Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

Yra - Cuando me enamoro su Silvia Navarro. Žiūrėjau, kol neperkėlė iš LNK į TV1.
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 06 05, 11:39)
aciu  4u.gif  idomu kaip cia viskas baigsis, tik tikiuosi kad Miranda liks su Maurisijum ir ju vaiku  unsure.gif

Na aš ir tikiuosi, nors iš Telemundo visko gali tikėtis ne visus serialus jie pabaigia su Happy endu. Jau kaip nervuoja ta Olivia, o dar labiau Maurisijaus mama, džiaugtųsi, kad turės anūką ir nesistengtų kenkt Mirandai, juk pati supranta kokia yra motinos meilė vaikui ir nieks jos neatstos. Man ji kažkokia bejausmė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2012 06 07, 21:07)
Na aš ir tikiuosi, nors iš Telemundo visko gali tikėtis ne visus serialus jie pabaigia su Happy endu. Jau kaip nervuoja ta Olivia, o dar labiau Maurisijaus mama, džiaugtųsi, kad turės anūką ir nesistengtų kenkt Mirandai, juk pati supranta kokia yra motinos meilė vaikui ir nieks jos neatstos. Man ji kažkokia bejausmė doh.gif

jo tos dvi ir mane uzknisa doh.gif
bet reklamuoja ir reklamuoja kad paskutines serijos bet vis kaip nesibaigia taip nesibaigia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 07 birželio 2012 - 20:15
Amor bravio - sito niekas neplanuoja rodyti? ax.gif
Atsakyti
arba La Patrona
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2012 06 08, 22:01)
Amor bravio - sito niekas neplanuoja rodyti?  ax.gif

Galetu, as noreciau mirksiukas.gif Dar Abismo de Pasion irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
ispanu saite radau kad relaciones bus 104 serijos dabar parodytos 98 na tai nebedaug liko iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 06 09, 22:00)
ispanu saite radau kad relaciones bus 104 serijos dabar parodytos 98 na tai nebedaug liko iki galo 4u.gif

oj kokia gera naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
Relaciones peligrosas finalo promo su Olivija
http://www.youtube.c...h?v=by915AsYwIA
Atsakyti
Pagaliau Maurisijui atsibodo Olivija
http://www.youtube.c...h?v=1_XQA7ZFQWg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 10 birželio 2012 - 10:59
na manau ji jam niekada per daug ner8p4jo tiesiog naudinga buvo ja kontroliuot kad salia butu smile.gif
Atsakyti
Gal žiūrinčios Relaciones Peligrosas galės man padėti susigaudyti situacijoje 4u.gif Vakar žiūrėjau 67 seriją (dar vis nepasiveju blush2.gif ), kurioje Miranda išskrido į Meksiką pas savo mamą. Nelabai supratau, ką Mirandai teta papasakojo apie jos tėvą? Ką tas tėvas padarė (nužudė), kad ją dabar persekioja mafija? Ir kuo su ta mafija susijęs JP? Jis telefonu kalbėjo su vienu kostiumuotu mafijos atstovu, kuris įsakė Mirandą nušauti. Iš anksto AČIŪ už atsakymą ax.gif
Atsakyti