QUOTE(sandraireland @ 2012 03 19, 00:43)
Jo gal kas serga labai zymiai,skaiciau nebent puslelem visas kunas net buna pasidenges ir vartoja stiprius vaistus,pas mane galvoje bet ir tai jau nebezymiai ir dar ant kuno kokie 3mazi lopineliai,kartais net galvoju,ar isvis man zvyneline,bet gydyt taip sako,bet as stengiuosi jau nebevartot tu hormoniniu vaistu,yra labai daug naturaliu produktu ka isbandziau,ir zinok,is tikruju aisku iskart nepades bet reikia daug kantrybes,o pastebejau,kai vartodavau tuos visokius stiprius vaistus,tai oda labai greit priprasdavo o jie paskui ir nebeveikia,reikia ieskoti kazko stipresnio
tai taip, pradzioje ant galvos, alkuniu ir kelenu atsiranda. O tie visi vaistai hormoniniai, juos reikia keisti kas 2-3 savaites. Nebutinai i stipresnio, bet svarbu, kad butu visiskai kitokia veiklioji medziaga. O man ant veido

Dar man neleisdavo vandens gydymo metu, as spiritu prausdavausi.. Zodziu.. Negalima vienareiksmiskai teigti, kad psoriaze nei kiek neitakoja isnesiojimo.
Plius vienai forumietei iskarto skire papildomu vaistu dar pries IUI procedura, as prasiziojau savo gydytojai - man irgi skirs butinumo tvakra.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.