Tikrai, psihologiskai yra sunku, sunku negalvoti apie tai, ko bijai... man baimes, ka dniekada negalesiu vel pastoti praejo, kai jau buvau kokiam 8 menesi, nes jau zinojau, jeigu vaikas gims dabar, tai gyvens... o pries tai, iki nestumo ir isa nestuma labai bijojau, kad nepavyks tapt mama... tos mintys atrodo pacios taip ir lenda i galva... man padejo tokia veikla: susigalvojau sau daug uzsiemimu, kursu, susitikimai su draugais, labiausiai padejo kuryba ...
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 29, 14:27)
merginos po A - man siandien prasidejo nakti nerealus pilvo skausmai, bangomis, kaip spazmuojasi gimda, lygtais gyvo kraujo pasimate - ar tai tos pseudommm? jau ketanovo ikaliau, nes pradejau kanciu garsus leisti, tai vyras issigando liepe man isgerti... ir ar gali buti uzdegimas jeigu as geriu antivirusinius vaistus arklinemis dozemis profilaktikos sumetimais? cia man daktare liepe gerti.
man nieko tokio nebuvo, as iki siol gyvo kraujo nemaciau ir spazmu nebuvo. Bet cia irgi negerai, nes neprasidejo pas mane tos pseudommm, o kada tikros bus neaisku.
O nuo skausmo vaistu butinai gerk. Man kazkaip keista butu, jei turetum uzdegima gerdama antivirusinius.
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 29, 15:04)
man nieko tokio nebuvo, as iki siol gyvo kraujo nemaciau ir spazmu nebuvo. Bet cia irgi negerai, nes neprasidejo pas mane tos pseudommm, o kada tikros bus neaisku.
O nuo skausmo vaistu butinai gerk. Man kazkaip keista butu, jei turetum uzdegima gerdama antivirusinius.
Kodel tu sakai, kad negerai jei nebuvo kraujo ir spazmu? Pas mane irgi panasi situacija: pa A patepliojo savaitele ir viskas, ir jokiu pseudommm nebuvo. Nuejau pas gine, tai ta sake, kad viskas normalu, nes kiekvienas organizmas individualus. Apziurejus pasake, kad mmm teks dar palaukti 2-3 savaites, viskas ten kuo puikiausiai tvarkosi. O vaistu jokiu as negeriau net profilaktiskai. O nuo skausmo irgi vaistu nereikejo, nes neskaudejo.
Papildyta:
O antivirusinius vaistus gerti arklinem dozem profilaktikos sumetimais irgi nera gerai. As geriau jau pasikonsultuociau su gydytoju. Mano manymu gali buti ir kokia infekcija ir nesvarbu, kad tu tuos antivirusinius geri, juk skirtingiems susirgimams, skirtingi ir vaistai.
QUOTE(vilmameilute @ 2012 01 29, 16:22)
Kodel tu sakai, kad negerai jei nebuvo kraujo ir spazmu? Pas mane irgi panasi situacija: pa A patepliojo savaitele ir viskas, ir jokiu pseudommm nebuvo. Nuejau pas gine, tai ta sake, kad viskas normalu, nes kiekvienas organizmas individualus. Apziurejus pasake, kad mmm teks dar palaukti 2-3 savaites, viskas ten kuo puikiausiai tvarkosi. O vaistu jokiu as negeriau net profilaktiskai. O nuo skausmo irgi vaistu nereikejo, nes neskaudejo.
Man gydytoja sake, kad turetu buti savaites begyje kraujo - pseudomenstruacijos.
Bet pas mane nei kraujo, nei skausmo.
Tai gal ir be reikalo pergyvenu, bet norisi kad butu taip kaip gine sake.
As irgi papasakosiu apie save truputi
pries 5 metus kazkur,nusprendem su vyru kad reikia vaikucio,tuo metu naudoju KT;numeciau jas ir puse metu nepavyko pastoti.Nervinausi kiekviena menesi juodai,ko tik nedarem,ir pakeltom kojom guledavau po pasimylejimo ir dar visokiu nesamoniu prisigalvodavom,kad tik greiciau pastot;Pastojau,po pusmecio,ir kai buvo 9 sav,suzinojau kad vaisius nesivystantis
aisku po to seke abrazija ir visas kitas psichologinis skausmas..net nenoriu prisimint..ir ka galiu pasakyt,kad nuo to laiko as labai pati pasikeiciau,ir nieko nebegaliu su savim padaryt,nors dabar jau turiu 2 vaikucius...
matyt buvo didziule psichologine trauma,su kuria negaliu iki siol susitvarkyt..

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 29, 15:26)
Man gydytoja sake, kad turetu buti savaites begyje kraujo - pseudomenstruacijos.
Nepergyvenk viskas susitvarkys! Juk ir gydytojai ne "dievukai", kad galetu zinoti kaip kuris organizmas tvarkosi. O musu organizmai unikalus, tik kad mes nezinom ir neisivaizduojam ju klodu.

