Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(Simbulis @ 2012 06 21, 11:17)
O apie ka ta Primera dama?  g.gif

jei rusiskai suprantat:
Палома — молодая девушка из провинции, с большим амбициями, готовая стать Первой Леди. Этические принципы ее матери Эстрельи, любовь к Мариано, молодому, красивому директору театра, будут препятстовать достижению того, чего она хочет. Палома добьется своей цели, но вопрос: что скрывает Первая леди?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 06 21, 14:39)
jei rusiskai suprantat:
Палома — молодая девушка из провинции, с большим амбициями, готовая стать Первой Леди. Этические принципы ее матери Эстрельи, любовь к Мариано, молодому, красивому директору театра, будут препятстовать достижению того, чего она хочет. Палома добьется своей цели, но вопрос: что скрывает Первая леди?

Nu atrodo turetu buti neblogas g.gif

As kuri laika buvau atitrukus nuo visu situ meksikietisku serialu, perziurejau visus ka norejau, tai dabar tik probegom paziuriu Una Maid en Manhattan, kazkuo uzkabino jis mane smile.gif
Atsakyti
O cia naujas serialas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*LOLITA* @ 2012 06 01, 20:55)
dekui 4u.gif gal zinot kur butu galima paziuret serialus tokius kaip marimar,rozalinda,apkabink mane, maria la del bario, bet ,kad butu rusu kalba smile.gif

„Apkabink mane“ sėkmingai galite youtubėj pažiūrėti, jeigu suprantate ispanų kalbą smile.gif man rodos, visos serijos sukeltos.
Atsakyti
QUOTE(Emmukas @ 2012 06 23, 16:38)
„Apkabink mane“ sėkmingai galite youtubėj pažiūrėti, jeigu suprantate ispanų kalbą smile.gif man rodos, visos serijos sukeltos.

kas cia per Apkabink mane?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 06 23, 15:46)
kas cia per Apkabink mane?

Čia sena telenovelė, Lietuvoje pirmą kartą gal 2000 m. rodyta, po to dar bent 2 kartus ją pas mus kartojo smile.gif Su Victoria Ruffo, Cesar Evora, Aracely Arambula ir Fernando Colunga. Asmeniškai man - pati geriausia visų laikų meksikiečių telenovelė wub.gif dabar prisiminiau ir vėl užsimaniau pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 06 19, 21:06)
ir man taip atrodo kad Olivija ( gal net su JP kartu) bus prikisus nagus prie tu tyrimu rezultatu  blink.gif  o ir ta boba raudonplauke advokate ar kas ji tokia kartu su Olivija kur buvo slyksti boba kaip ziauriai vare  blink.gif 
galvoju kad tik tas faktas kad Miranda pastojo Dzordzijoj ja isgelbes nuo kalejimo  unsure.gif  aisku tik tada kai visi issiaiskins..

Na daug kas mane šiose serijose nustebino. Net nesitikėjau, kad vis dėlto ji nepastojo Džiordžijoj ir ją nuteisė 10 metų. Gerai, kad bent neprasilenkė su realybe ir taip pat metams nuteisė JP ir Olivija, net Paty su Maurisijum viešų darbų gavo lotuliukas.gif Tai kažkaip viskas labai realiai atrodė ne taip kaip dažniausiai tik vienas kalčiausias būna. Dar patiko Olivijos ir Mirandos muštynės kalėjme gerai Miranda ten ją pritalžė, šiek tiek netikėta, kad Olivija panoro pasikeist, nebetrukdyt daugiau Maurisijui ir net pašalint savo buvusį bendrininką JP. Tie 5 praėję metai buvo gerai pavaizduoti. Įdomu kaip čia kitų herojų gyvenimai klostysis toliau g.gif Nors keista, kad Maurisijus baigė teisę ir išlaisvino mirandą anksčiau laiko, bet net ir čia buvo tokių realių dalykų kaip pavyzdžiui, kad Miranda ne tik, kad negalės dirbt mokytoja, bet net ir prisiartint prie vietų kur yra daug vaikų. Įdomu ar išdegs JP ir jo brolio planas. Na ką reiks laukt 108 paskutinės serijos ir tikėtis, kad viskas baigsis gerai.
Atsakyti
niu ka baigėsi serialas:) gaila ne vestuvėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 06 26, 11:49)

as kaip supratau buvo dvi pabaigos oficialiam telemundo puslapy unsure.gif
viena gera kita bloga doh.gif idomu kodel dvi pabaigos?
http://msnlatino.telemundo.com/videos
Atsakyti
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 06 26, 11:49)

Užgeltoninusi parašykite kaip baigėsi, labai nekantrauju sužinoti 4u.gif Aš pati kol kas esu peržiūrėjusi 80 serijų ir nenoriu šokinėti į priekį... rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zino nuo kada prasides nauja telenovele "El Rostro De La Venganza"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2012 06 26, 22:34)
gal kas zino nuo kada prasides nauja telenovele "El Rostro De La Venganza"?  ax.gif

Rugpjūti
Atsakyti