QUOTE(snaigeee @ 2012 05 24, 17:58)
labas drauges
buvau laiminga nescioji , o siandien tenka buti butent cia .. mums turejo but 11 savaiciu , siandien isgirdau , kad nestumas nesivisto , sirdele neplaka , mazylis atitinka tik8 savaites . zeme slista is po koju ..
ryt nieks nespes man padaryt valymo .. turesiu taip gyvent iki pirmadenio , o dar ir po jo tikriausiai negreit atsigausiu ..
sakykit merginos , ryt pooryt ir uzporyt turiu keliaut i darba , ar israsytu man daktare biliuteni ? neisivaizduoju kaip but namie , o kaip sedet darbe ir bendraut su klientais isvis yra kosmosas.
gal kuri likimo dare ta valyma ? pirma kart pastojau , ir pirma kart viskas taip pasisuko .. labai bijau , gal kas gali privaciai kas kaip vyksta kai atvaziuoji i ligonine ?.. ar ilgai ten mane kankins
uzuojauta... privaciai abrazija kainotu apie 1000 litu, bet jeigu turi draudima, gal apmoketu bent jau dali.
man dare ligonineje, ryte pagulde, suleido aneztezija, isvale, prabudau palatoje, gerokai po pietu bnuvau namie... procedura truks gal 15-20 min. Biuleteni israsys pagal tavo pageidavima, bet gali prasyti visu 14 dienu. Man taip mano daktare paaiskino, kad jau jeigu migdo per procedura/operacija, tada minimum 14 dienu priklauso pagal istatyma.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.