QUOTE(zirniuke @ 2012 01 29, 15:35)
As irgi papasakosiu apie save truputi
pries 5 metus kazkur,nusprendem su vyru kad reikia vaikucio,tuo metu naudoju KT;numeciau jas ir puse metu nepavyko pastoti.Nervinausi kiekviena menesi juodai,ko tik nedarem,ir pakeltom kojom guledavau po pasimylejimo ir dar visokiu nesamoniu prisigalvodavom,kad tik greiciau pastot;Pastojau,po pusmecio,ir kai buvo 9 sav,suzinojau kad vaisius nesivystantis
aisku po to seke abrazija ir visas kitas psichologinis skausmas..net nenoriu prisimint..ir ka galiu pasakyt,kad nuo to laiko as labai pati pasikeiciau,ir nieko nebegaliu su savim padaryt,nors dabar jau turiu 2 vaikucius...
matyt buvo didziule psichologine trauma,su kuria negaliu iki siol susitvarkyt..

Ta prasme, kaip pasikeitei? Kiekviena is musu betkoks sunkumas keicia, ta prasme mus grudina..... Bet juk turi du vaikucius, dziaukis sia dievo dovana ir gink blogas mintis salin.
QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 29, 15:26)
...aš galvoju, kad ne pseudo mm o šiaip pateplioti turėtų kas rodo, kad gimdos kaklelis nėra uždaras ir viskas gali pasišalinti, o priešingu atveju gali būti kaklelis uždaras ir gautis uždegimas jei būtų likučių

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 29, 16:04)
nu ir as ga;voju, kad uzdegimo negaletu buti...
QUOTE(vilmameilute @ 2012 01 29, 16:26)
O antivirusinius vaistus gerti arklinem dozem profilaktikos sumetimais irgi nera gerai. As geriau jau pasikonsultuociau su gydytoju. Mano manymu gali buti ir kokia infekcija ir nesvarbu, kad tu tuos antivirusinius geri, juk skirtingiems susirgimams, skirtingi ir vaistai.
daktare israse ir liepe gerti... tai ir geriu...
pasidejau karsto vandens bamboli, tai kol sildo, tol neskauda.. labai mmm skausma primena.. atrodo, plista ten viskas.. o ketanova gal ant nakties isgersiu, kad ismiegociau nors kiek.. o varge varge... vaiku uzsimanem..
Labas,
Noriu prisijungti prie jūsų...vakar praradom lygiai 9 savaičių žirniuką
gyvenu Anglijoje, vaikelį bandėme puse metų, taigi sužinojus apie nėštumą,skrajojau kaip ant sparnų...Tiek daug apie jį svajojom,galvojom...jaučiausi neblogai,nepykino,nevėmiau,todėl ir toliau dirbau įprastu tempu. Ateinantį pirmadienį turėjom eiti pas akušerę pirmąjį kartą, nes čia tokia tvarka, kad reikia išlaukti iki 8 savaičių. Laukėm nieko blogo nenujausdami. Vakar sugalvojom nulėkti prie jūros,saulė šviečia,gan šilta,jaučiuosi puikiai...deja,neprivažiavom...prasidėjo dideli skausmai ir gausus kraujavimas...nėra nieko baisiau,kaip matyti savo leliuką indelyje
neįsivaizduoju, kaip toliau gyvensim...

QUOTE(Maidenana @ 2012 01 29, 19:40)
daktare israse ir liepe gerti... tai ir geriu...
pasidejau karsto vandens bamboli, tai kol sildo, tol neskauda.. labai mmm skausma primena.. atrodo, plista ten viskas.. o ketanova gal ant nakties isgersiu, kad ismiegociau nors kiek.. o varge varge... vaiku uzsimanem..
Laikykis!

QUOTE(toma22 @ 2012 01 29, 20:37)
Labas,
gyvenu Anglijoje, vaikelį bandėme puse metų, taigi sužinojus apie nėštumą,skrajojau kaip ant sparnų...Tiek daug apie jį svajojom,galvojom...jaučiausi neblogai,nepykino,nevėmiau,todėl ir toliau dirbau įprastu tempu. Ateinantį pirmadienį turėjom eiti pas akušerę pirmąjį kartą, nes čia tokia tvarka, kad reikia išlaukti iki 8 savaičių. Laukėm nieko blogo nenujausdami. Vakar sugalvojom nulėkti prie jūros,saulė šviečia,gan šilta,jaučiuosi puikiai...deja,neprivažiavom...prasidėjo dideli skausmai ir gausus kraujavimas...nėra nieko baisiau,kaip matyti savo leliuką indelyje

Uzuojauta. Ir stiprybes jums!
QUOTE(toma22 @ 2012 01 29, 21:37)
Labas,

Oi kaip baisu. Jeigu man butu parode leliuka indelyje tikrai naktim nemiegociau. Nesuprantu, kodel tau ji rode. Cia gi taip zmogus ir gauni psichologines traumas visam gyvenimui
Laikykis
Labukas ,ir as jungiuosi prie jusu.Pries savaite(sekmadieni),praradom 20 savaiciu berniuka.Penktadieni nuejau su vyru atram ekoskopui,suzinuoti lyti ir kaip vistosi.Bet naujiena buvo pritrenkenti vaikelis mires,nebeplaka sirdele.tiesiai issunte i ligonine,ten priverstiniu budu(skatinamuju pagalba)reikejo isgimdyti negyva berniuka.Gimdymas truko 12 valandu,daktarai ir seseles nieko nepadejo,tik sake kai baigsi pakviesk,mes isnesim.Cia viskas vyksto Londone.Ant rytojaus paleido namo,dabar dar plius vargstu su krutine,nes pienukas gaminasi.Taip ir nesupratau kodel mano angeleliui sustojo plakusi sirdele.