Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(prakriti @ 2012 05 16, 16:45)
o kokie tolimesni planai? ar ilsiesi dabar nuo tolimesniu planavimu?

jokiu planu. IUI jau finansiskai nepatempsim bent kol kas. kol kas siaip - vasarosim, jura, alus, mylejimasis (o ne namu darbai)..
Atsakyti
QUOTE(prakriti @ 2012 05 16, 09:56)
sveikos, norėjau paklaust, ar turėjote kas tokią situaciją, kad HCG pakrito, o paskui vėl pradėjo palengva augti?

man buvo. iš patirties ir netik galiu pasakyti, kad vienintelis ir efektyviausias neštumo tinkamo vystymosi nustatymo būdas yra tik echoskopas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 16, 14:52)
jokiu planu. IUI jau finansiskai nepatempsim bent kol kas. kol kas siaip  - vasarosim, jura, alus, mylejimasis (o ne namu darbai)..

nu ir saunuole,atsipalaiduok:)
Papildyta:
sveikos,mergytes,jau kuris laikas nebuvau uzsukusi,siandien nuejau pas gydytoja cia airijoje,tai sake,kad po2persileidimu dabar vartociau pries pastojant tabletes CLOMID,sakykit,kuri esat jas vartojusi gal,kokie butu atsiliepimai????nes ten galimas pastojimas sukeliais vaisiais???ir dar man atrodo yra nemazai sakutiniu poveikiu,man ji israse jas todel,kad atseit strebejo ovuliacija nelabai geri rodiklaii,nors as tuos abu kartus greit pastojau man papildomu proiemoniu nereikejo,prasau,atsakykit,kas vartojot ar zinote daugiau apie sias tabletes??

aciukas:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 05 16, 12:27)
joooo, man irgi kabinosi tris kartus ir net dvynukai - bet kas is to... nesivystantys visi.. tik erzina mane vaikiukai.. ir neateina..

Maidenana, o kokios trukmės tarpus darydavai tarp IUI? Man daktaras sake, kad po stimuliaciju organizmas turi atsigauti, reik padaryt bent 2mėn.pertrauką. Aisku, po IVF pertraukos t.b.ilgesnes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 05 16, 23:32)
nu ir saunuole,atsipalaiduok:)
Papildyta:
sveikos,mergytes,jau kuris laikas nebuvau uzsukusi,siandien nuejau pas gydytoja cia airijoje,tai sake,kad po2persileidimu dabar vartociau pries  pastojant tabletes CLOMID,sakykit,kuri esat jas vartojusi gal,kokie butu atsiliepimai????nes ten galimas pastojimas sukeliais vaisiais???ir dar man atrodo yra nemazai sakutiniu poveikiu,man ji israse jas todel,kad atseit strebejo ovuliacija nelabai geri rodiklaii,nors as tuos abu kartus greit pastojau man papildomu proiemoniu nereikejo,prasau,atsakykit,kas vartojot ar zinote daugiau apie sias tabletes??

aciukas:) 4u.gif

Labukas, įdomiai Tau čia paskyrė, nes mane klomidais skatindavo kaip nepastodavau, juos skiria kaip ovuliacija nevyksta arba pilnai nevyksta jie skatina kiaušinėlių augimą kiek suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*camomila* @ 2012 05 16, 20:51)
man buvo. iš patirties ir netik galiu pasakyti, kad vienintelis ir efektyviausias neštumo tinkamo vystymosi nustatymo būdas yra tik echoskopas rolleyes.gif

tik val laukimas zudo doh.gif
parasiau tau az, labai lauksiu zinutes blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi ir aš pas Jus. Aišku, kaip ir visos, niekada negalvojau, kad patirsiu abraziją sad.gif Nesivystė mano lėliukas, nėštumas dar nebuvo didelis, bet lygiai taip pat skaudu. Nuo kovo mėnesio gyvenau kaip ant adatų, iš pradžių IVF procedūra, po to teigiami HCG skaičiukai, po to netaisyklinas jų augimas ir lakstymas kas antrą dieną badytis su viltimi, kad pagaliau HCG šoktels. O po to tik blogiau buvo. Gydytoja pakomentavo, kad nesivystantis ir laukti mmm, bet jų nebuvo ir nebuvo. Galiausiai paskambinau, pasakiau, kad gal aks negerai, nros nei pilvo skaudėjo, nei pykino. pasakė pasidaryti HCH i rpasirodo, jsi ir toliau augo, tik netaisyklingai. po abžiūros pasakė, kad vaisius kaiušintakyje ir reikalinga laparoskopija. Kai nuvažiavau į ligoninę, man pasakė, kad mato kažką gimdoje, bet ne kiaušintakyje ir bus abrazija, o ne laparaskopija. Ryte HCG jau buvo kritęs per pus, tai greičiausiai ligoninės gydytojai teisūs. Praėjo savaitė ir laukiu mmm. Kiek paskaičiau skyrelį, tai nelabosios gali labai įvairiai ateiti? Na bet dabar kažkaip nežinau ką man toliau daryti. Jau turėjau 3 IVF, per antrą pastojau su dvynukais, bet vienas nsutojo vystytis, dabar vėl tas pats. Kaip sako, kad tik po 3 nesivystančio rpadeda ieškoti bėdų, šiaip pas mus problemos iš vyriškos pusės, bet ką gali žinoti. Jau ir taip nesinori daryti 4 IVF, o jei vėl pasikartotų... Žinokit, nebuvo taip skaudu po visai nepavykusio 1 IVF, kaip po šito pavykusio. Iš pradžių euforija, o po to... Mąstau apie AFS tyrimus, bet gydytoja pasakė neišsigalvoti...
Atsakyti
QUOTE(Gita555 @ 2012 05 17, 07:48)
Maidenana, o kokios trukmės tarpus darydavai tarp IUI? Man daktaras sake, kad po stimuliaciju organizmas turi atsigauti, reik padaryt bent 2mėn.pertrauką. Aisku, po IVF pertraukos t.b.ilgesnes unsure.gif

