Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(debesuole @ 2012 04 01, 21:21)
Maidenana, o pas Tave toli nuo nuo normos AFS atsakymas? nes kaip suprantu- jei visai jau nebetoli tos galimos normos- tada jau geriau pagert, jei ir neigiama..  g.gif

pas mane viskas normose. Tik kazkaip gydytojai nepatiko LA1, norma 31-42, mano - 35,6. kaip ir norma, ane? Taciau ji tokia fraze uzmete, kad "LA1 slubuoja, galetu jis buti mazesnis, bet jau jeigu normose..."
AFS temoje skaiciau, kad net jeigu arciau virsutines ribos, vistiek skiria kam clexana, kam dar ka nors. net jeigu AFS nenustatytas. del AFS irgi daug kas neaisku, kazkokia jo simptomatika... hmmm, jokios, apart nuolatiniu persileidimu. rusikuose puslapiuose isskaiciau vieno profesoriaus komentara AFS tema, kad jeigu yra iprastas neisnesiojimas, tirtis AFS reikia iskarto po persileidimo, kuo greiciau, kad ji uztaikyti, nes tas sindromas "besislepiantis", iprasto ciklo metu jo gali ir nesimatyti, bet ideale reikia 3 kartus ji tirtis, kad zinoti tikraja padeti. Bet jis brangus ir triju kartu as tiesiog finansiskai neistempiu. Visoms zinomas Abraitis irgi nezinia kuo vadovaujasi - vienoms skiria vaistus nediagnozuojant AFS, kitoms neskiria net su patvirtinga AFS diagnoze. Mano konkreciu atveju per pusmeti 3 persileidimai, pirmieji du 4 ir 5 savaite savaiminiai, trecias rimtesnis, bet pirmieji be aspirino, trecias - 2 menesiai aspirino pries pastojant. Tai as net nezinau, man ir metu siaip nemazai (34), aspirinas 100 mg yra nekenksmingas organizmui, o virs 30 tai ir patartinas, bet jeigu su skrandziu problemos, tai reikia klausti gydytoju. Siaip, noreciau as kazkokiu rimtesniu vaistu, kad sudozuotu man koks protingas gydytojas, nes mano problema akivaizdi, nors tyrimai nieko nerodo. o kai tyrimai nerodo - nebus ir vaistu. Tai ka man, nuolat persileidinet... ir taip pastoti galiu tik gydytoju pagalba.. aj, ka cia ir kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 01, 22:33)
pas mane viskas normose. Tik kazkaip gydytojai nepatiko LA1, norma 31-42, mano - 35,6. kaip ir norma, ane? Taciau ji tokia fraze uzmete, kad "LA1 slubuoja, galetu jis buti

4u.gif kad taip viskas paprasta butu..

pas mane sitas 35.7 doh.gif
pagal skaicius ziurint, taigi atrodo, - viduriukas.. o toki komentara isgirdai.. unsure.gif
Atsakyti
bet daug ku r raso, kad ne visas AFS formas LT tiria ir randa. dar yra tokiu, kuriu pas mus nera galimybes issitirt. tai ka cia mes galim zinot, - gal sitie rodmenys geri, o kiti ne pagal normas. rolleyes.gif nesenai isvis cia apie tai pradeta kalbet. paprastos gines isvis apie tai supratimo neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 04 02, 09:33)
bet daug ku r raso, kad ne visas AFS formas LT tiria ir randa. dar yra tokiu, kuriu pas mus nera galimybes issitirt. tai ka cia mes galim zinot, - gal sitie rodmenys geri, o kiti ne pagal normas.  rolleyes.gif  nesenai isvis cia apie tai pradeta kalbet.  paprastos gines isvis apie tai supratimo neturi  schmoll.gif

Pas mus LT labai daug šiuolaikinių tyrimų neatlieka, kas liečia pastojimo/nėštumo reikalus. O kas dėl AFS, tai taip, ne visos ginės žino. Esu buvusi pas visokio plauko gines, tai kartais susidarydavo įspūdis, kad aš daugiau už jas žinau - nors šiaip turėtų būti atvirkščiai (čia ne tik dėl AFS).
Atsakyti
pridaviau kraują šiandien dėl AFS.
kitą savaitę turėčiau gauti atsakymą. labai įdomu bus pažiūrėt kaip ten kas
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 02, 12:34)
pridaviau kraują šiandien dėl AFS.
kitą savaitę turėčiau gauti atsakymą. labai įdomu bus pažiūrėt kaip ten kas

