Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

Oi, didziule uzuojauta jums. Tikrai labai baisu, ka reikejo iskenteti ir pergyventi - juk sitiek vilciu ir svajoniu sudeta... Reikes labai daug laiko ir paguodos zodziu, kol sugriz ramybe ir stiprybe... Ar yra tokie paguodos zodziai, kad taip neskaudetu...sirdies verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 01 29, 21:37)
Labas,
Noriu prisijungti prie jūsų...vakar praradom lygiai 9 savaičių žirniuką verysad.gif gyvenu Anglijoje, vaikelį bandėme puse metų, taigi sužinojus apie nėštumą,skrajojau kaip ant sparnų...Tiek daug apie jį svajojom,galvojom...jaučiausi neblogai,nepykino,nevėmiau,todėl ir toliau dirbau įprastu tempu. Ateinantį pirmadienį turėjom eiti pas akušerę pirmąjį kartą, nes čia tokia tvarka, kad reikia išlaukti iki 8 savaičių. Laukėm nieko blogo nenujausdami. Vakar sugalvojom nulėkti prie jūros,saulė šviečia,gan šilta,jaučiuosi puikiai...deja,neprivažiavom...prasidėjo dideli skausmai ir gausus kraujavimas...nėra nieko baisiau,kaip matyti savo leliuką indelyje  verysad.gif  neįsivaizduoju, kaip toliau gyvensim...

4u.gif gyvensit, zinok... truputeli pasimirs, po kiek laiko vel planuosit, vel pastosit, tu paranojiskai kasdien po keleta kartu begiosi i wc ziureti ir nekraujoji... bet baigsis gerai, sulauksi 28 savaiciu, kai vaisius jau gales ir be taves isgyventi ir viskas... tada nusiraminsi, isgrazesi ir miegausies pilvu.. ir viskas bus gerai..

QUOTE(orchideja88 @ 2012 01 29, 23:17)
Oi kaip baisu. Jeigu man butu parode leliuka indelyje tikrai naktim nemiegociau. Nesuprantu, kodel tau ji rode. Cia gi taip zmogus ir gauni psichologines traumas visam gyvenimui
Laikykis
gal tyrimams... arba kaip jie vadina - "medicinines atliekos"..

QUOTE(rika3 @ 2012 01 29, 23:25)
Labukas ,ir as jungiuosi prie jusu.Pries savaite(sekmadieni),praradom 20 savaiciu berniuka.Penktadieni nuejau su vyru atram ekoskopui,suzinuoti lyti ir kaip vistosi.Bet naujiena buvo pritrenkenti vaikelis mires,nebeplaka sirdele.tiesiai issunte i ligonine,ten priverstiniu budu(skatinamuju pagalba)reikejo isgimdyti negyva berniuka.Gimdymas truko 12 valandu,daktarai ir seseles nieko nepadejo,tik sake kai baigsi pakviesk,mes isnesim.Cia viskas vyksto Londone.Ant rytojaus paleido namo,dabar dar plius vargstu su krutine,nes pienukas gaminasi.Taip ir nesupratau kodel mano angeleliui sustojo plakusi sirdele.

ojojojojojojojoj...... koks kosmaras... neisivaizduoju kaip tu jautiesi ir net neturiu minties kaip jausciausi as... man po 8 ssavaiciu trauma didziausia.. o as net plakimo negirdejau... kokie daktarai besirdziai... kosmaras kazkoks...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Rika - uzuojauta labai didele jums, laikykites 4u.gif

Maide - man atrodo cia ne mm dar o dar gimda valosi, susitrraukineja, ir tada negalima vaistu kurie nuima spazmus, nes matyt dar kazkas valosi, tik nuo skausmo..Kada tau pas gyd paziureti dabar? Beje, leipe HCG daryt ar ne?MM turi buti 4-6 sav po A arba persileidimo dienos..

As siandien pasidariau NT, kaip nebutu ironiska, noriu ir reikia ji pamatyti neigiama.. Bet aisku jis teigiams, dabar 2sav+2d po persileidimo, ar cia dar normalu kazin g.gif Na siandien pas gyd reik nueit pasakys gal ka geresnio, kad kresulio neber..

pas drauge klausiau, ji HCG dare 2 sav po A tai HCG buvo 260 dar.O didziausias mnao troskimas dabar sulaukti mm..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 11:25)
Labas rytas 4u.gif

Maide - man atrodo cia ne mm dar o dar gimda valosi, susitrraukineja, ir tada negalima vaistu kurie nuima spazmus, nes matyt dar kazkas valosi, tik nuo skausmo..Kada tau pas gyd paziureti dabar? Beje, leipe HCG daryt ar ne?MM turi buti 4-6 sav po A arba persileidimo dienos..

