Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 21, 11:11)
As taip pat va, po antros abrazijos, nesivyste unsure.gif  darysime tyrimus jau si karta, nes nebetikiu chromosomomis g.gif
butinai reikia pradeti. butinai.

QUOTE(Julcikas83 @ 2012 03 21, 11:18)
manes rytoj laukia si nuostabi procedura...
man tik idomu nuo ko pradeti tirtis?
Nuo AFS ir ivairiausiu plazmiu (toxoplazmoze, citomegalis, mikroplazma)..
as tyriausi 3 savaites po A (nors del AFS reikejo kuo greiciau, bet saukstai po pietu man gavosi):
tireotropin (skydliauke)
tiroksinas (skydliauke)
Anti-beta2 (AFS)
AKA (AFS)
LA1 - (AFS)
APR-R (AFS)
chlamidijos
ureaplazma
Citomegal G (kazkada persirgtas)
Citomegal M (aktyvioji forma esamuoju metu)
Toxoplazma gondii M
Toxoplazma gondii G
leukocitai
eritrocitai
hemoglobinas
hematorkitas
trombocitai
trombokritas
vidutinis eritrocitu turis
eritrocitu hemoglobina
hemoglobino koncentracija eritrocite
eritrocitu pasiskirstymas pagal dydi
trombocitu turis
trombocitu paskirstymas pagal dydi
limfocitai
monocitai
neutrofilai

vat, tik tiek ir pasidariau tu tyrimu (paskutiniai tai bendras kraujo tyrimas is 18 parametru).
tyrimai idealus, bet deja...

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 21, 11:27)
sveikos mergaites..gaila bet tenka jungtis prie jusu verysad.gif is endometriozes skyrelio ateinu cia verysad.gif  isejo mano angeliukas angel_sadangel.gif pirmadieni dare echo..vietoj 11 savaiteliu, tik 7 verysad.gif apie emocine bukle net nesnekesiu..manau ir taip viskas pazystama iki skausmo..kai eini ir rodos pultum po masinos ratais....bet tai tik akimirkos mintys..zinai kad reikia gyventi toliau...dabar isvis esu tokioj nezinioje...gine liepe laukti, gal nutraukus dufa, kazkas prades vykti...kolkas nieko...nei kraujo, nei skausmu..eisiu ryt i VK..snekesiu kokios perspektyvos...gal skatinti viska vaistais...labai nesinori man A...
Laikykis, daugiau nieko nebegalima patarti.. As irgi 3 savaites laukiau savaiminio, bet niekas neprasidejo.. Jau buvo prasideje kazkokie negeri procesai, tai teko gultis A..
Atsakyti
Mergytes 4u.gif kazkada (dar pries metus) ir as b 4u.gif uvau sio skyrelio skaitytoja, dbr tik kartais ilendu pasiziureti gal kokiai mergytei pasiseke ir pasidziaugt drauge ax.gif

Nenuleiskit ranku , siekit savo DIDZIOSIOS svajones visomis isgalemis ir ji tikrai issipildys 2.gif

As jos laukiau 4 ilgus metus....su 3 praradimais... su kruva tyrimu ir teigiamais atsakymais....priezasties nerasta.....bet griebiaus kiekvieno siaudo...irrrrrrr....TURIU jau 3 men stebukliuka ant ranku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 03 21, 23:23)
Mergytes  4u.gif kazkada (dar pries metus) ir as b 4u.gif uvau sio skyrelio skaitytoja, dbr tik kartais ilendu pasiziureti gal kokiai mergytei pasiseke ir pasidziaugt drauge  ax.gif
Nenuleiskit ranku , siekit savo DIDZIOSIOS svajones visomis isgalemis ir ji tikrai issipildys  2.gif

As jos laukiau 4 ilgus metus....su 3 praradimais... su kruva tyrimu ir teigiamais atsakymais....priezasties nerasta.....bet griebiaus kiekvieno siaudo...irrrrrrr....TURIU jau 3 men stebukliuka ant ranku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip miela wub.gif sveikinimai didziausi thumbup.gif
Atsakyti
O jus men. eigoj zaidziat su O testukais?
Atsakyti
QUOTE(kpsh @ 2012 03 22, 11:26)

As labai greitai visus kartus pastojau, todel neskaiciuodavau joliu vaisingu dienu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasiklausti... ax.gif
Prieš savaitę pasidariau tyrimus. Apsidžiaugiau baisiausiai, išvydus II ir sulaukus pirmo hcg rezultato. Deja, dabar rezultatai nedžiuginantys.
13 dpo - hcg 86
18 dpo - hcg 338
20 dpo - hcg 478.

Pas gydytoją einu pirmadienį. Jei pasitvirtins prasti spėjimai, ar siųs kažką darytis, ar lauks savaiminio išsivalymo? Man bėda tame, kad aš balandžio 5-10 turiu išvykti į užsienį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kpsh @ 2012 03 22, 11:26)
Che, su mano O zaidzia nevaisingumo daktare.. Tai man OT kaip ir nereikalingi. O jeigu koki cikla neeinu pas daktare - reiskia arba liko cistos arba nebera pinigu proceduroms.