as gavusi neigiama net gal kakziek nusivyliau.. nes sakau, ech, buciau zinojus nesekmiu priezasti.. o dabar ir lieka viskas nezinioj .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 01, 22:33)
pas mane viskas normose. Tik kazkaip gydytojai nepatiko LA1, norma 31-42, mano - 35,6. kaip ir norma, ane? Taciau ji tokia fraze uzmete, kad "LA1 slubuoja, galetu jis buti mazesnis, bet jau jeigu normose..."
AFS temoje skaiciau, kad net jeigu arciau virsutines ribos, vistiek skiria kam clexana, kam dar ka nors. net jeigu AFS nenustatytas. del AFS irgi daug kas neaisku, kazkokia jo simptomatika... hmmm, jokios, apart nuolatiniu persileidimu. rusikuose puslapiuose isskaiciau vieno profesoriaus komentara AFS tema, kad jeigu yra iprastas neisnesiojimas, tirtis AFS reikia iskarto po persileidimo, kuo greiciau, kad ji uztaikyti, nes tas sindromas "besislepiantis", iprasto ciklo metu jo gali ir nesimatyti, bet ideale reikia 3 kartus ji tirtis, kad zinoti tikraja padeti. Bet jis brangus ir triju kartu as tiesiog finansiskai neistempiu. Visoms zinomas Abraitis irgi nezinia kuo vadovaujasi - vienoms skiria vaistus nediagnozuojant AFS, kitoms neskiria net su patvirtinga AFS diagnoze. Mano konkreciu atveju per pusmeti 3 persileidimai, pirmieji du 4 ir 5 savaite savaiminiai, trecias rimtesnis, bet pirmieji be aspirino, trecias - 2 menesiai aspirino pries pastojant. Tai as net nezinau, man ir metu siaip nemazai (34), aspirinas 100 mg yra nekenksmingas organizmui, o virs 30 tai ir patartinas, bet jeigu su skrandziu problemos, tai reikia klausti gydytoju. Siaip, noreciau as kazkokiu rimtesniu vaistu, kad sudozuotu man koks protingas gydytojas, nes mano problema akivaizdi, nors tyrimai nieko nerodo. o kai tyrimai nerodo - nebus ir vaistu. Tai ka man, nuolat persileidinet... ir taip pastoti galiu tik gydytoju pagalba.. aj, ka cia ir kalbeti.

labai panasi buvo ir mano situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 04 02, 14:15)
labai panasi buvo ir mano situacija  4u.gif

o kaip issprendei? matau, kad suneliui 4 menesiai, tai, reiskia, pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 02, 14:42)
o kaip issprendei? matau, kad suneliui 4 menesiai, tai, reiskia, pavyko.

Pavyko bigsmile.gif po 4 metu laukimo ir 3 nesivystanciu.

Senbuves sios temutes turbut puikiai zino mano istorija....visu pirma radau puikia gydytoja ir jos pasiulytas vaistuku naudojimo planas padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 04 02, 20:10)
Pavyko  bigsmile.gif po 4 metu laukimo ir 3 nesivystanciu.

Senbuves sios temutes turbut puikiai zino mano istorija....visu pirma radau puikia gydytoja ir jos pasiulytas vaistuku naudojimo planas padejo  thumbup.gif

bandysiu ir aš tą planą, tikiuosi šį kartą pasiseks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 04 03, 07:31)
bandysiu ir aš tą planą, tikiuosi šį kartą pasiseks  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O koks merginos tas planas? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 04 03, 08:34)
O koks merginos tas planas? 4u.gif  blush2.gif

na mano atvejas kitoks negu jurgyytes, pas ją nesivystantys, o pas mane du persileidimai 12 savaičių verysad.gif bet apsilankiau pas tą pačią gydytoją, nes tyrimai visi padaryti, nieko nerado schmoll.gif schmoll.gif , nebent lėtinis tonzilitas galėjo pakišti koją, tai anginą jau išsioperavau, bet daugiau viskas ok. Planas - mano atveju dabar kelis mėnesius stipirinti imunitetą, dar geriu d3, cinką...o kai pamatysiu teigiamą nėštumo testą - utrogest, immunoglobulino ampolės, ir kai bus 8-10 savaičių važiuosiu pas ją tyrimams, žiūrėsim ar atmeta organizmas ar ne vaisių g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indukė: 03 balandžio 2012 - 07:38