, kai suvokiau, kad viskas turi prasme ir nevyksta siaip sau.
Svarbu filosofinis poziuris ir darbas su savimi, supratimas, kad nervais, depresija tik kenki pati sau ir savo ateiciai, busimiems savo vaikams, nestumams, sveikatai.

Aisku, pries visa tai reikia tikrai labai gerai "isgedeti", apraudoti ir atsisveikinti.
Dar tiesa, padejo Zarskaus knyga " as iki gimimo". Bet kad kada gyvenime tai pasimirs, tai labai abejoju.. Gal kitoms lengviau, kai nestumas buvo mazytis..
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 03 02, 20:29)
labai uzjauciu  4u.gif  ir nuosirdziai gaila, kad prisijungei i sia tema. verysad.gif  Kaip padeti isgyventi? Vienintelis dalykas, labai daug dirbti su savimi. Ir rasti pateisinima, prasme , kodel taip atsitiko. Man nusiraminti padejo viena mintis ( kartojau sau daznai), kad sio vaikelio misija buvo padeti musu seimai tapti stipresne, labiau  atsidavusia vienas kitam, labiau mylincia. Tokia ir buvo prasme sios nelaimes. Man tai padejo, kai suvokiau, kad viskas turi prasme ir nevyksta siaip sau.
Svarbu filosofinis poziuris ir darbas su savimi, supratimas, kad nervais, depresija tik kenki pati sau ir savo ateiciai, busimiems savo vaikams, nestumams, sveikatai.

Aisku, pries visa tai reikia tikrai labai gerai "isgedeti", apraudoti ir atsisveikinti.
Dar tiesa, padejo Zarskaus knyga " as iki gimimo". Bet kad kada gyvenime tai pasimirs, tai labai abejoju.. Gal kitoms lengviau, kai nestumas buvo mazytis..

Tavo zodziuose daug tiesos. Manau toks suvokimas ir susitaikymas tau neatejo greit...
Norisi rasti viso sio ivykio priezasti ir prasme. Galvoju kad zinojimas padetu palengvint sia nelengva sirdy prislegusia nasta. Kad ir kiek galvociau nerandu nieko kuom galeciau save apkaltint kad kazka padariau ne taip. Jauties nepilnaverte moterimi.... Bandau nusiraminti, bet vis lenda skauduliukas, bijau iseit is namu nes pamacius kudikeli ar nestuke taip suspaudzia sirdy ir vel asaros akyse... reiks susigyventi, kaip nezinau, kol kas atsakymo nerandu...
Nemanau kad lengva ir toms kuriu nestumas mazytis buvo, jei tai tai beprotiskai lauktas nestumas vistiek yra didziulis skausmas...
Atsakyti
[quote=Pukeliukas,2012 03 01, 22:11]
Sveikos mergaites,

tikiuosi neatstumsite dar vienos skaudancios sirdeles... registruodamasi i supermamas, nesitikejau, kad pirmiausiai teks susirasti sita nelinksma tema...skaitinejau sita temele ir masciau kdl musu tiek daug ir uz ka mums atsiunte tas kancias...
Kaip sapna prisismenu begalini dziaugsma sulaukus dvieju bruksneliu, nenusakoma jausma pirma karta pamacius ekoskopu ta mazute puslyte ir.....daug daug visa ko dziaugsmingo ir laimingo....ir stai... kai is giedro dangaus perkunas, taip man tepliojimas ir nesuvokiama zinia kad mano mazasis pusliukas nesivysto....kaip per migla prisimenu vaistu sukeltus skausmus ir laukima, kad vis del to uzteks ju ir nusivilima, kad vis del to likus kraujo kresuliukui vis tiek teks daryt abrazija, nors ir minimalia.

