Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(sun_shine @ 2012 04 10, 16:25)
nu va, pasidariau AFS tyrimus. ir nieko. tyrimai geri, AFS net nekvepia...
nebežinau, ko toliau griebtis

nu vat ir as nebezinau. tai geriu viska: vit E, aspirina, bromokriptina (mano PRL aukstokas), foline ir dar vat nusipirksiu agnucastona ir tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 10, 17:23)
nu vat ir as nebezinau. tai geriu viska: vit E, aspirina, bromokriptina (mano PRL aukstokas), foline ir dar vat nusipirksiu agnucastona ir tiesiog...

ir dar.
iš pradžių man sakė, kad profilaktiškai dal reiks pagerti aspiriną. dabar jau kai gavau tyrimus, sako, kad pagal naujausias rekomendacijas nereikia jo gerti, jei nera diagnozuotas AFS.
ai, nebežinau jau į kurią pusę beeiti doh.gif
aš paskutiniu metu folį geriu. po 800
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 10, 17:59)
ir dar.
iš pradžių man sakė, kad profilaktiškai dal reiks pagerti aspiriną. dabar jau kai gavau tyrimus, sako, kad pagal naujausias rekomendacijas nereikia jo gerti, jei nera diagnozuotas AFS.

kazin, kas ten per naujausios rekomendacijos... AFS sunku rasti, kiek gydytoju tiek nuomoniu... zodziu, as priejau isvados, kad persileidimo problema nesprendziama...

tiesa, paskaiciau apie agnucastonum, tai raso, kad prolaktina i normas atveda ir suranda balansa tarp estradiolio ir progesterono.. kazin, jeigu as bromokriptina geriu PRL mazinimui, ar nebus perdaug? ar bromokriptino atsisakyti...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 04 10, 18:37)
kazin, kas ten per naujausios rekomendacijos... AFS sunku rasti, kiek gydytoju tiek nuomoniu... zodziu, as priejau isvados, kad persileidimo problema nesprendziama...

tiesa, paskaiciau apie agnucastonum, tai raso, kad prolaktina i normas atveda ir suranda balansa tarp estradiolio ir progesterono.. kazin, jeigu as bromokriptina geriu PRL mazinimui, ar nebus perdaug? ar bromokriptino atsisakyti...

net nežinau, kas ten per naujausios rekomendacijos... bet faktas tas, kad kiek gydytojų, tiek ir nuomonių.
o dėl tų vaistų, kur geri, tai net sunku ką ir pasakyti, gal reiktų geriau su gydytoju pasikonsultuoti g.gif

kažkaip subjuro nuotaika šiandien gavus tuos atsakymus...vis tikėjausi, kad gal kažkas bus, kad turėčiau už ko užsikabinti. o dabar vėl tarsi iš rankų išslydo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 10, 16:59)
ir dar.

as gerciau aspirina jau dabar tavo vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 04 11, 08:34)
as gerciau aspirina jau dabar tavo vietoj  ax.gif

aš irgi manau, kad gal reiktų gerti, nežiūrint to, ką sakė gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 11, 08:07)
aš irgi manau, kad gal reiktų gerti, nežiūrint to, ką sakė gydytoja...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 04 11, 09:30)

ui, kaip visa ta nežinomybė yra atsibodusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 10, 15:25)
nu va, pasidariau AFS tyrimus. ir nieko. tyrimai geri, AFS net nekvepia...
nebežinau, ko toliau griebtis

taip sunkiausia, nes telieka tiketis, kad sekanti karta viskas bus gerai. 4u.gif as visgi gerciau mazom dozem aspirina, blogiau nebus, bent aju pacioj pradzioj 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip as jus suprantu,man tai galva irgi skauda po2 persileidimu,sake duos aspirina gert ir progesteronui kazkokius,bet as dar tiroksina geriu nuo skydlaiukes,ir kaip as bijau jei pastosiu,kad tie visi vaistai nepakenktu leliui jei viskas gerai bus,as vis dar viliuosi,nes jei dar vienas kartas nezinau tada kas bus...neistversiu... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 04 11, 23:11)
Oi kaip as jus suprantu,man tai galva irgi skauda po2 persileidimu,sake duos aspirina gert ir progesteronui kazkokius,bet as dar tiroksina geriu nuo skydlaiukes,ir kaip as bijau jei pastosiu,kad tie visi vaistai nepakenktu leliui jei viskas gerai bus,as vis dar viliuosi,nes jei dar vienas kartas nezinau tada kas bus...neistversiu... cray.gif

Auksciau nosi mirksiukas.gif as irgi geriau Tiroksina, ir Aspirina, ir Utrogesta(progesteronas) ir tik vaistuku pagalba 4 kartas buvo laimingas wub.gif

Pasiseks ir tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 11, 08:52)
ui, kaip visa ta nežinomybė yra atsibodusi doh.gif

daznai pagalvoju apie tave, kaip tau sekasi, bet neisdrystu parasyt sms blush2.gif
o tu rasyk, man bus malonu ax.gif gal galiu kuo padet, patart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2012 04 12, 08:05)
daznai pagalvoju apie tave, kaip tau sekasi, bet neisdrystu parasyt sms  blush2.gif
o tu rasyk, man bus malonu  ax.gif gal galiu kuo padet, patart  ax.gif

smagu, kad pagalvoji apie mane rolleyes.gif visada gali man rašyti ir klausti 4u.gif
sekasi kaip ir normaliai, tik va, kas liečia planavimo reikalus, tai esu tarsi tarp žemės ir dangaus
Atsakyti