QUOTE(Pieva* @ 2012 03 22, 15:47)
Sveikos,

noriu pasiklausti... ax.gif
Prieš savaitę pasidariau tyrimus. Apsidžiaugiau baisiausiai, išvydus II ir sulaukus pirmo hcg rezultato. Deja, dabar rezultatai nedžiuginantys.
13 dpo - hcg 86
18 dpo - hcg 338
20 dpo - hcg 478.

Pas gydytoją einu pirmadienį. Jei pasitvirtins prasti spėjimai, ar siųs kažką darytis, ar lauks savaiminio išsivalymo? Man bėda tame, kad aš balandžio 5-10 turiu išvykti į užsienį  blink.gif

Mazokai 20 DPO. Pagal mane apie 676 turetu jau buti. yra beta kalculiatorius internete, tai tavo hcg auga kas 48 val.
Del spejimu labai anksti, manau, kad gudutoja lieps laukti ir nores stebeti. Bet pagal viska, mmm veluoja tik 6 dienas, tai gali buti, kad tiesiog prasides, jeigu HCG kris. Bet gal nekris?
Atsakyti
Ačiū, Maidenana. Gal aš kitokia skaičiuokle skaičiuoju... Nes man rodo, kad dvigubėja kas 68 val. g.gif Ok, teks tiesiog laukti blink.gif

P.S. Irmučiukai, labai liūdna Tave čia matyti 4u.gif Būk stipri, linkiu surasti užsimiršimą ir nusiraminimą tikėjime bei mėgstamoje veikloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 22 kovo 2012 - 16:13
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 22, 17:13)
Ačiū, Maidenana. Gal aš kitokia skaičiuokle skaičiuoju... Nes man rodo, kad dvigubėja kas 68 val.  g.gif Ok, teks tiesiog laukti  blink.gif

O tu kokius duomenis skaiciavai?
As emiau pirmus tavo du, 13 ir 18 DPO. Parode, kad kas 48 valandas, todel padvigubinau 18 DPO ir gavau 20 kiek turi buti. Taciau ten pat pazymeta, kad gali augti ir kas 31-71 valanda. Tai tu dar telpi i remus, gal ir viskas gerai bus. Nestumo dar nematys daktare, bet jeigu nepramus mmm (skaitysis kaip biocheminis nestumas, praeis kaip iprastos mmm) iki tavo balandzio 5, tai, manau, galesi drasiai vaziuoti tok penkiom dienom. Tokio ankstyvo neskatina persileisti. Butu kokios 6 ir virs savaiciu, tada jau reiketu atsaukti kelione, nes arba bet kuria diena prasidetu, arba reiketu A. Bet, labai viliuosi, kad tu musu skyrelio gretu nepildysi. Geriau, papildyk kita, labiau optimistiska.
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 03 22, 17:13)

P.S. Irmučiukai, labai liūdna Tave čia matyti  4u.gif Būk stipri, linkiu surasti užsimiršimą ir nusiraminimą tikėjime bei mėgstamoje veikloje.

Aciu Pieva 4u.gif Laikysiu kumstukus, kad pas tave pabaiga butu geresne... wub.gif as snd po gines...mano pilviniukas jau per didelis medikamentiniam isvalymui..nes pagal mm jau 12 sav...tad ryt pasidarau tyrimus ir pirmadieni vaziuoju i ligonine abrazijai...bet juk vistiek viskas bus gerai..jei ne dabar, tai veliau...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 21, 11:49)
o gal zinote kur Vilniuje ji galima pasidaryti? tik santariskese, ar ir kazkur kitur?

teko nesenai darytis santariskese. jokiu registraciju, jokiu eiliu- nuvykau, po keliu minuciu prieme, susimokejau. atsakymai atejo savaites begy.

Papildyta:
QUOTE(Dziurgita:) @ 2012 03 21, 10:11)
As taip pat va, po antros abrazijos, nesivyste unsure.gif  darysime tyrimus jau si karta, nes nebetikiu chromosomomis g.gif

4u.gif
kad ir randi kazka tyrimu metu- visvien nesi tikra- ar tai itakojo.. doh.gif ir kiek toliau ieskot bedu..
bet gi norisi tiket- gal trecias kartas bus laimingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 22 kovo 2012 - 23:17
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 22, 22:06)
Aciu Pieva 4u.gif Laikysiu kumstukus, kad pas tave pabaiga butu geresne... wub.gif as snd po gines...mano pilviniukas jau per didelis medikamentiniam isvalymui..nes pagal mm jau 12 sav...tad ryt pasidarau tyrimus ir pirmadieni vaziuoju i ligonine abrazijai...bet juk vistiek viskas bus gerai..jei ne dabar, tai veliau...

...kas čia tau taip papasakojo - juk kaip tik kuo didesnis leliukas tuo dažniau skatina, nes abrazijos metu jau tiek kaklelio nepraplečia, o ir praplėtimas jau rizikingesnis blush2.gif
...dažniausiai iki 12 sav daro A, o po to jau skatina ir jei neišsivalo tada daro A papildomai mirksiukas.gif
Atsakyti