Sveika 4u.gif Skaiciau zinok tavo zodzius ir man mintis viena, cia mano mintys ir istorija.. iki abrazijos.. Mano kresuleli leido palikti iki mm, ir po mm, vakar suzinojau jo jau nebera. trumpai, pas mane buvo HCG, NT du bruksneliai, puslyte vietoj, tepliojimai, nesivystantis, tabletes..Pati skaudziausia, bet ne fiziskai, man buvo ta tableciu naktis.. ..Kas padetu recepto nera, bet man padejo drauge siek tiek, ji psichologe, isgyenusi 6men nestumo persileidima pries pora metu..Ir aisku kantrus vyras, kuriam teko atlaikyti mano issiliejima ir bambejima, nei tai sau, nei tai jam skirta..Atlaike, as taip pat, buvo sunku sulaukti mm, o ju sulaukus, man kazkaip viskas susideliojo savaime..nebegraudu matyti nei nescias, nei lelius, vel zinau, kad as vistiek noriu bandyti ir noriu sekmnigo nestuke.gif ..Kaip sake mergaites man tada, laikas viska gydo ir sudelioja, arba tarkim apgydo..Dar padejo SM ir mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man 'padejo' suvokimas, kad as nieko negaliu pakeisti.. visiskai nieko.. vaikiukai mire, viskas, ju nebera... kaip as besidraskyciau, vistiek nieko nepesiu ir dvynuku nebesusigrazinsiu.
bet dabar paniskai bijau nestumo.
Atsakyti
Sveikos mergaite,
QUOTE(Pukeliukas @ 2012 03 01, 21:11)
Sveikos mergaites,
Niekaip negaliu susigyventi su mintimis, kad taip nutiko. Kad cia buvo, cia taip isgaravo kaip dumas...kiek skausmo...kiek asaru...ir baime del ateities...
kaip mergaites susigyventi su situ skausmu? sita netektim? kaip istustinti asaru sisternas? kaip susiimti ir toliau eiti...

Labai gaila, kad tenka bendrauti tokioje liudnoje temoje. Bet manau, kad reikai iskalbeti, isgedeti ta skausma. Tik nevalai ilgai sioje busenoje uzsibuti, nes gyvenimas eina i prieki ir nezinia ka jis tau ruosia, galbut begaline laime ir dziaugsma, kuris t.p gali pareikalauti tavo jegu.
Man asmeniskai ilgai uzsibuti sioje busenoje neleido vyras, nes as maciau kaip jis pergyvena, o pas ji siuo metu yra problemeles su sirdimi. Tai as negalejau sau leisti ilgai liudeti, nes bijojau, kad jam neistiktu koks sirdies priepuolis. Mes abu pasikalbejom, paverkem ir nusprendem, kad reikia gyventi toliau ir planuoti sekanti mazyli. Manau, kad reikia istikruju i tokias nesmagias situacijas ziureti kiek filosofiskai, kad nieks nevyksta siaip sau, viskas turi savo prasme.
http://www.gyvenimog...m-savas-laikas/
Paskaitykit, gal pades.....

QUOTE(Rasvyte @ 2012 03 02, 12:03)
Norėjau paklausti po kiek laiko (kai nustojo vystytis gemaliukas) prasidėjo savaiminis?
Mano nestumas sustojo 7 sav., o jau beveik 10 sav., bet dar jokių požymių. Jau pradedu abejoti ar gerai pasirinkau su tuo laukimu. Bijau, kad neprasidėtų koks uždegimas.

Mano nestumas sustojo 7sav. o A dare 12sav. Tiksliau, kai tik pamate, kad nesivysto iskart dare A, o iki tol neturejau nei vienos echoskopijos, nes pati labai geria jauciausi ir tyrimai buvo puikus.

QUOTE(muji @ 2012 03 02, 20:29)
labai uzjauciu  4u.gif  ir nuosirdziai gaila, kad prisijungei i sia tema. verysad.gif  Kaip padeti isgyventi? Vienintelis dalykas, labai daug dirbti su savimi. Ir rasti pateisinima, prasme , kodel taip atsitiko. Man nusiraminti padejo viena mintis ( kartojau sau daznai), kad sio vaikelio misija buvo padeti musu seimai tapti stipresne, labiau  atsidavusia vienas kitam, labiau mylincia. Tokia ir buvo prasme sios nelaimes. Man tai padejo, kai suvokiau, kad viskas turi prasme ir nevyksta siaip sau.

