QUOTE(debesuole @ 2012 04 01, 21:21)
Maidenana, o pas Tave toli nuo nuo normos AFS atsakymas? nes kaip suprantu- jei visai jau nebetoli tos galimos normos- tada jau geriau pagert, jei ir neigiama.. 

pas mane viskas normose. Tik kazkaip gydytojai nepatiko LA1, norma 31-42, mano - 35,6. kaip ir norma, ane? Taciau ji tokia fraze uzmete, kad "LA1 slubuoja, galetu jis buti mazesnis, bet jau jeigu normose..."
AFS temoje skaiciau, kad net jeigu arciau virsutines ribos, vistiek skiria kam clexana, kam dar ka nors. net jeigu AFS nenustatytas. del AFS irgi daug kas neaisku, kazkokia jo simptomatika... hmmm, jokios, apart nuolatiniu persileidimu. rusikuose puslapiuose isskaiciau vieno profesoriaus komentara AFS tema, kad jeigu yra iprastas neisnesiojimas, tirtis AFS reikia iskarto po persileidimo, kuo greiciau, kad ji uztaikyti, nes tas sindromas "besislepiantis", iprasto ciklo metu jo gali ir nesimatyti, bet ideale reikia 3 kartus ji tirtis, kad zinoti tikraja padeti. Bet jis brangus ir triju kartu as tiesiog finansiskai neistempiu. Visoms zinomas Abraitis irgi nezinia kuo vadovaujasi - vienoms skiria vaistus nediagnozuojant AFS, kitoms neskiria net su patvirtinga AFS diagnoze. Mano konkreciu atveju per pusmeti 3 persileidimai, pirmieji du 4 ir 5 savaite savaiminiai, trecias rimtesnis, bet pirmieji be aspirino, trecias - 2 menesiai aspirino pries pastojant. Tai as net nezinau, man ir metu siaip nemazai (34), aspirinas 100 mg yra nekenksmingas organizmui, o virs 30 tai ir patartinas, bet jeigu su skrandziu problemos, tai reikia klausti gydytoju. Siaip, noreciau as kazkokiu rimtesniu vaistu, kad sudozuotu man koks protingas gydytojas, nes mano problema akivaizdi, nors tyrimai nieko nerodo. o kai tyrimai nerodo - nebus ir vaistu. Tai ka man, nuolat persileidinet... ir taip pastoti galiu tik gydytoju pagalba.. aj, ka cia ir kalbeti.