As siandien pasidariau NT, kaip nebutu ironiska, noriu ir reikia ji pamatyti neigiama.. Bet aisku jis teigiams, dabar 2sav+2d po persileidimo, ar cia dar normalu kazin g.gif Na siandien pas gyd reik nueit pasakys gal ka geresnio, kad kresulio neber..

pas drauge klausiau, ji HCG dare 2 sav po A tai HCG buvo 260 dar.O didziausias mnao troskimas dabar sulaukti mm..

mano HCG tikriausiai dar aukstas... gydytoja nieko nesake, tik sake pasirodyti po dvieju savaiciu... aj, nezinau, kazkaip atrodo, kad ir tai gydytojai tas pats...
man, tiesa pasakius, irgi vienodai kada tos mmm pareis.. kazkaip nieko nebenoriu.. nezinau kiek laiko uzims apgyti, bet apie vaikus nebenoriu neiko girtdeti, matyt, ne mums.. arba ne dabar..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 30, 11:34)
mano HCG tikriausiai dar aukstas... gydytoja nieko nesake, tik sake pasirodyti po dvieju savaiciu... aj, nezinau, kazkaip atrodo, kad ir tai gydytojai tas pats...
man, tiesa pasakius, irgi vienodai kada tos mmm pareis.. kazkaip nieko nebenoriu.. nezinau kiek laiko uzims apgyti, bet apie vaikus nebenoriu neiko girtdeti, matyt, ne mums.. arba ne dabar..

Suprantu tave, bet kazkaip mm reikstu viso sio reikalo pabaiga ir normalios sveikatos pradzia, na bent dalinai normalios smile.gif taip kad as mm noreciau.. bet jau matau, kad ko noriu to nieko negaunu..
Atsakyti
Man po abrazijos mm prasidejo po beveik 7 savaiciu ir buvo gausesnes nei paprastai. Aisku, pries tai dar gydziausi dideli uzdegima. Bet sekancios visos ateina tiksliai, kaip sveicariskas laikrodis smile.gif
Nepergyvenkit, ateis tos menesines, tik gali truputi uztrukti - gal ovuliacija veliau ivyko, o ir stresas savo darba padaro. Svarbiausia, kad viskas butu tvarkoje ir nieko neskaudetu.
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu ir aš...
Man mm prasidėjo tik po 2 mėnesių, bet viskas gerai dabar, ateina savo laiku.
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 01 30, 13:11)
Sveikos, prisijungiu ir aš...
Man mm prasidėjo tik po 2 mėnesių, bet viskas gerai dabar, ateina savo laiku.

Po 2 men doh.gif as gi dar iki pensijos vaiku nroiu turet smile.gif bet reik tiketis, kad cia viskas i gera, veliau ateis, labiau organizmas pailses ir bus pasiruoses..
Atsakyti
Mergytės, o kiek laiko dar kraujavot po persileidimo?
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 01 29, 22:25)
Labukas ,ir as jungiuosi prie jusu.Pries savaite(sekmadieni),praradom 20 savaiciu berniuka.Penktadieni nuejau su vyru atram ekoskopui,suzinuoti lyti ir kaip vistosi.Bet naujiena buvo pritrenkenti vaikelis mires,nebeplaka sirdele.tiesiai issunte i ligonine,ten priverstiniu budu(skatinamuju pagalba)reikejo isgimdyti negyva berniuka.Gimdymas truko 12 valandu,daktarai ir seseles nieko nepadejo,tik sake kai baigsi pakviesk,mes isnesim.Cia viskas vyksto Londone.Ant rytojaus paleido namo,dabar dar plius vargstu su krutine,nes pienukas gaminasi.Taip ir nesupratau kodel mano angeleliui sustojo plakusi sirdele.

Labukas, net neįsivaizduoju kaip jausčiausi tokioj situacijoj... skaudu, bet laikykis viskas bus gerai anksčiau ar vėliau susigyvensit su tuo kas nutiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 01 30, 15:46)
Mergytės, o kiek laiko dar kraujavot po persileidimo?

Itariu kad as rekordininke, 2 sav + pora dienu, o toliau dar nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 30, 15:47)
Itariu kad as rekordininke, 2 sav + pora dienu, o toliau dar nzn  ax.gif

Mano mamai tai tęsėsi apie mėnesį, turbūt ir man reikia nusiteikti ilgam "džiaugsmui".
Atsakyti