drinks_cheers.gif Sutinku su siuo poziuriu, tik manau, kad yra nesvarbu kokios trukmes buvo nestumas, nes bet kuri netektis yra kiekvienam skaudi. Nesvarbu ar tai dvieju dienu puslele ar sesiu menesiu kudykis, juk kiekviena is musu lyg ir pamilsta jau busima mazyli, kuria ateities planus ir kai netenka buna skaudu. Juk ir sioje temeleje bendraujam, kad mums skauda, ieskom likimo draugiu, kad nors kiek galetume sau padeti. Galu gale paprasciausiai pasikalbeti apie tai.
Nepraraskite vilties merginos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmameilute @ 2012 03 04, 13:13)
Sveikos mergaite,
Mano nestumas sustojo 7sav. o A dare 12sav. Tiksliau, kai tik pamate, kad nesivysto iskart dare A, o iki tol neturejau nei vienos echoskopijos, nes pati labai geria jauciausi ir tyrimai buvo puikus.
drinks_cheers.gif Sutinku su siuo poziuriu, tik manau, kad yra nesvarbu kokios trukmes buvo nestumas, nes bet kuri netektis yra kiekvienam skaudi. Nesvarbu ar tai dvieju dienu puslele ar sesiu menesiu kudykis, juk kiekviena is musu lyg ir pamilsta jau busima mazyli, kuria ateities planus ir kai netenka buna skaudu. Juk ir sioje temeleje bendraujam, kad mums skauda, ieskom likimo draugiu, kad nors kiek galetume sau padeti. Galu gale paprasciausiai pasikalbeti apie tai.
Nepraraskite vilties merginos!  4u.gif

taip sutinku, kiekvienai skauda. Ir labai. Taip parasiau galvodama grynai subjektyviai, manau, kad man butu maziau skaudeje, jei viskas nutruke butu kokia 7 savaite,o ne 18, kai dar nejauti judesiu, kai emocinis prisirisimas ir meile trumpesni, kai neperki mazyliui daiktu ir tt.
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 03 04, 12:22)
taip sutinku, kiekvienai skauda. Ir labai. Taip parasiau galvodama  grynai subjektyviai, manau, kad man butu maziau skaudeje, jei viskas nutruke butu kokia 7 savaite,o ne 18,  kai dar nejauti judesiu, kai emocinis prisirisimas ir meile  trumpesni, kai neperki mazyliui daiktu ir tt.

Manau, kai tas stebuklelis buvo labai labai laukiamas, skaudu bet kokiu atveju ar nestumas buvo mazesnis ar didesnis.
Atsakyti
Uzjauciu visom,lidna tema labai.Pasidalinsiu ir as ja,bet tai jau buvo pres 6metukus,labai norejom su vyru lialiuko niekaip nesigaudavo o viena grazia diena nesulauikiau mm,testas nieko nerode,nuejau pas savo gyditoja padare kraujo tyrima ir akurat yra buvau be galo laiminga negalejau patiket kad paviko smile.gif ,bet prasidejo nesamones 7sav.pradejau kraujot biskiuka nuvarem i ligonine sako viskas gerai isleido,po savaites ziaurus kraujavimas kresuliai galvojau galas nuveze i ligonine pagulde,kita diena nusprende daryt valima nes tipo niemate jokio veiko o tik kraujo kresuliai,as skambinu savo ginikologei sakau taip ir taip sako nesutik darytis valima ir vaziuok pas mane,taip ir padariau,nusiunte mane ji i kota ligonone pas pazistama gyditoja ji apziurejo mane sako viskas gerai sirdute plaka tik salia veikucio susidare dydele gimatoma,buvo iatarymu kad buvo dvinei ir venas persileido,ilgai ir nuobodziai pragulejau ligoninei,beveik 2 men,isleido tesiau iprasta gyvenima,ir viena diena eidama pajutau kad kazkas silto man isbiega,ir tai viena diena kita dien nueinu pas gyditoja o pasirodo kad vandenu kiekis sumazejes ir viel i ligonine tada man jau buvo 20sav. unsure.gif nu ka bande stabdit tos vandenukus,pragulejau daugiau nei savaite ir nieko veisius jau pradejo nesivistit bet buvo gyvas,gyditojai nusprende daryt niestmo nutrukima as isterikoi buvau nenorejau bet paaiskino kad per mazas laikas,na ir padare man abrazija ziauru buvi istikruju labai daug prisikientejau jai ne vyras salia tai turbut numirciau is skausmo.atsivere kaklelis isveze i operacine isvalie ir kita diena namo paleido,bet kas beisiausia kad iki siandienos niegaliu pastot ir jau pradejom ruostis IVF,vat tokia mano istorija nekada gyvenime nepamirsiu savo pirmo veikialio kuris pora kartu dave zinia kad yra pilvuke jauciau judesiukus iki paskutines menutes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukeliukas @ 2012 03 01, 22:11)
tikiuosi neatstumsite dar vienos skaudancios sirdeles...

