Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(DG* @ 2012 07 20, 22:17)
O nuo kada mazdaug  rolleyes.gif

Kai prasidės naujas sezonas
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 07 20, 19:59)
Pagal mano žinias Maritza.  mirksiukas.gif

aaa tada turbut neziuresiu maniau pagrindinej poroj bus su Elizabeth g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprily: 20 liepos 2012 - 22:16
QUOTE(DG* @ 2012 07 20, 20:17)
O nuo kada mazdaug  rolleyes.gif

Manau, kad jau net rugpjūčio pabaigoje tikėtina sulaukti „Amor bravio“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emmukas @ 2012 07 21, 10:32)
Manau, kad jau net rugpjūčio pabaigoje tikėtina sulaukti „Amor bravio“ smile.gif

o jis kazkuo ypatingas, kad taip laukiat jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 07 21, 10:05)

Na aš tai jo laukiu vien dėl to, kad daug pažįstamų aktorių vaidina. Įdomu bus vėl pamatyti Silvios Navarro vaidybą, Cesar Evora blogiuko vaidmeny, ir šiaip man Televisos serialai prie širdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 07 21, 10:05)

Aš iki 50serijų esu pasižiūrėjus, tai man patiko, o beto man patinka Silvia Navarro mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar beveik mėnesiukas ir išvysime „Drąsi meilė“ Lietuvoje smile.gif
http://pramogos.delf...o.d?id=59195315
Atsakyti
As butinai ziuresiu Amor bravio, nors nemegstu Navarro, ji visur vienoda. Bukit geros, kai tik per tv pasakys, nuo kada rodys, parasykit man i az. Kitaip praleisiu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2012 07 28, 21:39)
As butinai ziuresiu Amor bravio, nors nemegstu Navarro, ji visur vienoda. Bukit geros, kai tik per tv pasakys, nuo kada rodys, parasykit man i az. Kitaip praleisiu. sad.gif

Telenovele rodys nuo rugpjucio 24 16.40 laiku.
Atsakyti
Aciu! Tuo metu busiu isvaziavusi atostogu. doh.gif
Atsakyti
na kaip ar kas nors jau ziurejot El rostro de la venganza pirma serija? smile.gif man visai patiko toks atrodo "nesaldus" ir nelabai muiliskas biggrin.gif zodziu manau bus geras..
Atsakyti
Kadangi daug gerų aktorių, ketinu žiūrėti pasibaigus Corazon Valiente, tik kaip suprantu, CV dar neina į pabaigą. O ERDV taip pat kriminalinis?
Atsakyti