Tarpu nedarem. Zodziu, pirmas IUI - 2011.02, antras 2011.09, trecias 2011.11, ketvirtas 2011.12... Natur pastojau 2011.07, bet pramuse mmm, 2011.09 pastojau po IUI, bet vel mmm, 2011,10 cista uzsiauginau, tad IUI nedareme, 11 men nepavykes IUI, 12 men IUI pagalba pastojau su dvynukais, bet 8 savaite nustojo vystytis.
Vat, o as esu girdejusi daktaru nuomone, kad kaip tik IUI reikia 6 kartus is eiles daryti (jeigu cistu nera), nes organizmas buna isivaziaves i hormonus...

QUOTE(Blanka1 @ 2012 05 17, 09:51)
Sveikos merginos 4u.gif
Mąstau apie AFS tyrimus, bet gydytoja pasakė neišsigalvoti...

O as issigalvociau. nes tiek nesivystanciu, tiek IVF padaryta, kad jau metas klausimus sau uzduoti..
Atsakyti
QUOTE(prakriti @ 2012 05 17, 07:32)
tik val laukimas zudo  doh.gif
parasiau tau az, labai lauksiu zinutes  blush2.gif

man buvo du kart,kad pakrisdavo ir vel paaugdavo,abiem kartais negimdinis.
Nemenkas pozymis negimdiniui unsure.gif

aisku,yra nedidele tikimybe jei pastota su dvynukais,kad vienas nustoja vystytis,nukrenta dviem auges hcg ir kyla tik vienas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 05 17, 12:49)
man buvo du kart,kad pakrisdavo ir vel paaugdavo,abiem kartais negimdinis.
Nemenkas pozymis negimdiniui  unsure.gif

o kiek laiko buvo, kai jau nustate negimdini? taip norisi kad kuo greiciau baigtusi sitas kosmaras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita555 @ 2012 05 15, 17:17)
Rimtais tyrimais? O kokie tai buvo tyrimai?
P.S. Mano stažas 9 metai..
Iš atsakymų supratau, kad reik laukt sekančio bandymo ir klausyt gydytojo nurodymų. g.gif
Tiesa, ar yra mergaičių, vartojančių folio rūgštį? Po kiek reikia jos gert - 400 ar 800 per dieną?Nes prieš IVF jos liepė gert po 800, bijau perdozuot blink.gif

Bykova skiria folinę rūgštį ir po 4, ir po 5 g. Jos neįmanoma perdozuoti.
Tyrimų 3 lapai: pilnas kraujo tyrimas, visokie hormonai, visokiausios infekcijos. Vyrui irgi beveik tiek pat. 90 proc. nesuprantu su kuo valgoma blush2.gif Jeigu įdomu, galiu atsiųsti į paštą smile.gif
Lietuvoj, pvz., niekas nesijaudino dėl infekcijų. Pastoja su sifiliu ir AIDS, dzin tos infekcijos.

Papildyta:
QUOTE(Blanka1 @ 2012 05 17, 09:51)
Mąstau apie AFS tyrimus, bet gydytoja pasakė neišsigalvoti...

Kad Lietuvoj reikia sau tyrimus išsigalvoti ir pasiskirti patiems biggrin.gif Man Grybo gatvėj dukart atskaitė paskaitą, kad ureaplazmos nereikia nei ieškoti nei naikinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 18 gegužės 2012 - 11:16
QUOTE(Pelargonija @ 2012 05 18, 13:14)
Kad Lietuvoj reikia sau tyrimus išsigalvoti ir pasiskirti patiems  biggrin.gif

Tikrai taip lotuliukas.gif Dabar susigalvojau, kad dar pasidarysiu feritino tyrimą, o bo jau labai nebrangus, palyginti su AFS. Kainuoja tik 25 Lt, ot taip
Atsakyti