Nusisluostyk asaras ir keliauk pirmyn!!!
Visos guodzia, o as noriu paskatinti nenuleisti ranku, o ziureti optimistiskai, nors puikiai zinau, kad tai padaryti sunku... As taip pat daug asaru esu praliejusi, i kiekviena nestuke.gif ar maza vaikeli ziuredavau kitaip ir ypatingai, visi jie keldavo skaudzias emocijas ir prisiminimus...
Atkeliaus dar vaikelis pas tave, matyt ne dabar buvo laikas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 03 08, 09:38)
Nusisluostyk asaras ir keliauk pirmyn!!!
Visos guodzia, o as noriu paskatinti nenuleisti ranku, o ziureti optimistiskai, nors puikiai zinau, kad tai padaryti sunku... As taip pat daug asaru esu praliejusi, i kiekviena  nestuke.gif  ar maza vaikeli ziuredavau kitaip ir ypatingai, visi jie keldavo skaudzias emocijas ir prisiminimus...
Atkeliaus dar vaikelis pas tave, matyt ne dabar buvo laikas  mirksiukas.gif

Bandau ir as save itikint, kad ne laikas....drasinu save ir bandau nenukabinti nosies. Klausant gyd nurodymu, ruosiu save kitam leliukui. Ir labai tikiuosi, kad jo sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 08, 00:09)
Uzjauciu visom,lidna tema labai.Pasidalinsiu ir as ja,bet tai jau buvo pres 6metukus,labai norejom su vyru lialiuko niekaip nesigaudavo o viena grazia diena nesulauikiau mm,testas nieko nerode,nuejau pas savo gyditoja padare kraujo tyrima ir akurat yra buvau be galo laiminga negalejau patiket kad paviko smile.gif ,bet prasidejo nesamones 7sav.pradejau kraujot biskiuka nuvarem i ligonine sako viskas gerai isleido,po savaites ziaurus kraujavimas kresuliai galvojau galas nuveze i ligonine pagulde,kita diena nusprende daryt valima nes tipo niemate jokio veiko o tik kraujo kresuliai,as skambinu savo ginikologei sakau taip ir taip sako nesutik darytis valima ir vaziuok pas mane,taip ir padariau,nusiunte mane ji i kota ligonone pas pazistama gyditoja ji apziurejo mane sako viskas gerai sirdute plaka tik salia veikucio susidare dydele gimatoma,buvo iatarymu kad buvo dvinei ir venas persileido,ilgai ir nuobodziai pragulejau ligoninei,beveik 2 men,isleido tesiau iprasta gyvenima,ir viena diena eidama pajutau kad kazkas silto man isbiega,ir tai

uzjauciu..

QUOTE(Pukeliukas @ 2012 03 08, 20:53)
Bandau ir as save itikint, kad ne laikas....drasinu save ir bandau nenukabinti nosies. Klausant gyd nurodymu, ruosiu save kitam leliukui. Ir labai tikiuosi, kad jo sulauksiu  smile.gif

aisku, kad sulauksi. Kuo greiciau atsigausi, sustipresi, nusiraminsi, tuo greiciau kiti gandrai aplankys. Apie tai ir galvok.
Atsakyti
laba visom,

nezinau ar i ta tema pataikiau
su saviskiu pradejome planoti kinderiuka, tai taip tikiuosi sulaukti teigiamo NT smile.gif
bet bedyte cia tokia turiu. likus savaitei iki mm pradejo teplioti truputuka tamsiai ir skaudenti pilvo apacia. patepliojo kokias 3 d. bet negausiai.
isigandau, kad nebutu kas bloga, nulekiau pas gine, ji sake kad nestumo nesimate, dare ekoskopija, ir panasu kad tuoj tuoj ateis mm. bet praejo 2 sav tu zadetu mm kaip ner taip ner. siandien ryte dariau testa, rode I sad.gif
nebezinau ka galvot, kita sav vel zadu pas gine pasirodyt. sad.gif
Atsakyti